Nieuw

Stemrecht voor vrouwen was een fout

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1697 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

28 Comments on Stemrecht voor vrouwen was een fout

 1. Zeer fout

  Like

 2. blackpeat // augustus 18, 2019 om 20:34 //

  Volstouwen die walvis, en dan af laten drijven naar Noord Afrika.

  Like

 3. Omdat vrouwen zich laten leiden door hun emoties en niet door hun verstand helaas en dan krijg je ……………….. de ellende waar we nu in zitten. Maar als er eenmaal jongetjes voor treinen worden geduwd dan zie je ze meestal niet meer terug met een spandoek met daarop de tekst: ‘Hier ben ik medeverantwoordelijk voor’.

  Like

 4. Een waar woord. Ik weet ook niet welke idioten het ooit hebben toegestaan. Net zoals stemrecht voor personen van buitenlandse komaf. Het roer moet om.

  Like

 5. En we weten intussen dat ze “de daad” bij het woord hebben gevoegd. The banality of evil. Onvoorstelbaar en daarom geloven zo veel mensen ook niet wat er werkelijk gebeurt. denk ik.

  Like

 6. Stemrecht voor vrouwen is de hoofd reden dat die halve mongool Trudeau werdt verkozen.

  Like

 7. Het stemrecht voor vrouwen hebben we te danken aan de Jodinnen Aletta Jacobs, Wilhelmina Drucker en Rosa Manus:

  https://fenixx.org/2019/07/29/het-stemrecht-van-vrouwen-moet-weer-ingenomen-worden/

  Like

 8. Nou, het is allemaal wat.
  Gelukkig gaan we terug naar normen die golden in de tijden vóór 1874.

  De Sociale Kwestie, Stemrecht, en de Schoolstrijd.

  Alhoewel de kerken moskeeën zullen zijn.

  Video De sociale kwestie

  Like

 9. Stemrecht voor vrouwen had er nooooit moeten komen, daar ben ik het volledig mee eens !
  Nou zijn vast 99% van de vrouwen kwaad op me : SO BE IT
  En waarom ? : Omdat wij vrouwen thuis horen aan de aanrecht, baby `s verschonen en lekker koken, tuintje wieden, en NIET bemoeien met die smerige mannen – politiek, en ook NIET bij de politie gaan werken, criminaliteit is niks voor ons, is een mannenwereld, eveneens geen vrachtwagen-chauffeur willen worden, want zwaar tillen is NIET voor ons weggelegd. Eveneens hadden wij nooooit 40 uren moeten gaan werken ( hooguit 20 of minder, om er even uit te zijn, maar alleen dan, wanneer er ook ECHT tijd voor is ) ….
  ZOOO was het vroeger en ZOOO had het moeten blijven !!!
  Een 40-tal jaren geleden, kreeg je ergens tussen de 17 en 20 verkering, en DAN PAS ging je het huis uit, zoals het hoort…..kinderen of pubers gingen niet aan de drugs en raakten het spoor niet bijster, want THUIS was er een opvoedkundige controle. TOEN DE VROUW GING WERKEN…..is alles FOUT gelopen !!! En daar hoort STEMMEN ook bij …..
  We moeten het weer omdraaien……
  WANT VROEGER WAS HET E C H T BETER……en zo is het ! Er gaat niets boven een ouderwets gezin of een ouderwetse opvoeding !

  Like

 10. Ik ben het met Marijke eens, het kan dus toch 😉

  Like

 11. Nou nee ben vrouw en ik stem en beiden wil ik zo houden.
  Bevalt dat niet zoek dan maar een volgzamer type op de daarvoor bekende exotische eilanden.
  Dan doen al een hoop(mannen).

  Like

 12. ‘De Vrouw’ ; man’s Eerste Dochter.
  Zoveel mannen, ook Westerse, die hun vrouwen als kinderen behandelen want zo zien.

