Nieuw

De ‘Ocean Viking’ klaar om aan te vallen: “Breng de 356 migranten aan land”

Screenshot YouTube

De NGO bevindt zich tussen Malta en Italië. Nu vraagt ​​hij om een ​​haven voor het leger van migranten dat hij aan boord heeft: “Ze hebben zorg nodig”

Terwijl een zware strijd tussen Italië en het Open Arms schip aan de gang is – met Spanje in het midden – begint een andere NGO aan te vallen.

De Ocean Viking, die werkt namens Artsen zonder Grenzen en Sos Mediterranée, heeft 356 migranten aan boord. Een echt “leger” van immigranten herstelde zich in de Middellandse Zee tussen 9 en 12 augustus , een “leger” dat nu oproept tot een veilige haven.

“Tien dagen na de eerste ‘redding’ door de Ocean Viking weten we dat het wachten om aan land te kunnen gaan nog steeds lang kan duren – schrijft Luca Pigozzi, de arts van Artsen zonder Grenzen aan boord van Ocean Viking – in een verklaring. Hoewel in sommige opzichten het moment van redding al ver weg is, lijkt gisteren toen ik mensen aan boord van de OceanViking zag, volledig uitgeput. Voordat ze gered worden, brengen mensen vele uren op zee door op volkomen precaire boten, zonder slaap, zonder water of voedsel. zwak, last van duizeligheid, onderkoeling, brandwonden veroorzaakt door brandstof of de zon”.

De arts na een uitweiding over de gezondheidstoestand van de migranten en hun werk als vrijwilligers, “Ons werk in de kliniek aan boord richt zich vandaag op huid- of luchtweginfecties, de meest voorkomende aandoeningen. Maar we behandelen ook oorlogsgewonden – mensen van Libische nationaliteit met granaatsplinters op subcutaan (onderhuids, P.) niveau – of volwassenen met chronische aandoeningen zoals diabetes”, legt uit dat “we tot nu toe 130 medische onderzoeken en 63 wondverbanden hebben uitgevoerd. We doen ons best, maar we zijn ons ervan bewust dat sommige patiënten beter ter plaatse aan land kunnen worden behandeld. En het is precies op deze “betere grond” dat de migranten aan boord van het schip worden gebracht om te landen. Waarschijnlijk in Italië, omdat de Ocean Viking tussen Malta en ons land ligt.

Maar hier eindigt het niet. Omdat de verklaring van de dokter vrij lang is. En na de fysieke omstandigheden, gaan we verder met de psychische condities. “Deze mensen hebben geleden en lijden aan grote trauma’s – zo staat er -. Velen hebben geleden onder marteling of seksueel geweld in Libië. Vandaag de dag kan het wachten op de landing, verteerd in een afgesloten ruimte midden op zee, hun toestand alleen maar verslechteren. Dan gaat hij verder met de klassieke praatje van minderjarigen – die dat in de meeste gevallen niet zijn – om te eindigen met de constante inzet van vrijwilligers: “Dit is de situatie aan boord van de Ocean Viking. We hebben nog steeds geen veilige haven om van boord te gaan, maar we zullen onze patiënten met alle mogelijke zorg blijven verzorgen.”

De lange brief eindigt met een soort berisping aan zowel Malta als Italië: “Op 13 augustus hebben we Italië en Malta gevraagd om een veilige aanleghaven te coördineren en toe te wijzen. Malta weigerde de coördinatie over te nemen, Italië heeft niet gereageerd. Wij zijn ook geïnteresseerd in de andere Europese landen in een poging om tijdig een oplossing te vinden die ervoor zorgt dat alle geredde personen in een veilige haven van boord kunnen gaan”.

Bron:
La Ocean Viking pronta all’assalto: “Fate sbarcare i 356 migranti”
Il Giornale

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1725 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

14 Comments on De ‘Ocean Viking’ klaar om aan te vallen: “Breng de 356 migranten aan land”

 1. Dagroosje // augustus 20, 2019 om 11:59 //

  Laat ze toch lekker aan de overkant. Als mishandelde dieren van hun eigenaren worden bevrijd, dan nemen ze binnen een mum van tijd andere dieren en de mishandeling begint opnieuw. Alleen maar om een voorbeeld te noemen. Met andere woorden, als de 600 migranten vanuit Libië worden weggehaald, dienen zich binnen een mum van tijd de volgende 600 zich aan.
  Er wordt door deze mensenhandel smokkelaars, net als de linkse media continu op je menselijke gevoelens en medelijden ingespeeld. Als echter slachtoffers vallen tussen de burgers zijn ze nergens te bekennen en alles aan doen om het onder het tapijt te vegen.

