Nieuw

Trump verlaagt indirect de sociale uitkeringen voor migranten

Naleving van wettelijke normen

VS-President Trump / Wikicommons / CC BY-SA 2.0

Volgens een National Review bericht snijdt de Amerikaanse president Trump in de sociale voorzieningen voor immigranten. Na vele jaren zal dit ervoor zorgen dat het wettelijk kader weer wordt nageleefd.

De Amerikaanse autoriteiten hebben veel mogelijkheden om ervoor te zorgen dat immigranten geen last zijn voor de belastingbetaler. De basisregel is dat immigranten voor zichzelf moeten zorgen. Er wordt niet voorzien in sociale uitkeringen voor hen. Als zij van deze voordelen gebruik maken, wordt hun kans op het ontvangen van bijvoorbeeld een GreenCard kaart kleiner.

De laatste jaren hebben de overheidsdiensten dit principe vrijwel consequent niet in acht genomen. Of immigranten nu voedselkaarten kregen, Medicaid of huisvestingstoelagen speelden geen rol in de daaropvolgende beslissing over visa of GreenCard. Politiek links ging zo ver dat het de betaling van hulpgelden aan immigranten als een succes werd gepropageerd.

Trump had aangekondigd dat hij de juridische situatie zou herstellen. Nu is de tijd gekomen.

De nieuwe verordening is van invloed op elke buitenlander die “gedurende meer dan 12 maanden binnen een periode van 36 maanden een of meer aangewezen openbare uitkeringen ontvangt”. Elke tegemoetkoming telt voor zichzelf, d.w.z. de ontvangst van twee sociale toewijzingen in één maand wordt beschouwd als een ontvangst van twee maanden sociale uitkeringen. Ze kunnen leiden tot uitzetting uit de VS.

President Trump blijkt nogmaals degene te zijn die niet alleen voor gerechtigheid in de zorg zorgt, maar ook voldoet aan de feitelijke juridische situatie. De linkse politici gaan ervan uit dat het aanbod van immigranten tot de taken van de belastingbetaler behoort. Deze houding is in Duitsland inmiddels een staatsraison geworden .

Bron:
Trump kürzt Sozialleistungen für Migranten

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8636 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Trump verlaagt indirect de sociale uitkeringen voor migranten

  1. vangie1206j // augustus 20, 2019 om 15:33 //

    Moeten ze in Nederland ook doen kan gelijk de belasting voor de NL burgers met 30% omlaag.
    He Rutte een ideetje kom je eindelijk is een keer je afspraak na. Is wat anders dan je permanente gelieg.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s