Nieuw

Dierenmarteling door asielzoekers: Het aantal gevallen van sadistische daden neemt toe

Rottweiler Baron: neus en oren door dierenbeulen afgesneden, foto ter illustratie

Statistisch gezien is het misschien wel de donkerste kant van de massa-immigratie: wreedheid tegen dieren. Er zijn geen betrouwbare cijfers – maar er zijn steeds meer schokkende “incidenten”. De slachtoffers zijn voornamelijk honden, die in de islam van nature als “onrein” worden beschouwd.

De zaak van de Franse buldog “Bonny” heeft in februari 2018 heel Duitsland opgeschrikt. In Straubing (Oost-Beieren) gooide een Syriër, die naar eigen zeggen “boos” was, de 10 jaar oude teef van de derde verdieping uit het raam. De viervoeter overleed iets later in het dierenziekenhuis Regensburg.

Blijkbaar moest de oorsprong van de hondenmoordenaar worden verhuld. De meeste regionale en landelijke media stelden zich graag tevreden met de door de politie gemelde daderkenmerken: “man”, “27 jaar oud”. Daarop verbroken de helpers van de dierenreddingsdienst Niederbayern hun zwijgen: Op hun Facebook-pagina kondigden ze aan dat de dader een Syriër was. Tijdens zijn verhoor verklaarde de Merkelgast dat hij “boos was geworden” door de aanwezigheid van de, volgens islamitische interpretatie, onreine hond.

Wat begrijpelijk lijkt voor zover de koran zegt: “Als moslim moet men geen hond in huis houden. Het houden van een hond is een van de redenen waarom engelen een huis niet binnenkomen.” Contact met het speeksel van de hond is absoluut taboe. Moslims die gaan bidden en in contact zijn gekomen met een hond moeten de rituele wasbeurt herhalen.

Daarom heeft de Duitse bondspresident Frank-Walter Steinmeier de Iraanse president “van harte gefeliciteerd” met de veertigste verjaardag van de revolutie”, ook in naam van mijn landgenoten”, waar het uitlaten van honden binnenkort verboden zal zijn en met maximaal 60 zweepslagen gestraft zal worden.

In de islam worden honden beschouwd als “grote ratten”
Wrede dierenmishandeling heeft een lange traditie in islamitische landen. Boven alles zijn honden het slachtoffer. Ze worden beschouwd als “grote ratten.” In Duitsland wonen ongeveer 10 miljoen hondenbezitters. U moet goed op uw viervoeter letten!

Nog niet zo lang geleden was er een video in de sociale netwerken in omloop. Het liet zien hoe jeugdigen, herkenbaar met een “migratie-achtergrond”, aan de oevers van de Elbe in Dresden berserk  gingen en honden schopten. De foto’s werden op 10 mei 2018 (Hemelvaartsdag) genomen.

Nog maar een paar weken eerder had een bericht uit Nederland bij de ongelovigen in Duitsland verbijstering veroorzaakt: een 26-jarige Syriër schreeuwde in extase “Allahu Akbar” en doodde met een bijl een politiehond in Schiedam, een buitenwijk van Rotterdam.

In de Belgische stad Turnhout (provincie Antwerpen) werd een man tijdens een wandeling in het park door vijf jonge mannen – volgens hem buitenlanders – wegens zijn hond gemolesteerd. De hond stinkt, zeiden ze.

Toen de eigenaar zich verweerde, werd hij bewusteloos geslagen. Hetzelfde gebeurde met een vrouwelijke hondenbaasje in Wenen: de 54-jarige werd door een Somalische moslima voor haar tuinpoort mishandeld en moest met een gecompliceerde kniebreuk naar het ziekenhuis. “Je hond is onrein”, zou de zwarte Afrikaanse asielzoekster volgens mediaberichten gezegd hebben.

