Nieuw

We gaan 6 miljoen op een trein naar het Oosten zetten

Zes miljoen is ongeveer het aantal buitenlanders dat niet in Nederland thuishoort. Het is ook het aantal views dat we de eerste helft van dit jaar haalden.

En om die laatsten gaat het, hoe graag we die eersten ook weg zouden sturen.

Het was al aangekondigd in het stukje onder de link hierboven:

En we zijn pas net halverwege het jaar, dus dat kan nog wat worden. Bovendien hebben we voor heel binnenkort een grote verrassing voor iedereen in petto.

Stay tuned 😉

Wel, de verrassing is dus dat we gaan verhuizen. De afgelopen weken hebben we alle troep in dit huis waar we bijna vier jaar gewoond hebben in verhuisdozen gestopt en ergens anders naar toe gebracht. We zijn tig keer heen en weer gereden met dozen in de kofferbak en op de achterbank. Piranja heeft zelfs dozen op zijn fietsje heen en weer gecrost op de bagagedrager. Fub was lui en heeft een professioneel verhuisbedrijf gebeld om ons bij te staan.

Fub heeft daar de muren gemetseld en zo hier en daar een behangetje aangebracht. Rommel is ‘as we speak’ de dozen aan het uitpakken en de inhoud netjes op de planken van de nieuwe boekenkasten aan het uitstallen en de foto’s die uit de verhuisdozen gewaaid zijn terwijl ze op de imperiaal stonden tijdens onze wilde vlucht aan het terugplakken boven een aantal artikelen. We willen tenslotte wel dat het er een beetje netjes uitziet als we u daar voor het eerst ontvangen.

Als alles goed gaat komt u daar ergens volgende week volledig automatisch ook aan, u hoeft daar niets voor te doen. De precieze datum kennen we zelf ook nog niet, omdat we nog een paar ‘puntjes op de i’ moeten plaatsen. We zullen nog een paar verhuis-aankondigingen plaatsen komende dagen zodat iedereen op de hoogte is. Als u daar aankomt krijgt u als eerste een welkomst-verhuisbericht onder uw neus gedouwd. Een klein citaat daaruit:

Waarom zijn we verhuisd zul je je allicht afvragen.

Allereerst omdat onze vorige host (huidige dus nog), die ooit de vrijheid van meningsuiting hoog in het vaandel had staan, het afgelopen jaar een aantal ‘kritische’ sites zonder opgaaf van redenen op zwart gegooid heeft en wij niet van plan zijn onvoorbereid eenzelfde lot te ondergaan.

Ten tweede omdat de vrijheid van meningsuiting in steeds meer landen onder druk komt te staan. En daarom zijn we ook geografisch verhuisd.

De hele exercitie vergt een enorme technische inspanning. Voor ons dan toch, want we zijn geen IT-techies. 23.000 artikelen, bijna eenzelfde aantal foto’s, en honderdduizenden comments. In het verleden zijn we een aantal maal simpelweg een nieuw blog begonnen, maar dat vonden we dit keer geen optie, we hebben teveel waardevolle artikelen en comments. Dus die nemen we mee.

De ‘look’ is een stuk ‘moderner’, er zijn veel meer mogelijkheden voor ons. In principe houden we wel vast aan de vertrouwde indeling van ‘Artikelen’, ‘Nieuws’. ‘Uitgelicht’ en ‘Aanbevolen’ zijn een klein beetje verschoven en de video’s ook en in de loop der tijd zullen we nog wel wat meer schuiven, maar we willen dat het in ieder geval in het begin een beetje op dit – ons oude huis – lijkt. Wij voelen ons hier thuis en jullie ook en we willen dat de nieuwe site ook weer een vertrouwd thuis is. Hier kunnen we ‘achter de schermen’ de opties wel dromen inmiddels, op de nieuwe site nog bepaald niet. We voeren een dagelijkse zoektocht daar, maar we weten dat dat mettertijd wel went. Zowel voor jullie als voor ons.

Eén ding kunnen we niet. We kunnen niet onze mail-abonnees (1200) en wordpress-abonnees (525) meenemen, omdat we bij een geheel andere winkel zitten zo meteen. Bij geen winkel eigenlijk. Het is onze eigen winkel. Onze server, eerlijk gekocht in verweggistan, geen host, dat zijn we zelf. Alles, maar dan ook alles, is onze verantwoordelijkheid, geen luie paraplu meer van een overkoepelende policorrecte organisatie. We staan eindelijk helemaal echt op eigen benen.

Een klein blog wordt groot.

WordPress-abonnee worden zal in de toekomst niet meer mogelijk zijn. We gaan daar weg. En we zullen zo snel mogelijk een alternatieve optie optuigen om ons weer via de mail te volgen. Dat is een van onze ‘laatste puntjes op de i’, we hebben het liefst dat het klaar staat voor de verhuizing en daar zijn we momenteel aan aan het werk.

We houden jullie de komende dagen op de hoogte.

En zelf kunnen we niet wachten. Wij weten hoe het er uitziet 😉

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1697 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

22 Comments on We gaan 6 miljoen op een trein naar het Oosten zetten

 1. Republikein // augustus 18, 2019 om 04:35 //

  In spanning enz.

  Like

 2. Eigen volk eerst // augustus 18, 2019 om 07:43 //

  Gefeliciteerd! Laat weten waar jullie zitten.

