Nieuw

Heaven & Hell

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1697 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

6 Comments on Heaven & Hell

 1. Amen.

  Like

 2. blackpeat // augustus 23, 2019 om 18:57 //

  Een hel is de wereld waar we nu in leven. De hemel is de wereld die ze je beloven na je dood.
  Daar god zich op geen enkele wijze ooit aan mij geopenbaard heeft, en geen enkele dode ooit terug kwam om te vertellen hoe fantastisch die hemel is, zullen we die hemel hier zelf moeten scheppen. Alle volkeren opstaan en je recht op vrijheid en zelfbeschikking opeisen, trap de heersende elites in de kerkers en gooi het hele monetaire systeem plat. Toen geld uitgevonden werd is namelijk de neergang van het aardse paradijs begonnen. Zonder heersende elite zijn we eindelijk in staat ons zelf ongeremd te verdedigen, tegen ongewenste gasten die ons niet respecteren en niet samen willen werken. Uiteindelijk zullen ze er dan voor kiezen dat het beter is om in hun eigen habitat te blijven. Waar zij dan in alle vrijheid het recht op zelfbeschikking af kunnen staan, aan de geestelijke leiding van hun achterlijke ideologie en middeleeuwse cultuur.
  Misschien wat simplistisch en bovenal utopisch uitgelegd. Blijven geloven in wat we hier democratie noemen, en dat de politiek ooit nog eens iets op gaat lossen? Dat getuigd pas echt van een oneindige domheid en naïviteit. De zichzelf boven ons gestelde elite heeft “politiek” uitgevonden om problemen te scheppen die er nog niet waren, en daaraan gekoppeld ons hun eigen bedachte oplossingen door de strot te duwen. Resultaat, de hel waar we nu in leven.

  Like

 3. @blackpeat, en een ieder

  Ikzelf heb het nog niet uitgebreid bestudeerd, maar het concept is misschien voor een aantal onder ons wel interessant om eens te bekijken?

  https://kleureneconomie.nl/een-evenwichtige-economie/deel-4/communisme/

  Like

 4. blackpeat // augustus 23, 2019 om 22:00 //

  Greengo, even globaal doorgenomen, ik begrijp niet echt alles maar hun inzicht over de schepping en verplaatsing van “geld” is echter zeer correct. Dus zeker wel interessant om eens nader te bestuderen..

  Like

 5. ‘Onderzoek ‘alles’ en behoudt het goede.’ 🙂

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s