  Koken, wassen, lief lachen, er een beetje leuk uitzien, niet moeilijk doen, beentjes spreiden.

  Die moslima’s hebben het zo slecht nog niet. Koken – de hele dag en voor de hele familie, en het hele vruchtbare leven fijn luiers verschonen. Het leven is Allah-machtig-prachtig.

  Onderzoek in de tachtiger jaren wees uit dat één op de vier meisjes-kinderen in NL te maken hebben met seksueel misbruik. Een op de drie met allerhande aanranding en seksueel misbruik. Voor wat betreft ‘jongens’ waren er in dat rapport geen cijfers beschikbaar.

  We leven in een prachtige wereld. Laat de ‘mannen’ de dingen maar voor altijd bepalen, dan wordt het nóg mooier. Wat een stelletje seksisten lopen er rond ook op Fenixx.

  Like

 13. De foto behorend tot het artikel is, uiteraard, ge-foto-shopt, maar geen haan die daar naar kraait.
  De boodschap is duidelijk: allemaal geile wijven.

  Like

 14. Ben zelf vrouw en helaas moet ik toegeven dat de meeste vrouwen te emotioneel en te dom zijn om logisch te kunnen nadenken.
  Vrouwen hadden de kans er iets beters van de maken dan mannen en….. hebben het voor elkaar gekregen om in 1 generatie de hele westerse samenleving naar de knoppen te helpen.
  Bedankt dames ben trots op jullie.

  Like

 15. Laten we meteen alle vrouwen ook afschaffen. Ik zie er geen heil in.

  Weet je wat? Laten we de gehele mensheid afschaffen, want morgen is alles beter, maar goed wordt het nooit.

  Like

 16. Iets met oestrogeen en testosteron en verhoudingen alsook pilgebruik en andere medicatie.
  De mensheid wordt zienderogen steeds dommer. Opruimen die tyfuszooi.
  Mijn hond is aanzienlijk slimmer dan de meeste mensen. Het heeft dan ook stemrecht.

  Like

 17. @Greengo,

  Het zijn toch echt de Nederlandse vrouwen die na de normalisering van de dildo / vibrator vanaf de jaren 60 en de sexuele revolutie,

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Vibrator_(seksueel_hulpmiddel)

  hun benen hebben gespreid voor alles wat niet Nederlands blank was / is en dit nog steeds doen. (Ik durf wel te beweren dat meer dan 50% van de blanke vrouwen in Nederland met een Niet blanke sex heeft gehad)

  De romantische Italiaan, de zwoele Spanjaard, de hitsige Griek, zijn allemaal aan hun trekken gekomen bij de Nederlandse vrouwen, al dan niet op vakantie. Ook de hierheen komende Antillianen en Surinamers hebben al hun kansen gepakt. De Turken, Egyptenaren, Algerijnen en Marokanen idem dito. En andere kerels uit Verweggistan. Het gemiddeld Nederlandse kutje kent in ieder geval geen racisme.
  Al die verschillende mannen waren en zijn ze nog steeds beter dan een gewone blanke ‘gierige’ nuchtere kaas.
  Hoeveel van die linkse blanke huppelkutjes zie je tegenwoordig trots lopen met een Somalier aan hun arm?

  En van mij mag iedere Nederlandse vrouw neuken met wie ze wil, alleen de nationalistische eenheidsstaat, wat we tot en met de 60tiger jaren waren, glipt zo wel als zand door de vingers weg. Want waar geneukt wordt komen er ook steeds meer niet blanke kinderen bij. Kinderen zoals die van Kluivert, Ali B, Adele Bloemendaal, Humberto Tan, Harry Mens, Jodie Bernal, Wilfred Genee. Stanley Menzo, Ruud Gullit, Frank Rijkaard en ga zo maar door.

  Like

 18. Allemaal de schuld van vrouwelijke seksualiteit ?!
  Wauw, wat een openbaring.
  Oplossing: de kuisheidsgordel.
  Of de invoering van islam met zijn ge- en verboden.
  Niet luisteren?
  Gewoon de tyfus slaan.
  Kutwijven !!!

