Nieuw

Rotterdamse agenten stelen 2500 euro en zwaaien met vibrators

Twee agenten van de politie Rotterdam zijn overgeplaatst omdat ze zich zouden hebben misdragen bij een woninginval.

De bewoner, die anoniem wil blijven, zegt tegen RTV Rijnmond dat er meer gebeurde. Zo zou ook zijn vastgelegd dat de agenten stonden te zwaaien met de vibrators van zijn vrouw en dat ze zich neerbuigend over haar uitlieten. Daarnaast is er volgens hem 2500 euro meegenomen. De politie wil daar niets over zeggen.

NOS >>

In de hoofdstad gedraagt de politie zich niet minder misdadig meldt het Parool:

Maatregelen tegen acht politiemedewerkers vanwege harddrugs

Vier politiemedewerkers zijn geschorst en vier medewerkers zijn buiten functie gesteld vanwege het gebruik en/of bezit van harddrugs. Dat maakte de politie maandag bekend.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1725 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

4 Comments on Rotterdamse agenten stelen 2500 euro en zwaaien met vibrators

 1. Hefzibah Yahudah // augustus 21, 2019 om 08:38 //

  Oh ze gaan de Amerikkkaanse standaards toepassen. Overplaatsen met behoud van inkomen. Hmmm wat gaan ze nog meer overnemen.

  Liked by 1 persoon

 2. blackpeat // augustus 21, 2019 om 16:50 //

  A.C.A.B.
  Zij die zich aan een instituut verhuren, dat als enigste doel heeft het volk uit te buiten en te onderdrukken, zijn niets anders dan huurlingen en “losers”. Zielige gefrustreerde psychopaatjes die er een hele harde plasser van krijgen dat ze macht over iemand uit kunnen oefenen. Liefst wel de zwakkere in de samenleving, de loonslaven met een burgerservice nummer, het moet tenslotte wel leuk blijven.

  Liked by 1 persoon

 3. Van de politie moet je het ook niet hebben… Corrupt, heet zoiets, toch!

  Like

 4. Het is niet de 1e en zal ook niet de laatste agent zijn die zo corrupt zijn en met die dildo`s gaat staan zwaaien en ook nog eens die vrouw op een vreselijke manier aanspreken, de schoften. Mij ook een keer gebeurd met een aanhouding met mijn auto, toen een brigadier mij voor lul en klootzak uitmaakte en toen ik zei als ik dat bij jou doe wordt ik direct gearresteerd. Was volgens hun niet zo. Kijk op You Tube van P.R. de Vries over de drugs die ze daar gebruiken, gestolen uit het bureau van in beslag genomen drugs. Brigadier (zelfs) was zo uit zijn paasei dat hij de Spuistraat niet wist te vinden en daarom de agente die naast hem zat liet rijden. Ook verdwijnen er gewoon vuurwapens uit het Pol. Bur. Ook nemen ze het mee naar huis en gaan met andere zgn. agenten gewoon een drugsfeest zitten bouwen, met alles wat voor handen is. Verder kennen we het verhaal toch nog wel van de agente die pillen had geslikt en daaraan overleed. Ze zullen ook wel nooit toegeven dat ze dat geld ad € 2.500,00 hebben gestolen en komen er ook nog mee weg ook. Ik denk als je het kaf van het koren gaat scheiden er meer kaf overblijft. In Nederland is zgn. geen corruptie bij de POLITIE !! Laat me niet lachen, ken er ook nog wel een paar. De Groetjes.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Rotterdamse agenten stelen 2500 euro en zwaaien met vibrators – jroam

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s