Extreem hoog aantal niet gemelde gevallen
Er zijn vrijwel geen betrouwbare gegevens over de veronderstelde aanzienlijke toename van het aantal gevallen van dierenmishandeling als gevolg van massale immigratie. Het aantal niet gemelde gevallen is waarschijnlijk extreem hoog. Een laatste cijfer dat überhaupt beschikbaar is, is te vinden in een uitwerking door de wetenschappelijke dienst van de Duitse Bondsdag van 2018, waarin, met betrekking tot het Bundesamt für Statistik 771, relevante strafvervolgingszaken werden gemeld in 2016. Het zijn altijd alleen “individuele gevallen” die onder de aandacht van het publiek komen. Zij werpen een schijnwerper op een fenomeen dat in de media zoveel mogelijk in de doofpot wordt gestopt. Net als tegenwoordig:

 • In het Kinzigtal (Zwarte Woud) hebben twee “West-Afrikanen” volgens de politie aan een bosrand bij de B 33 tussen Hasach en Hausach een geit gegrild boven een brandend afvalhout. Uit het onderzoek blijkt dat het dier op wrede wijze zonder verdoving is geslacht.
 • Op een weiland bij Klein Ilsede (Nedersaksen) hebben onbekenden vijf zwangere schapen gedood en het vlees in vuilniszakken weggesleept.
 • Voor het Maagdenburg Centraal Station beet een 16-jarige zwarte Afrikaan een duif meerdere malen in het hoofd. Pas op verzoek van de politie liet de dierenbeul zijn stervende slachtoffer los.

In de loop van de voortschrijdende islamisering van Europa is het waarschijnlijk slechts een kwestie van tijd totdat er in dit land net zoals in het Britse Manchester pamfletacties voor “openbare zuiverheid” worden uitgedeeld: “Dit gebied is de thuisbasis van een grote moslimgemeenschap. Toon respect voor ons en onze kinderen en beperk de aanwezigheid van honden in het openbaar”.

Bron:
Tierquälerei durch Migranten: Die Fälle von sadistischer Taten häufen sich

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8658 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

21 Comments on Dierenmarteling door asielzoekers: Het aantal gevallen van sadistische daden neemt toe

 1. noch god noch gebod // augustus 19, 2019 om 07:40 //

  Alle redenen zijn goed, ter uitvoering van het omvolkings- en ontvolkingsprogramma. Zware frustratie creëren opdat de sheeple akkoord zouden gaan met de eliminatie van de islamaanhangers in functie van de creatie van een nieuwe “One World”-godsdienst op basis van judeo-christelijke principes. Dit helpt meteen ook het ontvolkingsprogramma vooruit.

  Like

 2. vangie1206j // augustus 19, 2019 om 08:04 //

  Een goed vals verpeste pitbulterrier op die schoften loslaten en dan die hond flink ophitsen.
  Dan kan die pitbul dat monster halal slachten zo wreed mogelijk.

  Like

 3. Islamieten zijn net als talmudische joden opgevoed met anti-menselijke ideeën. Logisch dat zij ook wreed zijn t.o.v. dieren en alles wat een liefdevolle Schepper heeft voortgebracht. Hun religie is demonisch.

  Liked by 3 people

 4. Dagroosje // augustus 19, 2019 om 09:58 //

  En iedereen praat maar over alles en zegt boe, bah….. en er gebeurt niets. Wij laten die sadistische smeerlappen gewoon hun gang gaan en wij laten hun misdaden tegen ons en tegen onze dieren steeds verder opvroeren. Wat mankeert eigenlijk het Europese volk?

  Like

 5. @nochgodnochgebod,

  Het zal niet de eliminatie van de islamaanhangers zijn, wat plaats zal gaan vinden.
  De voorspellende programmering (predictive programming) van de bijbel zal door gaan. de AntiChrist zal opstaan en plaats nemen in Jeruzalem , de verdrukkingsjaren voor Christenen gaan komen en de Christenen zullen het slikken als zoete koek, omdat dat nou eenmaal in de bijbel staat.

  En iedere Christen voelt zich een uitverkorene, bereid om niet het teken van het beest 666 te nemen op hun rechterhand of voorhoofd en desnoods bereid voor Jezus om van de honger te sterven of door onthoofding.
  De tijden voor de Christenen zullen steeds slechter worden, wachttend op een 2de terugkeer van Jezus, wat misschien vergeefs wachtten zal blijken te zijn. De tijd zal het leren.