  Wie heeft uberhaupt kunnen bedenken dat vanuit meer dan 100 landen migranten naar
  Europa mogen komen, zonder enige controle en zonder papieren. Dit heeft helemaal niets meer met vluchtelingen kwestie te maken. Dit is gewoon puur mensenhandel.

  Overigens verder heb ik in al die weken dat de schepen op het water aan het bivakkeren zijn niet gehoord dat in de tussentijd migranten in kleine boten aan het dobberen waren. Dus als er geen schip in de buurt is, worden ze niet ter water gelaten. De tweede lading heeft hij volgens mij extra georganiseerd om met het aantal migranten op het schip meer druk te kunnen uitoevenen om ze aan wal te zetten. Als Salvini nu zou zwichten zouden de gevolgen daarna niet meer te overzien zijn.

  Like

 2. vangie1206j // augustus 20, 2019 om 12:26 //

  De Italiaanse regering moet de marine opdracht geven dat schip vol menselijk afval op sleeptouw nemen en terug slepen naar Libië.
  Daarna die barbaren schuit onklaar maken zodat dat getijsem niet terug kan varen naar Italië.

  Liked by 3 people

 3. Alphons Mantel // augustus 20, 2019 om 14:38 //

  aanmeren in Marokko lost alles op

  Like

 4. Er is zelfs iemand duizelig, dat is duidelijk een noodgeval.
  Als ze zich niet lekker voelen, snel naar huis en in je bei

  Like

 5. Gewoon tot zinken brengen. En we vinden het nog gek in Nederland en Europa dat de zorgkosten de pan uit rijzen. Trek daar eens de zorgkosten van al die vluchtelingen af.

  Like

 6. De ene na de andere leugen en smoesjes wordt er verzonnen om deze gelukzoekende dobbernegers te droppen in Europa.vorige week ook al een schuit met deze profiteurs in alle media stilte gedropt in Spanje.van de allan kurdi.gelijk aan de ketting leggen deze mensen smokkelaars en de boten in beslag nemen. Maar dat gaat niet gebeuren met deze mislijk makende linkse politieke bendes.dan moeten we het heft maar eens in eigen hand gaan nemen.wie kan me helpen een crowdfunding opzetten om dit zelf op te gaan lossen?desnoods met stiekem geweld

  Like

 7. vangie1206j // augustus 20, 2019 om 18:15 //

  Wacht maar de derde dinsdag in september of wel prinsjesdag wordt ons de nieuwe belastingen door de strot geramd om dat smerige schorem van alle gratis gemakken te voorzien inclusief slagersmessen.

  Like

 8. Banbuster // augustus 20, 2019 om 19:13 //

  Simpel. Marine aan boord–naar Libie–lossen–bemanning 5 jaar gevangenis; schip naar diep water en afzinken.Kan de eigenaar lekker 10 jaar minimal naar rechtbank, maar dan is de watertaxi gedaan. Geen schip kan zonder bemanning

  Like

 9. Banbuster // augustus 20, 2019 om 19:14 //

  AZG krijgen betaald; echies geen “vrijwilligers”

  Like

 10. Hoeveel van die knakkers worden stiekum ’s nachts binnengevlogen?

  Liked by 1 persoon

 11. Gewoon terug naar waar ze vandaan komen, en het wordt tijd dat azg en die andere instanties die gewoon maar ordinaire mensensmokkelaars aangeklaagd gaan worden.

  Like

 12. Omvolking in progress, kut EU

  Like

 13. Republikein // augustus 21, 2019 om 11:58 //

  Jack // augustus 20, 2019 om 17:01 //
  Wees eens meer concreet svp!

  Like

 14. Leven daar al jarenlang in de zon,en plots bij een oversteek worden ze ziek zwak en misselijk,als ze zijn aangekomen weten ze plots in slechts een paar dagen 10 x beter hoe de rechtsstaat hier in elkaar steekt zijn ze omgeven door advocaten en laten ze de rest van de familie overvliegen .woning verzekering,uitkering ,alles geregeld en een rekening stoppen ze op een plek waar de zon nooit schijnt ,

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s