Nieuw

Trump over zionistenkrant: “Kwade propagandamachine”

De Amerikaanse president Donald Trump heeft een aantal van zijn aanhangers teleurgesteld door de verkiezingsbeloften die hij eerder heeft gedaan niet na te komen. Geen muur tegen Mexico, voortdurende oorlog in het Midden-Oosten, lakei voor de Israëlische lobby en agressie tegen verschillende onschuldige landen. Bovendien is hij tot nu toe totaal tandeloos geweest tegen de door de Joden gedomineerde (social) media, waar steeds meer mensen, waaronder veel van zijn aanhangers, worden gecensureerd.

Maar één ding waar hij een principieel standpunt in vasthoudt, is zijn felle kritiek op de Amerikaanse media. Onlangs begaf hij zich weer eens op zijn favoriete media Twitter en viel hij de Joodse krant New York Times aan.

Klik voor groot

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8658 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Trump over zionistenkrant: “Kwade propagandamachine”

 1. O man o man wat een realisme steekt achter dit artikel, horende doof en ziende blind zijn veel mensen die in een snel stromende rivier van enthousiasme zwemmen die wanhopig de kop boven water willen houden om de billen van hun geliefde president willen kussen.

  Wanneer je het over het Angelo Amerikaanse Zionisme hebt dan kan ik alleen een goed en recent voorbeeld schetsen en dat is Trump,

  Begrijp de mensen niet die nog steeds tegen beter weten in in de huidige westerse politiek geloven, geloven is een zeer omstreden term, zoek zelf naar het realisme, laat je eigen grijze massa werken en neem niet zomaar iets van een politicus aan, je zou alleen maar teleurgesteld worden.

  Natuurlijk wil ik afsluiten met het idee dat president Trump 100% beter en aanvaardbaar politicus en zakenman is dan bijv. moslimbroeder Barry Soetoro.

  Amerika is géén land, maar een groot bedrijfsleven.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s