  Like

 19. Mijn eigenste vader vertelde het ons al : ALLE VROUWEN ZIJN HOEREN.
  FUCK zeg, had ouwe dan tóch gelijk ?!!

  Like

 20. blackpeat // augustus 19, 2019 om 17:25 //

  Greengo, denk zomaar dat Piranjaha in een satirische bui was. Die foto doet het natuurlijk wel goed bij de kop dat stemrecht voor vrouwen fout is. De Volkskrant heeft het laten onderzoeken, ze stemmen overwegend op partijen die groot voorstander zijn van het Coudenhove-Kalergi programma. Of we daar ook enige waarde aan moeten hechten? Ook bij “onafhankelijke onderzoeken” is het nog altijd zo dat de betaler bepaald. Buiten het feit dat mannen en vrouwen gewoon de zelfde rechten en vrijheden moeten hebben, heeft Marijke wel een punt v.w.b. gezinsproblematiek, dat het mis ging toen moeder de vrouw buitenshuis betaald werk ging doen. De vraag is natuurlijk wel in hoeverre dit gestimuleerd is door de politiek in het algemeen, met de “linkse kerk” in het bijzonder. Ook de sociale en financiële druk is mede bepalend geweest. Overigens kan vader er ook voor kiezen om voor de kinderen en het huishouden te zorgen, zodat moeder zich ongestoord op een goed betaalde carrière kan storten. Helaas is de mens de enigste soort op de planeet die moet betalen om er op te mogen leven, en de kosten zijn inmiddels dermate dat alle samenwonenden / gehuwden noodgedwongen allebei moeten werken. Stemrecht is zo wie zo zwaar overgewaardeerd, parlementaire democratie is alleen maar een mooi woord voor dictatuur. Stemrecht is de grootste volks verlakkende uitwas van dit fenomeen, er valt namelijk niets te kiezen. Links / rechts, ze werken allemaal voor de zelfde opdrachtgever die het uiteindelijk beleid bepaalt. Het enigste wat de partijpolitiek doet is links of rechts om de scherpste randjes afschaven. Stemrecht is slechts in het leven geroepen “the sheeple” het idee te geven dat ze ook nog ergens invloed op hebben. In het geheel niet dus, we worden aanhoudend bedonderd en voorgelogen. Het enige waar stemmen voor dient, dat je het systeem dat ons uitkleed en onderdrukt steun betuigd, Maakt niet uit op wie of wat, zelfs blanco, als je dat stembiljet maar ingeleverd hebt. Als stemmen zin had was het, net als het referendum, allang afgeschaft.

  Like

 21. @blackpeat

  ‘De Volkskrant heeft het laten onderzoeken, ze stemmen overwegend op partijen die groot voorstander zijn van het Coudenhove-Kalergi programma. Of we daar ook enige waarde aan moeten hechten? Ook bij “onafhankelijke onderzoeken” is het nog altijd zo dat de betaler bepaald.’

  Ik zou graag een onderzoek zien waarin het stemgedrag der mannen wordt aangetoond ter vergelijking. Graag zou ik ook weten wat de respectievelijk percentages zijn van degenen die zijn thuisgebleven en hebben ‘verzuimd’ te stemmen.

  ‘…heeft Marijke wel een punt v.w.b. gezinsproblematiek, dat het mis ging toen moeder de vrouw buitenshuis betaald werk ging doen.’

