Nieuw

Weinig Amerikanen geloven dat Epstein zelfmoord heeft gepleegd

Heeft de van pedofilie beschuldigde miljardair Jeffrey Epstein echt zelfmoord gepleegd in de gevangenis? De Amerikaanse autoriteiten beweren in ieder geval dat de theorie weinig steun heeft onder de bevolking.

Uit een onderzoek van Rasmussen Reports blijkt dat 29 procent van de volwassen Amerikanen het als zelfmoord beschouwt. Tegelijkertijd gelooft 42% dat Epstein vermoord is, terwijl 29% zegt onzeker te zijn over de doodsoorzaak.

De advocaten die Jeffrey Epstein vertegenwoordigden zijn niet tevreden met de officiële autopsie, die aantoonde dat de miljardair zelfmoord heeft gepleegd, meldt Fia Tider. De advocaten zeggen dat ze het incident zelf zullen onderzoeken, en ze eisen toegang tot bewakingsbeelden uit Epstein’s cel in de New Yorkse gevangenis.

Jeffrey Epstein’s dood is omgeven door merkwaardigheden en voordat hij overleed, hebben velen gewaarschuwd dat hij het risico liep te worden vermoord. Omdat hij potentiële chantage-informatie over veel machtige mannen in bezit had die hij vermoedelijk via de meisjes heeft verkregen. Deze prominente mannen kunnen ook zijn gefilmd door verborgen camera’s tijdens het bedrijven van seks met de meisjes.

Nadat de miljardair afgelopen weekend dood in zijn cel werd aangetroffen, meldde de Daily Mail dat Epstein zelf eerder had gewaarschuwd dat hij het risico liep in de gevangenis te worden vermoord. Vervolgens werd ook onthuld dat beide gevangenisbewakers die verantwoordelijk zouden moeten zijn voor het toezicht op Jeffrey Epstein in slaap zouden zijn gevallen juist in de periode dat hij zijn leven zou hebben genomen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8658 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Weinig Amerikanen geloven dat Epstein zelfmoord heeft gepleegd

 1. vonpuffelen // augustus 19, 2019 om 10:43 //

  Simpel, zonder lijk is er geen dooie, alleen de gebruikelijke bullshit van de MSM en daar kijken er gelukkig steeds meer doorheen.

  Like

 2. Gedwongen’zelfmoord’…

  Like

 3. ‘ Omdat hij potentiële chantage-informatie over veel machtige mannen in bezit had die hij vermoedelijk via de meisjes heeft verkregen. Deze prominente mannen kunnen ook zijn gefilmd door verborgen camera’s tijdens het bedrijven van seks met de meisjes.’

  Verbiedt het stemrecht van vrouwen. Mannen aan de macht !!!!!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s