Nieuw

Boedapest behangen met homomannen – nu wordt Coca cola cola geboycot

© Coca Cola Company

De inzet van de limonadegigant Coca cola om de Hongaren wat politieke correctheid bij te brengen, kan het bedrijf een deel van zijn omzet in het Midden-Europese land kosten. Sinds de weigering van de limonadegigant om zijn reclamecampagne met homoseksuele mannen terug te trekken, boycotten tienduizenden Hongaren hun producten.

Coca Cola’s campagne “Love is Love” was bedoeld om in Hongarije een slag voor de politieke correctheid te slaan. Met de slogan van de campagne “Zero sugar, zero prejudice” (Nul suiker, nul vooroordelen”) en foto’s van elkaar minnende mannen hoopte de limonadeketen de zogenaamde LGBT-kwesties in het Hongaarse maatschappelijke debat te kunnen verstevigen, maar de campagne viel niet in goede aarde.

Kort na de campagne startte de kerk Hit Gyülekezete een boycotoproep van Coca cola, waarbij bijna 50.000 Hongaren zich met een naamondertekening bij aansloten. De regering steunde op haar beurt de boycot van het bedrijf door de kerk.

“Degenen die geloven dat de homolobby om een onverklaarbare reden bij de Hongaarse grens zou stoppen, hebben het mis. Er is een gemakkelijk herkenbare, door het buitenland gefinancierde kring die zich met veel enthousiasme inzet om de genderrollen in ons land te elimineren”, waarschuwt loyalist PestiSrácok in de koptekst.

Hongarije erkent momenteel partnerschappen tussen homoseksuelen, maar niet de zogenaamde homohuwelijken. De regering staat ook niet toe dat homoseksuelen kinderen adopteren, wat onder andere in de VS en Nederland is toegestaan.

Bron:
Tapetserade Budapest med hånglande män – nu bojkottas Coca cola

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8636 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Boedapest behangen met homomannen – nu wordt Coca cola cola geboycot

 1. Cocacola, zal de Hongaren wel eens even opvoeden, wat een capsoners.
  Laten ze die vuiligheid maar zelf praktiseren.
  Hongarije is nog een schaars overblijfsel met een Christelijke moraal

  Liked by 1 persoon

 2. Dagroosje // augustus 21, 2019 om 11:49 //

  Waar blijft de linksliberale bende met “hun” protest? Toen Soros en Juncker uitgestald werden waren ze als de kippen bij om de poosters dicht te spuiten. Het is heel dapper van de Hongaren dat zij hiertegen iets ondernemen. Ik heb gelezen, dat er ook blokkades voor de ingang van het fabriek gevormd werden waarmee zij het in en uit verkeer onmogelijk maakten. Mochten ze vanwege de boycot op de fles gaan, staan 10 andere investeerders in de rij om hun plek over te nemen. Arrogante, achterlijke betweters.

  Liked by 2 people

 3. Coca Cola is ook nog teringzooi. Een complete boycot is uiterst effectief. Chapeau Hongaren.

  Like

 4. Homogaren zijn geen halvegaren en kunnen hun colaatje zero het best onder de beschermende vleugels van president Trump consumeren.

  Like

 5. Deze Trump ?

  Like

 6. Banbuster // augustus 21, 2019 om 16:53 //

  Homohuwelijk bestaat niet. Huwelijk is een verbintenis tussen man en vrouw, geregistreerd door de staat.
  Een soort van geregistreerd samenwonen kan wel, maar dan stopt het.

  Zelfs in een goede stabiele hetero verhouding-met dus twee normale rolpatronen als voorbeeld-is het al moeilijk een kind goed te laten opgroeien.

  Om kinderen in een omgeving waar deviant gedrag als “normaal” beschouwd te laten opgroeien is mentale mishandeling.

  Liked by 1 persoon

 7. Foodwatch – DER COCA-COLA-REPORT
  Über die Verantwortung des Getränke-Giganten
  für die Epidemie chronischer Erkrankungen.

  2018 – PDF – 108 pag.
  https://www.foodwatch.org/uploads/media/2018-04_Coca-Cola-Report_foodwatch.pdf

  Like

 8. Dit zijn geen ‘gewone’ mannen, dit zijn mannen van KLEUR!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s