Nieuw

Afrikaanse asielzoeker verkrachtte 9-jarig meisje – likte haar gezicht en dreigde haar te vermoorden

De neger had geen verblijfsvergunning. Drukte het meisje met zijn lichaamsgewicht naar beneden tijdens de gemeenschap 

Links: sfeerfoto. Rechts: de verdachte verkrachter / Twitter

Een Afrikaanse asielzoeker zonder verblijfsvergunning wordt nu in Duitsland vervolgd op verdenking van verkrachting van een klein meisje dat op weg was naar een park om te spelen.

Het was eerder dit jaar dat de asielzoeker Seydou uit de Nigeriaanse deelstaat Niger langs het meisje fietste in de stad Dessau-Roßlau in het oosten van Duitsland, meldt de Duitse krant Bild.

Vrijdag begon het proces tegen Seydou, die volgens zijn eigen verklaring 27 jaar oud is en geen recht had om in Duitsland te blijven omdat zijn verblijfsvergunning was verstreken.

Uit de verklaring van aanklager Julia Legner blijkt dat de asielneger zich met zijn fiets heeft omgedraaid en contact heeft gemaakt met het negenjarige meisje dat op weg was naar een park om met haar beerknuffel te spelen.

Foto ter illustratie

Accepteerde geen nee
Verder vertelt Legner dat de migrant zijn fiets stopte en meerdere malen de zinsnede ”beautiful baby” tegen het meisje herhaalde. Ze vroeg Seydou om haar met rust te laten. Maar dat was iets wat de asielzoeker niet kon accepteren en in plaats daarvan duwde hij het meisje op de grond.

Likte het gezicht van het meisje
Eenmaal op de grond zou de neger haar gewurgd en haar gezicht gelikt hebben. Tegelijkertijd schreeuwde het meisje om hulp en probeerde zich los te rukken van de migrant die haar dreigde te vermoorden. Hij voltooide de geslachtsgemeenschap door zijn lichaamsgewicht van 80 kilo op de 28 kilo van het meisje te duwen.

Het meisje durft niet meer naar buiten te gaan
Toen de politie later Seydou arresteerde, vonden ze ook een mes in zijn rugzak. De advocaat van het meisje verklaarde tijdens het proces dat ze het niet langer aandurft om het huis alleen te verlaten.

Vergelijkbare gebeurtenis
Eerder werd een soortgelijk incident opgemerkt in Zweden, schrijft het Zweedse nieuwsportaal Samhällsnytt, toen een asielzoeker op  een fiets een vrouw volgde en haar lastig viel met seksuele vragen. Toen ze de asielzoeker afwees, dreigde hij met het snijden in haar knieën en armen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8658 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Afrikaanse asielzoeker verkrachtte 9-jarig meisje – likte haar gezicht en dreigde haar te vermoorden

 1. Heeft ie geluk dat het mijn dochter niet is, vuile, vieze, gore smeerlap! En de overheid erbij daarzo dat ze deze achterlijke smeerlappen binnenlaten!! Manman.

  Like

 2. Tering racist!!

  Like

 3. Eigen volk eerst // augustus 20, 2019 om 18:26 //

  Gore viezerik. Hoort niet op deze aarde.

  Like

 4. Castreren, die testosteron-bommen. Deze pedofielen-volgers van de 7de eeuwse pedofiel Mohammed, zijn gehersenspoeld vanaf hun geboorte:komt nooit meer goed.. Het superieure islam mannen geslacht… Haha.. Om te huilen.

  Like

 5. Banbuster // augustus 20, 2019 om 19:37 //

  Castreren en dwangarbeid; daarna retour bush-bush.
  Note: een doel van die gasten is: in europa te blijven; gevangenis is luxe hotel. Vandaar: dwangarbeid weer invoeren. Castreren: hij heeft het sexleven van het meiske verpest; oog om oog en om herhaling te voorkomen.

  Lobotomie is geen optie; geen hersens te vinden….

  Liked by 1 persoon

 6. I volunteer.
  I am having problems with walking and so, Iwill not running away.
  I don’t call emergency services,
  I speak difficult, so probably the emergency services won’t understand me.
  A consequence of importing idiots!
  That is why I will make sure that you ask the emergency service for help.
  And for you, a non-European,…
  they run!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s