Nieuw

Mensen uit negen moslimlanden mogen geen Deens staatsburger worden

Nieuwe Burgerliga, in het Deens: Nye Borgerlige, is een Deense nationalistische en conservatieve politieke partij, opgericht in de herfst van 2015 door Pernille Vermund en Peter Seier Christensen.

De partij maakt politiek deel uit van de nationale conservatieve beweging in Denemarken en profileert zich als een meer immigratie-kritisch alternatief dan de Deense Volkspartij. De partijleider Pernille Vermund zat eerder in de gemeenteraad van Helsingör en was kandidaat voor het parlement voor de conservatieve Volkspartij. De partij wil een Deense exit uit de EU zien. In verband met de vluchtelingen- en migrantencrisis in 2015 markeerde de partij zichzelf als een voorstander van stopzetting van de asielprocedure in Denemarken.

Nu stelt de Nye Borgerlige voor om geen mensen die uit moslimlanden komen de Deense nationaliteit te verlenen. Basta. De reden hiervoor is dat de moslimwaarden onverenigbaar zijn met die van de Denen. In augustus 2018 stelde de partij voor om moslims het staatsburgerschap te ontzeggen.

In een interview met het Deense dagblad Berlingske legt Mette Thiesen uit wat ze bedoelt als ze zegt dat “niemand” uit landen met moslimwaarden het staatsburgerschap moet kunnen verkrijgen. Ze maakt duidelijk dat er geen uitzonderingen op de regel moeten zijn. Ook niet als je een christen bent en uit een land van overwegend moslims komt. Het Deense staatsburgerschap moet absoluut niet worden gegeven aan immigranten en hun nakomelingen die uit landen komen waarvan we weten dat immigranten en hun nakomelingen vaker misdrijven begaan dan Denen wanneer ze hier komen, is haar mening.

Het verbod zal van toepassing zijn op deze negen landen: Irak, Afghanistan, Iran, Marokko, Pakistan, Somalië, Libanon, Syrië en Turkije.

Wij van Fenixx zijn van mening dat het een sympathiek idee is, maar nog beter is om een immigratiestop vanuit alle moslimlanden in te voeren en remigratie te stimuleren …

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8658 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

12 Comments on Mensen uit negen moslimlanden mogen geen Deens staatsburger worden

 1. Christenen uit moslimlanden zijn wat mij betreft welkom in zekere mate.

  Like

 2. Tijdje geleden met een team gewerkt waarin zeker vijf vrouwen en zeker zeven mannen geen enkele moeite hebben met ‘de nieuwkomers’ aka ‘vluchtelingen. Veruit de meerderheid van dit team is deze mening toegedaan. Men is van mening dat ‘diversiteit’ heel natuurlijk is. Geen gesprek mee mogelijk … Ik heb de boel de boel gelaten en ben opgetiefd.

  Verbiedt stemrecht voor vrouwen. Mannen aan het roer !!!!!!

  Liked by 1 persoon

 3. koddebeier // augustus 19, 2019 om 13:43 //

  Helemaal eens met Fenixx , moslims stroken niet met westerse waarden !

  Liked by 1 persoon

 4. Republikein // augustus 19, 2019 om 14:50 //

  Nee hoor, elke immigrant weigeren want racist maar geen volksverrader.
  Pleur lekker op!

  Liked by 1 persoon

 5. @Greengo // augustus 19, 2019 om 13:25 //

  Exact. Geheel eens met je conclusie.

  Liked by 1 persoon

 6. @Daniel

  Ik hoop dat je begrijpt dat mijn conclusie er één is van volledig cynisme?
  Ik ken Nederlandse mannen die totaal geen moeite hebben met iets als genitale mutilatie van vrouwen. Volgens hen is dit ‘cultuur’. Met dat soort ‘mannen’ gaan we de oorlog niet winnen.

  Liked by 1 persoon

 7. Zo Denemarken is er tenminste 1 land wat eindelijk inziet dat het zo langer niet kan. Ze komen hier ALLEEN voor GRATIS GELD en niks anders en de meeste zijn nog zwaar crimineel die kinderen overvallen en zie nu een hond waarvan ze de oren en de neus hebben GEAMPUTEERD. Oppakken en bij hun hetzelfde doen. OOG OM OOG en TAN OM TAND en niet anders het asbakkenras. Gaaies van de richel is het. GROETEN.

  Like

 8. Eindelijk een partij in een land wat het licht heeft gezien en niemand meer wil binnen laten. Hoera !! het blijven handenophouwers en het grootste gedeelte is ronduit crimineel. Zag een foto van een hond waarvan ze oren en neus van hadden afgesneden. Echt te schandalig voor woorden en ze overvallen nu ook nog eens kinderen, met de bendes die ze hebben gevormd. Het is en blijft gaaies. Groeten.

  Like

 9. Zoiets hebben we hier ook hard nodig.

  Like

 10. Victor Firecaster // augustus 20, 2019 om 12:43 //

  Ze mogen geen Deens staatsburger worden? Oh oké. Maar ze worden wel toegelaten?
  Wat maakt hun dat nou uit dat ze geen staatsburger mogen zijn, dat willen ze toch niet echt. Kijk dan naar alle illegalen die in heel Europa rond stelen en moorden.
  Na vele jaren zullen er altijd wel autochtonen zijn die ze toch aan een paspoort helpen, zo gaat het al sinds de jaren 70.
  Druppeltjes op gloeiende platen, nee, voor mij dienen alle grenzen in Europa gesloten worden en zeker geen moslims meer binnen laten nu niet en nooit niet.
  Zolang dat niet gebeurt kan een niet te hopen burgeroorlog dichterbij komen.

  Like

 11. Heel goed, religieus geïnspireerde fascisten horen niet in Europa thuis,

  Like

 12. Banbuster // augustus 20, 2019 om 19:41 //

  Zijn Nigeria vergeten….maar een goed begin. Beter: idd: grenzen dicht en bewaakt en opruimen.Dat kan goedkoop. Halveer uitkering van die gasten–zie oostenrijk.Binnen een week een colonne land uit. Gratis.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s