  De elite heeft Jezus helemaal niet meer nodig, noch het Judeo-Christelijke geloof.
  Jezus de zielenverzamelaar is allang ingehaald door de ‘nobele’ profeet Muhammed. (Mohammed).

  De bijbel is dezefde voorspellende programmering zoals ze dat met de Twin Towers hebben gedaan: 50 jaar van voorspellende programmering:

  Like

 6. De ‘pot’verwijt de’ ketel’mentaliteit: de ‘hondse’ manier waarop deze parasieten met dieren in het algemeen omgaan, tart elke beschrijving! Zo ook met de ‘ongelovigen’, bestiale, meedogenloze haat”mannen”! ISLAM staat voor dood en verderf, haat en angstzaaien. MINDER – MI DER van dit ‘tuig’.

  Like

 7. @Dagroosje

  Allemaal ‘gemakkelijk gebabbel’. Doe eens een CONSTRUCTIEF voorstel.
  Gaan we eens uitpuzzelen of het ook in actie is om te zetten.
  Ben héél benieuwd en al dat gebazel over ‘we moeten ons land terugnemen’ meer dan zat.
  Ons systeem zit namelijk zodanig dichtgetimmerd dat er van ‘terug nemen’ weinig sprake zal zijn. Maar nogmaals: ben zéér benieuwd naar jouw ‘oplossingen’!!

  Like

 8. koddebeier // augustus 19, 2019 om 13:45 //

  De eerste die aan mijn hond komt kan gelijk naar z’n 50 maagden !

  Like

 9. koddebeier // augustus 19, 2019 om 13:47 //

  @Greengo, terug naar eigen land is helemaal niet moeilijk uit te voeren, het leg eraan wie in Den Haag aan de knoppen draait !!

  Like

 10. @koddebeier

  Ja ………………………. &%#@%*&^$$$

  Like

 11. @koddebeier

  zolang we het hebben over ‘leggen’ hebben we het over kippen of over dooien wanneer je er ‘af’ aan verbindt.

  Like

 12. Republikein // augustus 19, 2019 om 14:27 //

  Afleggers gevraagd!
  Ruime beloning.

  Like

 13. Honden mishandeling in het algemeen en het opzettelijk verminken van honden is in mijn opinie van een dusdanig laag niveau dat de enige passende straf is de mishandelaar(s) eenzelfde lot te laten ondergaan. Opdat er balans is in deze wereld.

  Wanneer mensen dieren martelen en verminken of doden, dan is het een kwestie van tijd voordat men de kunde op een mens toepast. Het legt tevens de ziel bloot die in het lichaam huist.

  Je zou denken dat godsdienstige ratten de andere schepselen uit de koker van hun eigen schepper respecteren, maar treffend is dat de sekte des doods en wat splintersekten alles kapot willen, liefst dood door lijden van het voorwerp des haats……

  Nogmaals, wat maakt iemand een mens en wat maakt iemand een onmens, een dier?
  Een mens is niet een wezen op twee benen dat na kan denken en gevoel heeft, te simpel en toepasbaar op ongeveer alle twee-poters. Dus wat is een mens? En gelden wetten van mensen wel voor onmensen, is het niet de wet die duidelijkheid moet geven?

  Dus; Wat is een mens, wat maakt van een twee-poter een mens? In mijn optiek zijn blind volgende lieden of sekteleden niet langer mens want hun eigen persoon is opgegeven ten koste van de sekte, van de groep waarin ze leven. En daarmee hun eigen geweten, hun universele gevoel van recht en onrecht is afgegooid en in plaats ervan is de sekteleer nu het geweten, of de baas, als je het over uniformen hebt. Waar is de mens gebleven?

  Vrijwillig tegen wat centen of geforceerd met de paplepel geconditioneerd tot onmens….

  Wat doe je ermee? Stel de vraag of iets een reëel gevaar is voor jou, je familie en jullie voortbestaan. Als dat een JA is dan staat jou recht op leven op het spel.
  En dat betekend dat JIJ in actie moet komen, want hen die jou zouden moeten beschermen hebben al afstand gedaan van eigen verantwoording en geweten. Hoe in ggggodsnaam kun je dan verwachten dat men JOU belang nog beschermd?