  Ten tijde dat dit speelde, ergens in de zeventiger jaren, was ik er als jonkie van overtuigd dat vrouwen die keuze moesten hebben. Evenveel respect voor de thuisblijvers als voor de carrièrebouwers. Ook voor wat betreft werkende moeders en thuisblijvende vaders – wanneer in goed en gelijkwaardig overleg – vond ik moeten kunnen. Helaas, en zoals jezelf al stelt, zorgde de economie ervoor dat het weldra een noodzaak werd dat zowel de vrouw als de man werkte om hun basale huishoudboekje rond te krijgen. Dát heb ikzelf ervaren als grote hypocrisie vanuit de politiek waar economische belangen ten alle tijden voorrang hebben op mensen’s welzijn. Ofwel ‘welvaart’ is belangrijker dan ‘welzijn’. Dit, de televisie en het hele forensische systeem, welke almaar wordt uitgerekt qua eisen aan reisduur, heeft mijn inziens behoorlijk bijgedragen aan het uit elkaar scheuren van de familiestructuren. Ook het parttime willen werken van beide ouders werd door de arbeidsindustrie voor een overgroot deel niet mogelijk gemaakt, want lastige contracten en zo. Hoe dan ook had ik veel respect voor mijn moeder die ondanks alle huiselijke ruzies met vader tóch een parttime baan nam. Ikzelf ben degene geweest die haar op het hart heeft gedrukt dat ikzelf mijn kop thee wel kon zetten.

  ‘..de mens de enige soort op de planeet die moet betalen om er op te mogen leven..’

  Iets wat mij tegen de borst stuit. Ieder huishouden z’n eigen hectare land. Ik ben voor.

  ‘Stemrecht is zo wie zo zwaar overgewaardeerd, parlementaire democratie is alleen maar een mooi woord voor dictatuur. Stemrecht is de grootste volks verlakkende uitwas van dit fenomeen, er valt namelijk niets te kiezen. Links / rechts, ze werken allemaal voor de zelfde opdrachtgever die het uiteindelijk beleid bepaalt. Het enigste wat de partijpolitiek doet is links of rechts om de scherpste randjes afschaven. Stemrecht is slechts in het leven geroepen “the sheeple” het idee te geven dat ze ook nog ergens invloed op hebben. In het geheel niet dus, we worden aanhoudend bedonderd en voorgelogen. Het enige waar stemmen voor dient, dat je het systeem dat ons uitkleed en onderdrukt steun betuigd, Maakt niet uit op wie of wat, zelfs blanco, als je dat stembiljet maar ingeleverd hebt. Als stemmen zin had was het, net als het referendum, allang afgeschaft.’

  Daarmee ben ik het volledig eens. Toch zijn er nog voldoende mensen, ook hier op Fenixx, die veronderstellen dat wanneer ‘men maar anders had gestemd’ de boel nu niet naar de klote zou zijn en de straf? ‘We hebben het verdiend’. Er is, ondanks de aanwas van diverse partijen, ook op dit moment geen enkele partij die de boel gaat keren. Ook niet PVV en ook niet FvD. Beiden konkelen met precies die cultuurgroep/sekte die ons, outsiders en het ‘niet uitverkoren volk van & met hunne satangod’ naar het leven staan en onze ondergang orchestreren. De sekteleden van deze cultuurgroep zijn over de gehele wereld vertegenwoordigd op beleidsposities op alle niveaus en zijn degenen die het kapitaal beheren en baren terwijl men een ieder die gebruik maakt van het geldsysteem beetje voor beetje of in ene keer uitkleed. Maar goed, dat hoef ik jou allemaal niet te vertellen, niets nieuws immers.

  In feite wordt de meerderheid van de mensheid voor de gek gehouden.
  Misschien is het inderdaad zo dat vrouwen over het algemeen goedgeloviger zijn dan mannen en waar het mannen over het algemeen ‘allemaal zo wie zo worst zal wezen’, want ‘niet te moeilijk denken alstublieft’. Dat laatste geldt overigens ook wel voor een goed deel vrouwen.

  Comfortzone en zo, maar toch ook een bepaald gebrek aan intelligentie, vrees ik.

  Like

 22. @Blackpeat

  ‘denk zomaar dat Piranjaha in een satirische bui was. Die foto doet het natuurlijk wel goed bij de kop dat stemrecht voor vrouwen fout is.’

