Nieuw

Open Arms ontmaskerd: dat is het echte doel van de NGO

Open Arms verwerpt de Spaanse haven, beroept zich op een nog niet ontdekte “gezondheidsnoodtoestand” en dringt aan op een landing in Itali√ę.

De Spaanse premier Pedro Sanchez opent de¬†haven van Algeciras¬†voor het¬†Open Arms-schip¬†, maar de NGO¬†weigert¬†de uitnodiging omdat “zeven dagen zeilen te veel zijn”;¬†jammer dat ze zeventien hebben verspild om koste wat kost naar¬†Lampedusa¬†te gaan¬†.

Het antwoord van de minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini, is droog:¬†“De Spaanse NGO weigert de door Spanje aangeboden haven! Ongelofelijk en onaanvaardbaar, organiseren ze toeristische cruises en beslissen waar te landen. Ik geef niet op, Itali√ę is niet langer het vluchtelingenkamp van Europa.”

Er zijn veel dingen die niet kloppen met betrekking tot het verhaal van de Open Arms, beginnend bij die “gezondheidsnoodsituatie” die vervolgens werd weerlegd door de¬†inspectie die zaterdag werd uitgevoerd door de maritieme gezondheidsarts met de mannen van het mobiele team en de kustwacht, op input van de officier van justitie van Agrigento, Salvatore Vella.¬†De ingescheepte kolonisten zijn moe en beproefd door het lange verblijf op de boot, maar vanuit medisch oogpunt zijn er geen bijzondere pathologie√ęn gevonden.

Op dit punt rijst een meer dan legitieme vraag: waarom heeft Open Arms, als het zo veel belang hechtte aan de conditie van de personen aan boord, gekozen voor een armworstelen met Itali√ę, terwijl het onmiddellijk Spanje had kunnen bereiken? Een logischer keuze, aangezien de NGO zelf Spaans is. De blokkade van de Italiaanse havens was welbekend en het was zeker niet moeilijk voor te stellen dat het uitlokken van een armworsteling met Rome tot een impasse zou leiden. Waarom heeft de NGO dan besloten om op deze manier te handelen?

Hieraan moet een reeks elementen worden toegevoegd die zeker niet onopgemerkt zijn gebleven: in de eerste plaats werden onder de 27 “minderjarigen” die aan land zijn gekomen maar liefst 8 volwassenen gevonden, maar er is ook het geval van de 13 personen die om gezondheidsredenen van boord zijn gegaan, personen die geen enkele pathologie hadden, afgezien van √©√©n van hen met een otitis, zoals in de antwoorden van het hoofd van de polikliniek van Lampedusa, Francesco Cascio, is vermeld: “Er is iets mis, want van de 13 migranten die om gezondheidsredenen uit de Open Arms zijn ontscheept, had er slechts √©√©n een otitis, terwijl de anderen het goed deden: toch toont het rapport van het Cisom personeel (de Orde van het Italiaanse Hulpkorps van Malta – red.) aan dat er mensen aan boord zijn met verschillende ziekten, waaronder 20 gevallen van schurft.”

Is het mogelijk dat Open Arms ge√Įnteresseerd is in het cre√ęren van een politieke zaak en het uitoefenen van druk op Itali√ę om de blokkade te “doorbreken”? Misschien om een precedent te scheppen zodat andere schepen van de NGO’s dezelfde tactiek kunnen toepassen? Interessant is ook de betrokkenheid van acteur Richard Gere, die het verhaal een “filmisch” tintje gaf.

De door Salvini opgelegde blokkade veroorzaakt enorme problemen voor mensensmokkelaars die hoopten op een zomerse exodus die gelijk is aan die van voorgaande jaren, maar die er niet was. Gesloten havens zijn een enorme schade voor de illegale immigratie, een bedrijf dat “meer omzet dan de drugsindustrie”, zoals reeds verklaard door de “insider” Salvatore Buzzi, betrokken bij het onderzoek naar “maffia-kapitaal”. De door Salvini gewenste blokkade van de havens veroorzaakt ook enorme problemen voor de NGO’s die hopen op het herstel van migrantie-industrie over zee, zoals blijkt uit de feiten.