  Nou, het enige positieve aan dierenmishandeling is dat je de ware aard van de twee voeter kunt zien en tijd hebt te handelen. Mij, mij treft de walging dat ik dezelfde lucht moet inademen als dit soort figuren, die beschermd door anonimiteit keer op keer hun walgelijke daden kunnen herhalen. Het belang van de staat hierin is dat men door daders te beschermen de controle en het overzicht voor de burger onmogelijk maakt.En daarmee de burger tot een voorwerp van lijden degradeert. Is dat vrijheid?

  Liked by 1 persoon

 14. Dagroosje // augustus 19, 2019 om 15:10 //

  @Greengo

  Ik zou wel een oplossing weten, zo wel op het vasteland als op de zee, maar dat mag ik van Rommel niet suggereren.
  Waar wij mee te maken hebben is een enorme plaag, die zich als een olievlek blijft uitspreiden.
  Als de vlek groot genoeg is, dan gaan wij er zelf onder verzuipen. In Duitsland is de voormalige politieagent die door merkel na de chemnitz moordzaak was ontslagen heeft eerst heel veel videos gemaakt waarin hij de wantoestanden in het land aan de kaak stelt. Nu is hij online en mensen kunnen zich via zijn site verenigen. Hi zegt, “wij gaan Duitsland voor ons terugwinnen”. De vraag is, hoe groot de olievlek tegen die tijd gaat worden en of het nog mogelijk zal zijn om zijn voornemens tot actie te gaan omvormen. De politici die alleen hun eigen korte termijn belangen nastreven hebben deze wantoestanden veroorzaakt. Niet alleen in Nederland, maar in heel west Europa. Ook hier geldt de gouden regel, als je aan een oplossing wilt werken , moet je bovenaan beginnen.

  En nee, ik heb een oplossing ook niet direct, maar als iedere burger die in plaats van zich zwijgzaam terugtrekt bij elke incident de mond open zou doen, luid zou protesteren of uberhaupt IETS zou ondernemen, dat zou al een stuk schelen. Ik zal zelf niet zo slim in deze zijn. Als het van mij afhing dan zou ik nl. met alles korte metten maken, maar ik vraag me af, waar zijn in Europa de mensen te vinden die wel slim zijn, die nog eigen trots en eigenwaarde hebben en nog de vechtlust bezitten om de overlevingskansen van Europa en de toekomst van onze kinderen te kunnen verdedigen? Overal is alles stil, Het is zo stil dat het haast pijn doet. En dat is waarom ik de vraag stelde “wat het Europese volk mankeert” in godsnaam.. wat mankeren de mensen?

  Like

 15. zolang de jeugd voorrang geeft aan hele dagen lam in een zetel te liggen gamen ,of bezig zijn met in ingegroeide I phone , zal het enkel erger worden , ik kom al heel mijn leven op straat om tegen de islamisering en linkse parasieten te betogen ,weinig animo daar op straat door groot smoelen op het internet

  Like

 16. @dagroosje

  Natuurlijk kan een ieder van ons naar goeddunken en capaciteit iets aanvechten en/of ergens korte metten meemaken; de vraag is alleen wat de kosten zullen zijn ten opzichte van de baten. Ik zeg altijd maar : wanneer je van plan bent om zelfmoord te plegen, neem er dan minstens eentje met je mee. Wanneer je na je groteske actie wordt vermoord doet het er verder niet toe, behalve voor je nabestaanden, maar wanneer je de bak indraait, wie gaat dan je huur/hypotheek betalen? Wie gaat er, wanneer je eruit komt en dakloos bent en/of zonder inkomsten voor jou zorgen? Voor een huurwoning is een giga wachtlijst; banen liggen niet voor het oprapen en zeker niet wanneer je ook nog een strafblad hebt.

  Ik ken families waar degenen die het financieel goed op rij hebben het verdommen om een familielid in (financiële) nood bij te staan. Ze mogen bellen om te huilen, maar worden niet uitgenodigd voor een maaltijd.

