Nieuw

Open Arms zette ‘overboord springen’ van ‘migranten’ in scene

Gisteren berichtten we dat Spanje een haven aangeboden had aan Open Arms en dat de mensensmokkelaars die haven weigerden en om hun argument kracht bij te zetten lieten ze een filmpje zien dat hun ‘vluchtelingen’ overboord sprongen.

Ze weigeren havens in Spanje en Tunesië omdat ze willen dat Italië zijn grenzen openzet. Ze voeren oorlog tegen Salvini, want als één land zijn grenzen kan sluiten, kunnen andere dat ook en de totale omvolking van Europa is hun doel, niets minder.

Ze zijn uit op de Volkstod van alle Europeanen en dan moeten de grenzen open. En dan zet je filmpjes in scene. Het filmpje van gisteren was van wat verder weg, maar op deze is duidelijk te zien dat er geen negers over boord zijn gesprongen maar dat de criminele activisten de – blanke – zwemmers zijn.

Een groep migranten die aan boord van de @openarms_fund heeft zich in zee gestort om te proberen naar Lampedusa te zwemmen.

Niet dus. Moorddadige leugenaars !

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1697 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

4 Comments on Open Arms zette ‘overboord springen’ van ‘migranten’ in scene

 1. Walter H. // augustus 19, 2019 om 18:20 //

  De boot van Open Arms lag aan de ketting in Barcelona nadat het al honderden mensen naar Europa had gesmokkeld.
  Het kreeg na ruim 100 dagen toestemming om hulpgoederen te brengen naar de ‘vluchtelingen kampen’ op Lesbos en Samos.

  Open Arms heeft opzettelijk deze afspraak geschonden en wil nu dus niet teruggaan naar Spanje. Mogelijk wordt hun schip dan permanent aan de ketting gelegd.

  https://www.euroweeklynews.com/2019/04/18/spain-allows-open-arms-migrant-boat-to-leave-barcelona-after-being-held-for-100-days/

  Like

 2. trebor2110 // augustus 19, 2019 om 21:28 //

  Waar is Jaws als je hem nodig hebt .

  Liked by 2 people

 3. Dit is weer top-informatie. Zonder Fenixx zou ik nauwelijks weet hebben van al dit soort misdadige praktijken. Keep it coming heren.

  Liked by 1 persoon

 4. trebor2110 // augustus 19, 2019 om 21:28 //

  ‘Waar is Jaws als je hem nodig hebt .’

  Hahahaha, lol & a Big Smile !! 😉 🙂 🙂

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s