  Tuurlijk snap ik dat wel; bijkomende bonus is dat een cartoon zelden zoveel aandacht krijgt. 😉

  Like

 23. @Greengo,

  Nee hoor, kuisheidsgordel hoeft niet. Ik schreef al dat de Nederlandse vrouwen mogen neuken met wie ze willen en zoveel ze willen. En vrouwen de tyfus slaan is voor mannen die helemaal niet met vrouwen kunnen omgaan.

  Alleen door het neukgedrag van de blanke Nederlandse vrouw hebben we nu in Nederland heel veel samengestelde gezinnen gekregen (halfbloedje is toch zo leuk mentaliteit) en hierdoor gaat zo op den duur de blanke Nederlandse bevolking compleet verdwijnen.
  Jij bent blank, maar ik krijg niet de indruk dat je je daar veel zorgen over maakt.

  En daar zit nou net het probleem. Door al die samengestelde gezinnen of tienermoeders met halfbloedbabies + de met een Nederlands paspoort: Turken, Marokkanen, Surinamers en Antillianen + 100entig andere nationaliteiten krijg je Nederland niet meer naar de bevolkingssamenstelling van pakweg 30 jaar geleden.

  Ik lees hier veel, stuur ze terug, remigratie, maar wie ga je terug sturen en vanaf welk jaar van aankomst ga je beginnen?
  Een allochtoon (v.b. antilliaan, indonesier) met een blanke Nederlandse vrouw en halfbloed kinderen, die gewoon werkt en geen strafblad heeft, mag die blijven? En de blanke vrouw haar halfbloed kinderen, mogen die blijven?
  Alleen als we een homogeen land waren konden we indringers op de juiste wijze behandelen.
  Nu kan dat mijn inziens niet meer en zal de blanke mens uiteindelijk in West Europa ten onder gaan of ze moeten nog met de konijn uit de hoge hoed komen.

  Like

 24. Het is mij althans inmiddels wel duidelijk dat het Kalergi-plan met de omkering van de gezinsnormen te maken heeft gehad……Maar dat is NU PAS, dat we dat in de gaten krijgen,
  eerder wisten we dit niet. Maar dat is altijd zooo…..pas achteraf ga je beseffen HOE het in elkaar stak. Het stemrecht voor vrouwen en vervolgens het 12 uur gaan meewerken ( voor wat extra `s ) ….vervolgens het 20 uur gaan werken ( part-time voor wat MEER extra `s )
  en vervolgens het NOG MEER meewerken ( 30 of 40 uur ) voor NOG MEER GELD !
  Dan : ( de ouderen onder ons weten dat nog, want wij hebben al deze fases meegemaakt )
  a. als je vroeger een huis kocht…….werd het salaris van de vrouw NIET meegeteld
  b. vervolgens : werd het salaris van de vrouw voor 50% meegeteld
  c. en weer : in een volgende fase was het aantrekkelijk gemaakt, dat het salaris van de vrouw volledig werd meegeteld
  Zooo SLUIPEND is de Kalergi-Gezinsmoordenaar er in geslopen MET OPZET ! Steeds meer werd het aantrekkelijker gemaakt om mee te doen met DE MODERNE TIJD……
  Aletta, Wilhelmina en Rosa waren dus JODINNEN die de KAR MOESTEN TREKKEN
  snap je ??? Dit zegt al alles………
  Vroeger was moeder thuis en ving de kinderen op……vervolgens kon dat ook nog wel
  wanneer moeder 12 uur ging werken…..maar : SLUIPEND werd dat minder, met 20 uur en NOG MINDER met 30 a 40 uur …..Dat heeft tot gevolg gehad : dat PUBERS zich ook steeds vrijer gingen gedragen, ondat er steeds meer CONTROLE WEGVIEL……PUBERS steeds vaker en vroeger HET HUIS UITGINGEN en OP ZICHZELF gingen wonen ( of `zogenaamd ` gingen STUDEREN ……achhhhh dat ` studeren ` ??? …..de MEESTE DRUGS-GEBRUIKERS BEVINDEN ZICH ONDER ` STUDENTEN` ) …..laat me toch niet lachen…..en dus gingen in al deze fases ook de KINDEROPPAS mee : want daar waar vroeger OMA of de buurvrouw de kinderen soms opving, is ook dit verder ontwikkeld ( negatief dus ) ….vroeger : met 4 jaar KLEUTERSCHOOL ( ikke ) …..toen : kwam de NA-SCHOOLSE OPVANG erbij …..vervolgens : moesten de kleintjes van 2 of 3 al naar de CRECH…….weer vervolgens : kwamen de baby `s erbij ( vaak tot 18.00 uur nu !!! )
  dat is 10 of 11 uur per dag ! ……WANT ER IS NIEMAND THUIS, BEIDE OUDERS WERKEN
  Onze kinderen tegenwoordig worden steeds meer van de STAAT…..en als je BLA BLA BLA VERKEERD DOET : worden ze weggehaald door JEUGDZORG ( Illuminati …..DIK Illuminati ) …….en het s l u i p t er in…….zonder erg……..want je bent MODERN en `zogenaamd ` ga je met je tijd mee……
  En nu zitten we met de gebakken peren……het is niet meer terug te draaien !
  Die van een jaar of 25 a 30 zullen MIJ voor gek verklaren, maar ze weten het niet……HOE het gegaan is…….al die fases hebben de gezinnen KAPOT gemaakt……
  W E Z I J N G E N A A I D ! ! ! ….en niet zo `n beetje…….DAT is niet de schuld van de vrouwen, maar van de OVERHEDEN die dit zooo `gestuurd ` hebben !