  Het gros van de familie-eenheden in het stadse in gesloopt; niet veel meer waard als het mogen komen opdraven met bosjes bloemen en andere rotzooi op verjaardagen of verplichte zondagen.

  Hoe anders is dit geregeld binnen de maffia. Daar staat men voor elkaar klaar. Kun je gewoon je ding of je jihad doen zonder dat je bang hoeft te zijn je huis te verliezen; geen bed en maaltijd te hebben.

  Dat dus is waar ik het over heb. Wij, degenen die van de situatie walgen en weten waarin dit alles zal gaan uitmonden, hebben wel remedies voor een aantal ‘kwalen’, maar aangezien de meeste remedies simpelweg niet uitvoerbaar zijn wanneer je er heelhuids vanaf wilt komen, staat niemand te trappelen van ongeduld de malaise aan te pakken.

  En by the way, ik weet niet uit welk milieu jijzelf komt, maar probeer maar eens aan een vuurwapen; machinegeweer of nog iets groters te geraken. Succes.

  En dus rest de meesten van ons niets anders om op dagelijkse basis onze maag om te keren en van ons hart geen moordkuil te maken en altijd je estafette stokjes bij je te hebben. Omdat hoe meer ……. some where …… ??? …….. some body …… ??? …….. some how ……. ???

  Waar Leven Is, Is Hoop ??!!

  Tja. We zitten met een afgrijselijk PROBLEEM opgescheept.
  Zoals ‘1984’ het al voorlegt: We Zijn Allemaal Alleen en de idee dat we een Team zijn, is niets meer dan een illusie.

  Fenixx Power.
  Fenixx : Verkenner en Rots in de Branding.

  Queen – Who Wants To Live Forever – (Highlander) – Maar Voor Zolang We Leven ….. !!!!

  Like

 17. templars2017 // augustus 19, 2019 om 21:14 //

  Dierenmishandeling en die van honden in het bijzonder getuigen van een volledig respect voor andere levende wezens.
  Aangezien wij de wakkeren ingedeeld worden bij een uitstervende soort gelijkgesteld met honden mogen we ons voorbereiden op het ergste……..

  Like

 18. De oplossing ligt op de plank bij Israel een virus dat specifiek de genetica aanvalt van de grootste Incest bevolkingsgroep op aarde, wezens waarvan 75% wereldwijd aantoonbare inteelt schade heeft en gezamenlijk een zelfbenoemde incest pedo-dader als de perfecte mens aanbidden.

  Dit virus is meerdere keren getest en via kleine berichtjes in de media geweest, een klein dorp in Egypte in de jaren 90 waarvan bijna alle vrouwen binnen een paar dagen doodziek werden en “Mysterieus” stierven was hiervan het gevolg.

  Laten we hopen dat dit middel zo snel mogelijk wordt ingezet om deze wezens uit te schakelen hun incest en veroverings cultuur is dodelijk voor de mensheid en brengt ontwikkelde mensen met zuivere genetica en cultuurachtergronden die gebaseerd zijn op verlichting liefde en vooruitgang ernstig in gevaar, deze zielloze defecte lichamen met demonische aansturingen worden overal bewust over ons gestort, kinderen in europa worden met de duizenden lastig gevallen verkracht vermoord voor de trein gegooid op klaarlichte dag worden baby’s onthoofd mensen neergestoken enz..

  Dit zijn bewuste Satanische offers waarvan onze leiders wisten dat dit ging gebeuren ze ondersteunen en genieten hiervan, alle media die zaken eenzijdig berichten door al deze dagelijkse gruweldaden die in het westen plaatsvinden niet te coveren maar in plaats daarvan bewust blanke daders in beeld brengen van misdrijven die als incidenten hier altijd al plaatsvonden en dit belichten terwijl er op dezelfde dag bv een baby wordt onthoofd.