Bron:
Cos√¨ Open Arms si smaschera: ecco il vero obiettivo dell’ong
Il Giornale

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussi√ęren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1725 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‚Äėwetenschap‚Äô kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of ‚Äď o jee ‚Äď onaangenaam zijn.

13 Comments on Open Arms ontmaskerd: dat is het echte doel van de NGO

 1. noch god noch gebod // augustus 19, 2019 om 21:44 //

  Ach jongens en meisjes, zal dit alles een zorg wezen voor de sheeple ?
  Wat vertellen NOS en VRT vanavond ? Enne hoe zit het met de brood & spelen voetbalmatch van deze week ? De meeste weten nog niet eens Algeciras of Lampedusa te situeren.
  Wir haben es wiedermahl nicht gewusst …

  Like

 2. Perfecte observatie. Staande ovatie.

  Like

 3. Haha … beetje ruimer interpreteren. ūüėČ

  Open Arms – Journey Lyrics

  Like

 4. Republikein // augustus 19, 2019 om 22:18 //

  Liefde gaat altijd om open legs.

  Like

 5. Dagroosje // augustus 19, 2019 om 23:09 //

  Het gaat om een politiek spel om Salvini te breken. Het trend was ingezet door Carola Rakete, die absolut zeker niet op eigen houtje speelde. Het is erg jammer dat de rechter haar vrij liet. Hierme gaf hij cart blanche voor de volgende indringer. Het is ook erg jammer dat Italie intern zo verdeeld is en dat zij aan Salvini in zijn strijd geen steun verlenen of eerder tegenwerken. Hoe lang zal die arme man het gevecht nog kunnen volhouden? En mocht hij het verliezen, wat gaat daarna met Europa gebeuren?

  Like

 6. Mensen smokkel ie aantrekkelekker dan drugs, en vooral bij ultra links wordt je populair, en een linkse rechter laat je wel weer lopen, mocht er iets mis gaan ! toch alfons

  Like

 7. koddebeier // augustus 20, 2019 om 09:55 //

  Zet dat NGO zooitje gevangen voor een jaartje of twintig !!

  Like

 8. Als heel europa grenzen sluit, is het einde verhaal. Maar ja, dan moet je wel lef hebben…
  Er is steeds minder draagkracht voor illegalen, nu meer mensen gaan inzien dat hun goedheid misbruikt wordt door profiteurs

  Like

 9. Nieuwe verkiezingen in Itali√ę zal de macht van Matteo Salvini vergroten. Want nu wordt hij nog regelmatig tegengewerkt door linkse creaturen die blijkbaar vinden dat vanuit humanitaire overwegingen men nog steeds moet samenwerken met de ngo’s en andere mensensmokkelaars.

  Men heeft echter te doen met criminele organisaties die hier dik geld aan verdienen en harde intimidatie en grove leugens niet schuwen om hun cli√ęnten af te leveren in Itali√ę.

  Geen enkele hoogzwangere vrouw is in principe bereid om in een gammel bootje te stappen maar onder bedreiging van desnoods een vuurwapen wordt men gedwongen de reis te aanvaarden.

  Het gaat immers om hoge bedragen van 7 tot 8 duizend euro p.p. en de overtocht wordt voorgespiegeld als een fluitje van een cent, want met de ngo’s zijn afspraken gemaakt om ze op het juiste moment en plek over te nemen. Dat er zeer regelmatig iets mis gaat en er inmiddels tienduizenden economische vluchtelingen zijn verdronken maakt hun totaal niets uit; want zaken zijn zaken. En de bevoegde autoriteiten weigeren hardnekkig de buitengrenzen van Europa doeltreffend af te sluiten, dus men kan ongestoord verder zijn gang gaan met deze onmenselijke en ronduit criminele praktijken.