  Like

 25. En dan was ik nog wat vergeten : ( dit wordt een gigantische EYE – OPENER ! LET OP !

  WAT wordt er betaald in het doorsnee gezin, man, vrouw met 1 of 2 kinderen ??? …..
  a. het inkomen van de man, blijft veelal het belangrijkst voor het betalen van de VASTE LASTEN ( laten we daar even van uitgaan ….er zullen details-verschillen zijn uiteraard )
  b. wanneer vrouwen 30 a 40 uur meewerken : MOETEN VROUWEN VAKER KLEDING KOPEN, …dat kan niet anders wat je wilt naar je werk niet steeds hetzelfde aan…logisch
  c. wanneer vrouwen 30 a 40 uur meewerken : GAAN VROUWEN VAKER NAAR DE KAPPER …….logisch
  d. wanneer vrouwen 30 a 40 uur meewerken : GAAN ZE VAKER NAAR DE NAGEL-STYLISTE …….want je wilt met je mooie nagels pronken op je werk …..logisch
  e. wanneer vrouwen 30 a 40 uur meewerken : ZIT JE VAKER OP EEN TERRASJE met je collega `s ……( achhh ` doe niet zo flauwww ga toch mee ? )
  f. wanneer vrouwen 30 a 40 uur meewerken : hebben ze VAAK 1 x per week een
  SCHOONMAAKHULP ……( want zij hebben GEEN TIJD )
  g. wanneer vrouwen 30 a 40 uur meewerken : ZITTEN DE KINDEREN DUS VAAK HELE DAGEN of OP SCHOOL of IN DE OPVANG ( voor VRESELIJK HOGE BEDRAGEN )
  h. wanneer vrouwen 30 a 40 uur meewerken : GAAT HET GEZIN VAKER OP ( buitenlandse – ) vakantie , om vervolgens in dat `prachtige ` HOTEL op een matras met bedwantsen terecht te komen, of erger : een aardbeving mee te maken, als je al niet in het ravijn valt, of door Portugese Oorlogschepen ( kwallen ) gebeten wordt……( Ooohh we hadden zo `n fijne vakantie, was echt geweldigggg ) of : je komt in een Overstroming terecht ( Italie…..fijn land )
  Als je eens OPTELT wat dit allemaal KOST ??? ( veelal ONZIN dus )
  Nederland moet weer HUISELIJKER worden : Wanneer je als vrouw en echtgenote of samenwonende THUIS blijft : krijg je van de belasting een tegemoetkoming van 207 euro en 99 euro zorgtoeslag…..Je zou zeggen WAT WEINIG 306 euro ???
  MAAR : JE HOEFT NIET ZO VAAK KLEDING EN SCHOENEN te kopen ( je verslijt veel minder )
  Je hebt weer TIJD, om je eigen HAREN te doen ( kost amper NIKS, verven kun je zelf voor 8 euro al ) …..zelf KNIPPEN heb je zo geleerd !
  Je hebt weer TIJD on je eigen NAGELS te doen
  Dat terrasje mee en dan, kan best van die 306 euro, hoeft ook niet zo vaak
  Je hebt weer TIJD om je eigen huishouden te doen, en kost geen schoonmaakhulp
  Je hebt weer TIJD om je eigen kinderen OP TE VANGEN en OP TE VOEDEN, daar heb je geen andere mensen voor nodig ! Zeer zeker niet ! En die OPVANG-BEDRAGEN vallen ook weg !
  Je hoeft niet meer met de MASSA op vakantie / druk strand / vieze hotels GATVER en je ziet weer eens wat van ons PRACHTIGE NEDERLAND, fietstocht, bootje, hei-wandeling
  je kan vanalles verzinnen,
  KORTOM : van die 12 x 306 euro = 3 6 7 2 euro , die krijg je gratis, ALS JE ALS VROUW NIET WERKT, indien je een doorsnee-gezin bent, waar de man een vaste baan heeft.

