Nieuw

Terrorismeverdachten Weert speelden airsoft, ‘mogelijk als training voor aanslag’

“Hoe is het om een wapen vast te houden? Hoe is het om te vuren?” Nederlandse terrorismeverdachten speelden de militaire simulatiesport airsoft.

De politie beschouwt dat als een mogelijke training voor een grote aanslag in ons land. Dat blijkt uit onderzoek van RTL Nieuws, gebaseerd op meerdere bronnen.

RTL >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.216 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1712 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

2 Comments on Terrorismeverdachten Weert speelden airsoft, ‘mogelijk als training voor aanslag’

  1. ….ieder jaar vertrekken er horden mislams naar de Ardennen om airsoft te dioen en over de Koran te praten…..gesubsidieeerd….

    …”onze” regering stuurt stiekem 300 miljoen naar terreur organisaties die hebben bewezen te moorden…..

    de berichtgeving cq motivaite van justitie verbaasd mij dus enigzins…

    Like

  2. Alle moslims die de extreme religie aanhangen het land uit pleuren. Dat is nog steeds de enige remedie. Maar nee, Europa haalt er steeds meer binnen.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s