Nieuw

Britse politica spreekt zich uit over Europese omvolking en de hypocrisie van links

De Britse politica Anne Marie Waters heeft op een conferentie georganiseerd door Generation Identity verklaard dat wat zich in Europa afspeelt, een bevolkingsuitwisseling van de blanke bevolking moet worden genoemd. Zij is van mening dat leiders moeten durven praten over wat als ongemakkelijk wordt beschouwd.

In een voordracht op een conferentie georganiseerd door Generation Identity stelt de Britse politica Anne Marie Waters dat er een bevolkingsuitwisseling van het blanke Europa plaatsvindt, en dat dit discutabel moet zijn, ook al wordt het onderwerp als zeer omstreden beschouwd.

Waters heeft een achtergrond in de Britse Labour en UKIP, maar ging in 2017 haar eigen weg en vormde in 2017 de nationalistische partij For Britain Movement.

In haar presentatie gaat Waters in op de snelle demografische verandering die Europa ondergaat en het feit dat er jaarlijks 300.000 immigranten naar het Verenigd Koninkrijk komen, wat in elk Europees land historisch ongekend is.

Zij is ook van mening dat Europa zich moet blijven ontwikkelen zonder te worden onderbroken door een massale niet-Europese indringing en dat het de Europese volkeren zelf moeten zijn die beslissingen nemen die verantwoordelijk zijn voor die ontwikkeling in overeenstemming met ons Europees erfgoed.

Anne Marie Waters wil dat de blanke mensen in Europa het recht kunnen opeisen om zichzelf oorsprongsbevolking te noemen. Screenshot: Youtube.

– We hebben niet allemaal een gemeenschappelijke geschiedenis. We zijn een diverse, kleurrijke wereld met een verscheidenheid aan verschillende religies en culturen. Ons allemaal op deze manier bij elkaar gooien is volslagen krankzinnig, en het is een misdaad tegen de inheemse bevolking van Europa, zegt Waters.

Ze vraagt zich ook af waarom alleen blanke landen diversiteit, immigratie en het “multiculturele geluk” moeten hebben.

– Er is een geschiedenisvervalsing gaande waarbij de geschiedenis van Europa wordt herschreven. De paus beweert dat Europa is opgebouwd door immigranten. Waar komen ze vandaan? Wie waren hier voordat ze kwamen? Europeanen hebben Europa daadwerkelijk opgebouwd, verduidelijkt Waters.

Waters legt ook de vinger op de bewering dat de eerste Britten zwart waren. Zij wijst erop dat de bewering niet gebaseerd is op wetenschap, geschiedenis of waarheid, maar dat het in de eerste plaats een boodschap is dat blanken hier niet thuishoren, dat Europa niet van ons is, maar dat we ontheemd zijn – en dat we zelfs dankbaar moeten zijn dat we hier mogen blijven.

Zij zegt dat blanken de enigen zijn die het recht op een vaderland wordt ontzegd, dat blanken de enigen zijn die vanwege hun huidskleur geen baan kunnen krijgen en die te horen krijgen dat hun cultuur zo vreselijk is dat deze onderdrukt moet worden, zodat we andere culturen aan de andere kant van de wereld kunnen omarmen. “Wij zijn de enige mensen die geen rechten hebben als het gaat om discriminatie op grond van huidskleur”, zegt ze.

Waters wijst erop dat anti-blanken haat van de VN tot in de kleinste gemeente is doordrongen, en dat de EU grote massa’s mensen uit niet-blanke culturen importeert die worden aangemoedigd om blanken te haten en die serieus geloven dat blanken hen iets schuldig zijn.

– Blanken zijn onder aanval van massa-immigratie, zodat we de politiek niet kunnen beïnvloeden. Men zegt dat we krijgen wat we verdienen vanwege het kolonialisme, maar straffen we het kleinkind voor wat de grootvader heeft gedaan? Zo ja, waarom dan Turkije, China en Japan niet laten boeten voor de misdaden die ze misschien ooit hebben begaan en op dezelfde manier hun culturen uitwissen? vraagt Waters retorisch.

Bron:
Anne Marie Waters // GI Conference with Q and A

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8658 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

11 Comments on Britse politica spreekt zich uit over Europese omvolking en de hypocrisie van links

 1. Merkel moet met terugwerkende kracht worden opgehangen.

  Liked by 1 persoon

 2. Bert, ik ben het met je eens als je bedoeld te zeggen dat ze er een puinhoop van heeft gemaakt maar stop zulke onzinnige dingen te plaatsen, dat lost zeker niets op.