  WIST U DAT ??? …..blijf toch thuis mens……en krijg de CONTROLE weer over je gezin !
  Jouw salaris gaat op aan ONZIN !
  En als je dan toch THUIS bent : maak die TUIN is gezelligggg, zet eens wat plantjes neer, en zie eens af te komen van die ` groene grasveldjes ` met het
  `grijze tegelpaadje ` naar de schuur …..want daar had je nooooit TIJD voor !
  Want ooohh jaaa : je had ook een tuin-man……..toen je nog werkte…….toen……

  Like

 26. Geen reacties ??? …..krijg nou un dikke…..ik dacht……ik krijg heel wat over me heen……
  nou ja zeggg de wonderen zijn de wereld nog niet uit…..
  dan zullen de meesten me wel gelijk geven……
  Ook vannacht ( ochtend dus in mijn geval hahaha ) lag ik er nog aan te denken…….
  Verrekkk en ik was nog HEEL WAT vergeten………stom gewoon !
  ER zijn nog ENKELE belangrijke zaken die BETER lopen, als een vrouw niet of veeeel minder werkt :
  a. Je hoeft je niet GEDWONGEN te voelen om je kinderen te laten VACCINEREN c.q. te VERGIFTIGEN ……want toen je werkte, MOEST je dat wel toestaan, want je had geen tijd
  om de discussie met opvang of school aan te gaan, en bovendien was je terecht bang dat ze je kind zouden weigeren, en dat kun je niet hebben, want jij vindt dat je mee moet werken
  omdat je anders al die onzin niet kunt betalen….poe poe, dus dan maar je kinderen laten VERGIFTIGEN ( chronisch gebrek aan verantwoordelijkheidsgevoel en de staat is heilig ?
  Zijn het hun kinderen ? Of de jouwe ? )
  b. Wat te denken over het feit dat er ZOVEEL ouderen / grootouders EENZAAM zijn ?
  Wat denk je hoe dat komt ? …..Ze zien hun kinderen en kleinkinderen AMPER of TE WEINIG…..hun zonen en dochters WERKEN BEIDEN en de kleinkinderen zitten dus vrijwel HEEEELE DAGEN eerst op school en daarna nog in de opvang tot 18.00 uur …..DAARNA
  gaan ze naar McDonalds…..even snel, want BEIDE ouders zijn moe en geen TIJD meer om fatsoenlijk te koken
  c. achhh guttt er komt even iets tussendoor nu : …..het KOKEN ……U snapt m al denk ik
  WIE kookt er nog fatsoenlijk ? ……laat ik hierover maar stil houden……even raden ?
  MAGNETRON ????? pfffffff……ALLES flikkeren ze in da ding ALLESSSSS
  d. Zeer belangrijk kosten-onderwerp : de BENZINE …..ik denk toch zeker dat er een EXTRA kostenpost van 150 a 200 euro in de maand aan vast hangt, wanneer je als vrouw meewerkt