  Zolang de algehele toestand in Libi√ę zeer onstabiel is zal deze invasie van kansloze illegale kolonisten gewoon doorgaan en nog veel meer slachtoffers gaan eisen. Dat men zelf zeer bewust het risico neemt onderweg te verdrinken is echter ook een feit, maar een verder leven op kosten van de verzorgingsstaat is zeer aantrekkelijk en leidt tot dit alles of niets-scenario.

  Wanhopige en zeer agressieve migranten, minderjarigen die bij een nader onderzoek volwassenen blijken te zijn, in scene gezette overboordspringers en andere leugens om doeltreffend de publieke opinie te bespelen zijn de middelen om hun doelen te bereiken: totale ontwrichting van onze westerse samenleving en een rampzalig omvolkingsproces.

  En wat doet men in Brussel en Straatsburg?
  De strijd uitroepen tegen het oprukkende populisme en verder om de tijd te doden: het herverdelen van nepvluchtelingen, terugkerende IS-strijders en het vooral het niet repatri√ęren van uitgeprocedeerde asielzoekers naar de landen van herkomst.
  De toekomst is aan Matteo Salvini als de redder van West-Europa of aan de alsmaar stijgende ledenaantallen van migrantenorganisaties zoals We Are Here!

  Er zal toch geen burgeroorlog uitbreken? vraagt de bezorgde autochtoon zich vertwijfeld af.

  Maakt u zich echter geen onnodige zorgen: Rutte, Macron & Merkel waken over u.
  De criminaliteit is sterk afgenomen en met de economie gaat het ook weer de goede kant op, u kunt dus rustig gaan slapen.

  En als extra geruststelling: de PvdA en GroenLinks staan weer hoog in de peilingen!

  Liked by 1 persoon

 10. ronjaspers // augustus 20, 2019 om 14:34 //

  Dit is een invasie van de soldaten van allah.Dit is decennia geleden gepland door de satanische globalistische elite.Deze elite willen een N.W.O. daarvoor moet eerst 90% van de wereldbevolking uitgemoord worden,de overige 10% dient als slaven voor deze satanische elite.Om de wereldbevolking uit te moorden daarvoor worden deze barbaren binnengehaald.

  Like

 11. ronjaspers // augustus 20, 2019 om 14:35 //

  Dit is een invasie van de soldaten van allah.Dit is decennia geleden gepland door de satanische globalistische elite.Deze elite willen een N.W.O. daarvoor moet eerst 90% van de wereldbevolking uitgemoord worden,de overige 10% dient als slaven voor deze satanische elite.Om de wereldbevolking uit te moorden daarvoor worden deze barbaren binnengehaald.

  Like

 12. Het politieke spelletje wordt gespeeld, om de tuigasielpsrasieten daar aan land te krijgen, waar deze heen willen. Door geen kennis van de landen geplaagd, kiezen ze voor Itali√ę, WAAROM – WIE ZITTEN ER ACHTER?? Alle illegalen uitzetten, en wie nog ronddobberd, nergens toelaten!Laat ze naar hun vrouwen /kinderen gaan. Daar door hard te werken, een bestaan op te bouwen! Nee, ze gebruiken liever de Europese bevolking als slaven om zo een ‘Zwitser-leven’ te gaan leiden! Lafhartig moordenaars tuig, dat ook nog eisen stelt in welk land ze hun dood en verderf-zaaiende gedachtengoed ten uitvoer willen brengen.

  Like

 13. Banbuster // augustus 20, 2019 om 19:32 //

  Ik hoop toch wel dat de gezode zieken terug naar het schip zijn gebracht, evenals de oude kinderen? Regel is regel.Ik hoop dat Italie zich niet laat chanteren door links vuilnis

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s