Nieuw

Geen open grenzen meer: premier Johnson wil het vrije verkeer van EU-burgers afschaffen

Dit is slechts consequent: de Britse regering onder de nieuwe premier Johnson wil onmiddellijk na de Brexit het vrije verkeer van personen voor EU-burgers afschaffen. De bewegingsvrijheid zal “op 31 oktober” eindigen, aldus een woordvoerster van de regering.

De nieuwe regering volgt daarmee een restrictievere koers dan de vorige regering onder Theresa May, die een “overgangsperiode” voor het vrije verkeer van personen had gepland.

De details van het recht van toegang voor de periode na Brexit zijn nog niet duidelijk. Maar de woordvoerster van de regering heeft reeds verklaard dat er op het gebied van criminaliteit “strengere regels” zouden komen. Ze herinnerde er ook aan dat Johnson voorstander was van het invoeren van een scoresysteem in Australische stijl om de vaardigheden van immigranten te beoordelen. Bovendien had Johnson begin augustus gezegd dat hij een “versneld visum”-systeem voor de “beste hersenen” wilde invoeren.

Het vrije verkeer van personen, kapitaal, goederen en diensten is een van de kernwaarden van de EU. Naar schatting 3,6 miljoen EU-burgers wonen momenteel in het Verenigd Koninkrijk. Onder hen is er momenteel bezorgdheid dat de overgangloze afschaffing van het vrije verkeer op 31 oktober zou neerkomen op “massale discriminatie” van EU-burgers op de Britse eilanden.

Bron:
Schluß mit offenen Grenzen: Premier Johnson will Freizügigkeit für EU-Bürger abschaffen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8636 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Geen open grenzen meer: premier Johnson wil het vrije verkeer van EU-burgers afschaffen

 1. Ga voor de gein een keer vliegen,je wordt compleet binneste buiten gekeerd .

  Like

 2. Wordt dan toch gewoon een gevalletje van je legitimatie, eventueel visum, laten zien aan de grenzen? Of begrijp ik het niet?

  Like

 3. En voor transportbedrijven de rest van de invoer- uitvoer papieren en protocollen.
  Haastige spoed is zelden goed en Geduld is een schone zaak. Ik zie het probleem niet.
  De ‘economie’ waarschijnlijk wel want Tijd is Geld en Wanneer Minder Dan Een Bepaald Percentage Winst = Gelijk Aan ‘Verlies’ en dat soort kwesties. Nou, ik ben benieuwd hoever Boris komt met z’n ‘wil’.

  #geen-gastvrijheid-zonder-gasten-stop-de-invasie-nu
  #grenzen-en-grenscontrole-in-europa-nu

  Like

 4. Eigen volk eerst // augustus 21, 2019 om 19:46 //

  Graag!! Zou overal moeten. Weer grenzen met bewaking en douane.

  Like

 5. Eerst ALLE “haatbaarden” eruitzetten, terug, onder leiding van kustwacht, naar Afrika!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s