  TERWIJL JE ONDERTUSSEN : je kinderen vergiftigt, je ouders laat vereenzamen, je nagels CHEMISCH laat bewerken, je voedsel haalt uit een IJZEREN DOOS waarna er GEEN vitaminen meer inzitten, je auto voltankt met een vloeibaar goedje waar de pedofiel MBS in Arabie zich stevig bij in de handen wrijft ( want daar kost die benzine maar 17 cent per liter of zo ) ……ja Saoedi Arabie en de rest van die landen daar, vinden het GEWELDIG dat er een
  extra groep benzine-vreters bij kwam de laatste tientallen jaren ( GOED GEDAAN BEA ALEX MAX…..waren jullie daarom zo vaak op bezoek daar…..de DEALS…..)
  Dit was ik dus nog vergeten allemaal. Het complete salaris van de vrouw gaat OP aan onzin
  …..maar je kunt tenminste zeggen dat je MODERN bent en met je tijd mee gaat…..ahummm
  kuchhh zuchtttt

  Like

 27. BIG2 … Nu pas bekend gemaakt, zegt ´ie. Ikzelf was er reeds twee jaren mee bekend.
  Maar nu valt het kwartje. The Rockefeller Foundation – in beginsel / education is indoctrination is ´How to think´. Opleidingen ouder dan zeven jaar zijn ´gedateerd´.

  WYNIA’S WEEK: Zorgopstand raakt Nederland in het hart / 21/08/2019

  In het verlengde van sommig gedachtegoed op dit draadje is het misschien leuk om de voorstelling te maken waarin vrouwen niet langer op de arbeidsmarkt beschikbaar zijn en alle arbeid de mannen toekomt. ALLE ARBEID buitenshuis. Proost.

  ´I roll over the floor with laughter.´

  Like

 28. blackpeat // augustus 22, 2019 om 11:25 //

  Duidelijk punt, Greengo. Ook een goede analyse van Wynia over het “poldermodel”. Lobbyisten die alleen maar met hun eigenbelangen, en zeker niet met die van de mensen die het aangaat bezig zijn. De zorg is natuurlijk een extreem voorbeeld van hoe het uit de klauwen is gelopen, het gaat voor nagenoeg alle sectoren op, waar de mensen aan de onderkant van de ladder met hun arbeid de drijvende kracht zijn die de zaak draaiende houden. Het is gewoon weer een prachtig voorbeeld van hoe een kleine zelfbenoemde elite totaal schijt heeft aan de rest van de mensheid, echter wel grof zijn zakken vult van onze arbeid. Het ergste is dat we het zelf toelaten en pas gaan steigeren als het te laat is. Ipv alle buitenlanders eruit, en vrouwen achter het aanrecht, wat allebei inderdaad niet meer mogelijk is, zou ik liever oproepen om al die klemgestudeerde klaplopers en profiteurs die voor “de macht achter de schermen” over ons beslissen het land uit te trappen. Ze dragen niets constructiefs bij aan de samenleving, kosten ons alleen heel veel geld en nog meer vrijheid.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s