  Of een aangespoeld kinder lijkje die door zijn ouders gestorven is omdat ze het eerste aangekomen veilige land niet goed genoeg vonden en buiten afspraken en wetten om door wilden op het bootje om maar ergens aan te komen waar er meer gratis geld uit de muur komt, deze walgelijke ouders die hun kind ook nog eens lieten fotograferen nadat ze het indirect vermoord hadden om zo toch nog extra aandacht te krijgen en misschien wel een aanvraag goedkeuring van dat speciale gratis geld land daar werden wij maandenlang mee lastig gevallen om een schuldgevoel te creëren terwijl er op datzelfde moment westerse kinderen op klaarlichte dag in stukken werden opgeblazen in engeland of dat meisje in zweden dat als rosbief op straat lag in stukken dankzij de politiek van onze leiders zij zijn massamoordenaars die hiervan genieten en voor de camera satanische inversie toepassen en alles zeggen en doen om mensen lang genoeg rustig te houden om dit proces zo lang mogelijk door te laten gaan, de media is hun medium en zijn eveneens de daders met bloed aan hun handen doordat zij dat laatste groepje mensen die nog in het nep licht van de tv geloven bewust voorliegen en fake news voorschotelen.

  Onze westerse cultuur van verlichting heeft een vertegenwoordiging op meerdere niveau’s de intentie van liefde en vooruitgang laat zich niet zomaar opzij zetten door de cult van een pedo woestijnbewoner die 1400jr geleden wat joden tegenkwam tijdens een wandeling en hun probeerde te overtuiging van zijn waanideeën en daarop belachelijk werd gemaakt waarop hij besloot absolute joden haat toe te voegen in zijn sprookjeshandboek, deze cultuur die als wapen wordt ingezet door de kleine elite om het westen te vernietigen zal ooit compleet verdwijnen in deze fysieke realiteit en tot het eind der tijden nooit meer de kans krijgen zich te manifesteren en gebruik te maken van vrije wil, dat is het spel als je meespeelt mag je meedoen in een wereld van liefde die alsmaar blijft groeien wil je hierin je kans gebruiken voor satanische spelletjes en andere mensen aantasten in hun vrije wil dan zorgt natural law ervoor dat deze wezens voor altijd in hun eigen lagen blijven met elkaar en kunnen ze daar voor altijd elkaar blijven vermoorden martelen enz..

  Like

 19. Dagroosje // augustus 19, 2019 om 23:48 //

  @Greengo

  Het is niet zo dat ik niet met je eens ben en alles wat je hebt opgeschreven is helaas 100% waar. Als ik iets dergelijks opschrijf dan komt het meestal door emoties en dan schrijf ik maar wat bij me opkomt. Het is niet de bedoeling dat je dit soort uitspraken persoonlijk op je zef betrekt. Wat ik bedoelde eigenlijk, dat hoe kan dat deze brilliante nieuwkomers binnen niet al te lange periode een compleet ondergrondse netwerk tussen de verschillende westerse landen hebben opgezet met een dagelijkse drukke communicatieverkeer, hun plannen smeden om aanslagen te plegen, zich blijven bewapenen en de Europese mensen alleen maar zitten afwachten.

  Je zei, “kom maar met een concreet idee”, maar je weet best dat niemand een concreet idee uit het laatje kan toveren als er nog de meest elementaire dingen ontbreken. Je kan zelfs nog geen groepje bij elkaar krijgen om over het onderwerp te praten. Als het zo ver komt dat je ideeen tot actie kan laten overgaan, daarvoor moet het e.e.a. al in kan en kruik zitten en dan nog over de noodzakelijke middelen beschikken. Overigens, ik kom uit een zeer vreedzaam millieu, ik ben ook de enige “rebel” in de familie en met name vanaf 2015. Ik heb toen al direct gezien dat de hele migratiekwestie een doorgestoken kaart was. Het smerige spel van de advocaten, juristen en de linksliberale bende politici, om maar van de bende false media het niet eens te hebben, maakten me toen al razend. Ik kan soms wel uit mijn vel springen, maar net als jij zit ik ook verontwaardigd naar alles te kijken, lezen, luisteren en te schrijven, want in mijn uppie zou ik ook helemaal niets kunnen beginnen.

  Like

 20. Hier word je intens triest van zoals dat beestje kijkt.
  Vreselijk weet niets te zeggen of te doen voel me onmachtig.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s