Nieuw

Gewelddadige feministes verkrachten Mexico-City

foto slechts ter illustratie

Arbeiders plaatsten zaterdag een houten muur rond het iconische Angel of Independence-Monument in Mexico City nadat feministen het met graffiti hadden bedorven tijdens een rauw protest over een reeks vermeende verkrachtingen door de politie.

De wanorde brak vrijdagavond uit als onderdeel van protesten die deze week ontstonden over het idee dat stadsambtenaren de beschuldigingen van verkrachting niet voldoende onderzochten. De demonstraties zijn bekend geworden als de “glitterprotesten” nadat demonstrantes de politiechef van de stad met roze glitter hadden overspoeld.

Honderden stadsmedewerkers brachten de kleine uurtjes van de ochtend door met het reinigen en overschilderen van graffiti.

Mannen konden de rotzooi dus weer opruimen, P.

De adjunct-directeur van artistiek patrimonium van het National Fine Arts Institute, Dolores Martínez, zei aan de voet van het standbeeld dat ambtenaren de schade aan de engel en andere plaatsen in de hoofdstad beoordeelden die door demonstranten werden aangevallen.

Demonstrantes schreven zinnen als “Ze zorgen niet voor ons” en “verkrachtingsstaat” in limoengroene, paarse en zwarte spuitverf over de voet van het engelmonument, dat de onafhankelijkheid van Mexico van Spanje herdenkt.

Demonstranten schilderden ook het woord “verkrachters” op de muur van een nabijgelegen politiebureau en vernielden een groot busstation. Een mannelijke televisiereporter werd neergeslagen terwijl hij het protest versloeg.

Burgemeester Claudia Sheinbaum van Mexico-Stad, de eerste vrouw die verkozen werd om de regering van de stad te leiden, zei via Twitter dat het kantoor van de procureur-generaal van de metropool een onderzoek zal instellen en aanklachten zal indienen tegen degenen die journalisten, omstanders en openbare gebouwen hebben aangevallen.

Claudia Sheinbaum Pardo (geboren op 24 juni 1962) is de zittende burgemeester van Mexico City. Ze ontving de Nobelprijs voor de vrede in 2007 als lid van het Intergouvernementeel Panel over klimaatverandering. Ze werd gekozen als burgemeester op 1 juli 2018 . Ze is de tweede vrouw die als burgemeester dient, maar de eerste die wordt gekozen en het eerste lid van het Joodse geloof dat tot burgemeester van Mexico-Stad wordt gekozen. Wat ? Honduras is ook al in handen van …

In een verklaring vrijdag beschuldigde Sheinbaum de demonstranten ervan dat ze de autoriteiten probeerden uit te lokken tot het gebruik van geweld.

De minister van Cultuur van Mexico-Stad, José Alfonso Suárez del Real, sprak zijn verdriet uit over het vandalisme bij het Angel Monument en zei dat het “toebehoort aan het Mexicaanse volk, niet aan de staat”.

De overblijfselen van 14 onafhankelijkheidshelden rusten binnen het monument, waaronder die van een vrouw, Leona Vicario.

Bron:
Mexico City assesses monument damage after anti-rape march
ABC-News

Het doet denken aan de ‘vrouwen’-protesten in Argentinië waar ze schreeuwend naakt rond renden, kerken aanvielen, en op straat poepten om het patriarchaat ten val te brengen nog niet zo lang geleden.

Het enige doel van het feminisme lijkt te zijn om de samenleving te ondergraven.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1697 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

5 Comments on Gewelddadige feministes verkrachten Mexico-City

 1. Smerige, walgelijke heksen. Bah!

  Like

 2. Ooh ja, het is vast toeval en eigenlijk volkomen logisch dat de burgemeester van Mexico, een land met 130 miljoen voornamelijk inheemse inwoners, een JODIN is? Was zeker niemand van oorspronkelijke inheemse afkomst te vinden te vinden voor deze post. Of zouden ze niet gezocht hebben? Misschien vinden ze nog wel boeken ergens in een grot in de woestijn dat MEXICO het beloofde land is!! Dus altijd al van de joden!! Deze benoeming doet me vaag denken aan de islamiet Khan die op London is gekatapulteerd en dat nu naar de hel begeleidt, of aan de jodin Merkel, die Duitsland vernietigt, aan feministiese joodse burgemeesters die steden in de US naar de afgrond hebben geholpen. Oftewel: WTF?????

  Like

 3. Begeleidende foto demonstratie in Argentinië – Komt daar ‘onze’ huidige koningin vandaan? Tja, als dat haar idee van cultuur is, dan hebben wij die hier inderdaad niet. Proest.

  Mexico / Mexico City – Tja, ik kan er ook weinig anders van maken dan dat ‘drugs; pooiers; vrouwenhandel; moord; andere criminaliteit én het uitoefenen van voodoo en andere zwarte magie er hoogtij vieren. Heb een vrouw gekend die daarvandaan in Nederland belandde wegens een verliefdheid en na een mislukt huwelijk met het kind terugkeerde naar Mexico. Dat was een vrije keuze en ondanks dat ze het in Mexico maar moest zien te rooien, had ze daar wel haar familie en kon ze in Nederland niet goed aarden.

  Video tekst:

  “We the Rockefellers funded that; we funded womans – ‘?.. slib ..?’ – We came all over the newspapers and the television; The Rockefeller Foundation. Two primary reasons: We couldn’t tax half the population; second reason was: now we get the kids in school on early age; we can indoctrinate the kids how to think.”

  Dat de Rockefeller Foundation daar achter zat, wist ik niet. Het verhaal op zich is heden ten dage absoluut aantoonbaar.

  Like

 4. https://nltimes.nl/2019/08/22/police-cant-keep-growing-sex-crime-cases-report

  Maar wel tijd en mankracht om anders denkende autochtone burgers te bespioneren en overal de flitskast te bedienen…..het is geen bananenrepubliek maar een godverdomd circus van triestheid waar we hier in wegzakken.

  Like

 5. Beste de mens wordt geboren als 100% egoist, juist daar wordt gebruikt van gemaakt, we worden loep zuiver uitgespeeld. Heb je het grote spel door?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s