  Like

 3. Goed werk. Proficiat!

  Like

 4. noch god noch gebod // augustus 18, 2019 om 09:22 //

  Gaan jullie nu eindelijk die lelijke politiekoppen bovenaan de pagina verwijderen ?
  Puur tijdsverlies bij het telkens naar beneden scrollen. Recht voor de raap-nieuws verdient een strakke, gebruiksvriendelijke lay-out.
  Danj bij voorbaat.

  Liked by 1 persoon

 5. @noch god noch gebod

  “Gaan jullie nu eindelijk die lelijke politiekoppen bovenaan de pagina verwijderen ?”

  Is het nu beter?

  Like

 6. koddebeier // augustus 18, 2019 om 09:30 //

  We gaan 6 miljoen op een trein naar het Oosten zetten, Mooi, wanneer beginnen we ermee !!

  Like

 7. noch god noch gebod // augustus 18, 2019 om 10:11 //

  Bedankt voor die nieuwe kop. Jullie zijn blijkbaar ook nog brave, goede jongens die af en toe iemand een pleziertje gunnen.
  Maar wat is de betekenis van deze nieuwe afbeelding, die behoorlijk stofferig is.
  Gaat het om vrijheidsstrijders of Oostfrontstrijders ? Of is het een reïncarnatiefoto van jullie in een vorig leven ?
  In ieder geval veel succes met jullie nieuwe opzet. Het is inderdaad meer dan verstandig om de site naar “betere” oorden te verkassen.
  Doe zo voort.

  Like

 8. @noch god noch gebod // augustus 18, 2019 om 10:11

  Herken je het niet? Te lang in het oerwoud verbleven?
  Misschien verfrist dit je geheugen:

  Liked by 1 persoon

 9. noch god noch gebod // augustus 18, 2019 om 10:37 //

  Ach ja, ik had die arme drommel kunnen herkennen aan zijn Astrakanmuts. Nooit gedacht dat het om dat sympathiek koppel ging.
  Welke boodschap wensen jullie met dit beeld uit te dragen ? De omverwerping van een dictator door het volk (the sheeple) ?
  Communisme en kapitalisme zijn beiden georchestreerde concepten vanuit dezelfde bron.
  Kwestie van op 2 paarden te wedden. Lijkt me het handigst voor het voeden van de oorlogsindustrie, de eliminatie van de middenklasse en de oplossing voor het afdichten van nutteloze monden (transhumanisme).

  Like

 10. Geweldige header, helaas teveel geblurred….en een afkadering van EU vlaggetjes ontbreekt….maar het beeld schept hoop.
  En die stoomtrein onder de hoogspanningsdraden door…..symboliek ?

  Het moet wel goed volk zijn als humor zo precies en scherp komt kijken….geweldig !

  Naar het oosten…..als het ver genoeg is ga ik wel mee…

  Like

 11. Prachtig en bedankt tot zover, zie uit naar het nieuwe blog, maar het oude was in mijn opinie baanbrekend bezig, tegen alle heersende linkse normen en waarden, die “ons” bijna afgepakt zijn, succes met het opzetten kanjers.

  Like

 12. Dagroosje // augustus 18, 2019 om 15:58 //

  Wat jullie doen is een hele prestatie.
  Ik wens jullie heel veel succes en van harte gefeliciteerd!
  Sterkte met de verhuizing en met de puntjes die nog op de i gezet moeten worden. Wij horen het wel graag als het zover is.

  Like

 13. Ik volg.

  Like

 14. Geweldig en bedankt voor jullie enorme inzet. En daarover gesproken zou er ook een betere zoekfunctie kunnen komen. Ik zag laatst gele hesjes 40 voorbij komen, wilde ik nog lezen en die is nu al onvindbaar door de vele anderen artikelen. Althans ik zit nu op de iPad te kijken. Wellicht op een groot scherm wel goed te vinden. Het is maar een tip.

  En laat ik nu net iets uitgevonden toen ik net naar beneden scrolde om op de verzendknop te drukken.

  Nu ik reageer op een artikel kan je nog op laatste berichten kijken en daar staat het artikel nog net bij. Vanaf hoofdpagina dus niet. Kijk ik eroverheen excuses.

  Alvast veel succes met jullie nieuwe site.

  Like

 15. En nu vond ik hem wel op de voorpagina. Ben nog niet goed wakker.

  Like

 16. Slimme zet. Respect voor jullie en niet in de laatste plaats voor jullie doorzettingsvermogen!

  Like

 17. Ik verhuis mee. En hoop jullie site nog jaren te kunnen bezoeken. Goed bezig mannen!

  Like

 18. 23 augustus …..valt internet wereldwijd uit blijkbaar….of zoiets…

  Like

 19. @ Teun // augustus 19, 2019 om 09:18 /

  Zoekfunctie kun je op de nieuwe site niet missen (ook als je nog geen koffie gehad hebt) 😉

  Like

 20. Duitsland moet Polen en Griekenland ook nog schadeloos stellen voor de plundering en vernietiging van hun landen gedurende de 2e W.O..
  Waarom betalen die moffen hun schulden nou niet eens?.
  Verkoop die Deutsche Bank en de Commerzbank nou eens Merkel.

  Like

 21. Victor Firecaster // augustus 22, 2019 om 15:31 //

  Goed idee, op tijd verkast, blijf jullie volgen.

  Like

 22. Toppie ik ga mee.
  ps:bedankt Rommel .

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s