  Like

 3. Onze ‘leiders’ hebben de’ballen’ niet! Laf als ze zijn, durven ze niet tegen de islamitische invaders op te treden. Wachten totdat ze bij u voor de deur staan? En dan door ons betaalde beveiliging aan laten rukken.. Telaat, het paard van Troye is allang binnen, én we hebben geen leger… Weggebezuinigd.. Waar zijn ze als je ze nodig hebt? De ‘watjes’ van jongemannen, daar win je geen oorlog mee. Ze hebben geen discipline geleerd:’vrije’opvoeding, weet u wél? Deze generatie’s van onbeschermde bevolking, mag als verloren worden beschouwd. En onze MP blijft roepen, in welk een’gaaf’land we wonen..

  Like

 4. Banbuster // augustus 20, 2019 om 19:53 //

  …dus er zijn vrouwelijke politici met verstand en inzicht, en niet alleen die rotzooi zoals wij ze hebben.Ze zou bij Ukip moeten blijven

  Liked by 1 persoon

 5. noch god noch gebod // augustus 21, 2019 om 00:19 //

  Die politica heeft overschot aan gelijk.
  En Rinske de Vries eveneens : te laat, het Paard van Troje is al lang binnen.
  Het gouden kalf is verdronken.

  Liked by 1 persoon

 6. Een verdomd logisch verhaal van deze dame en ze staat er niet alleen in ook ik vraag me af hoe het bestaat dat ik nooit aangifte kan doen van bv discriminatie.
  En niet alleen dat het domme geklets dat we de wederopbouw aan de ‘gastarbeiders’ te danken hebben dat terwijl die in 1945 in geen velden of wegen te bekennen waren.
  Het waren de Hollanders die met bevroren oren de balen op hun schouders namen in de havens 6 dagen per week.
  Later de zaterdag middag vrij nou nou nog steeds geen gastarbeider te zien.
  Nog later de 5 daagse werkweek en nog later druppelde ze binnen maar wel nadat onze kinderen op de boot zaten naar Australië en Zuid Afrika want hier was er geen werk en geen woningen voor de babyboomers na de oorlog het was zo vol ja ja een grote leugen was het.
  Er is ons volk al veel onrecht aangedaan maar eens is het genoeg en om voor mijzelf te spreken dat het is genoeg geweest is nu.

  Liked by 2 people

 7. Ik vertrouw er maar 2 dat is Wilders en baudet

  Like

 8. Inhoudelijk ijzersterke lezing. 100% Agree. And yes, we do NEED DEBATE.

  Instead of electric shock ‘therapy’ to clear our brains.
  https://fenixx.org/2019/08/20/italiaanse-psycholoog-wil-elektrische-schokken-gebruiken-tegen-vooroordelen

  Omdat Anne Marie Waters het heeft over de Cheddar man (nog ’n keer / 20 min.):

  Cheddar man and Mesolithic Europeans – blue eyes !!!!

  Like

 9. Het hele denken van de meeste politici is volkomen verziekt. Europa en dus ook Nederland gaat ten onder. Ik verwonder me er over dat de bevolking van met name Zweden en Duitsland, maar ook Frankrijk niet in opstand komt. Hoelang moet dit nog doorgaan? Onze vrouwen en meisjes zijn niet meer veilig. Alles komt onder druk te staan, de sociale uitkeringen, gezondheidszorg enz. Als je wilt emigreren dan moet je aan nogal wat voorwaarden voldoen, maar half Afrika en het Midden-Oosten lopen zo zonder enig papier Europa binnen. Dat noem ik zotheid. Allemaal onder het mom van ‘vluchteling’. Repatriëring is de oplossing. Salvini zal zeker voorstaande zijn.
  Frans Timmermans niet!

  Like

 10. John,

  Heb je de Franse ´Gele Hesjes´ demonstraties niet meegekregen?
  Die gaan al veertig weken, ieder weekend, de straat op …..

  Ook in Duitsland lopen protestgroepen … worden meestal uitgemaakt voor neo-nazi´s …..

  Liked by 1 persoon

 11. ´Ter overweging´ stuurde ik de lezing van Anne Marie Waters door aan iemand. Ik verwachtte eigenlijk geen reactie, maar kreeg deze toch. De reactie was als volgt

  ´Nee sorry, ik zie mijzelf als ‘the left’ zoals zij dat zegt. Deze wereld is van iedereen. Ik weiger Europa aan mijzelf of witte mensen toe te eigenen. Naar mijn mening heeft deze mevrouw een beetje liefde gemist in haar leven waardoor ze zo geworden is.´

  Nou, daar doe ik het dan maar mee.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s