Nieuw

‘Man’ schiet ober dood omdat zijn broodje niet snel genoeg kwam in het moslimghetto van Parijs

Een klant opende vrijdagavond het vuur op een restaurantober in Noisy-le-Grand en raakte hem dodelijk. Volgens getuigen zou hij ontevreden zijn geweest met zijn sandwich.

“Ik hoorde een knal die heel luid klonk, vrijdagavond, rond 21:15, zegt Louise, een winkelier. We hadden het rolgordijn al laten zakken en we waren aan het schoonmaken voordat we naar huis gingen. We hebben niet geprobeerd erachter te komen wat er aan de hand was en door enkele minuten later te vertrekken, zagen we veel ambulances. ”

Dicht bij zijn winkel, het is eigenlijk een drama dat zojuist heeft afgespeeld: een 28-jarige ober die werkt in een klein restaurant-pizzeria in de Rue de la Piazza, in Noisy-le-Grand, is net geraakt door een kogel in de schouder. Volgens de eerste getuigenissen die ter plaatse door de politieagenten waren verzameld, zou de verdachte met een pistool op de ober hebben geschoten, omdat zijn broodje niet snel genoeg was klaargemaakt.

Het slachtoffer, ernstig gewond, kon niet worden gered door de hulpdiensten.

Het is nu aan de onderzoekers van de gerechtelijke politie van Seine-Saint-Denis, de SRPJ93 om de feiten volledig te belichten om de precieze omstandigheden en redenen voor een dergelijke handeling vast te stellen. De vermeende dader vluchtte en wordt sindsdien actief gezocht door de politie.

Sommige bewoners leggen de nadruk op een gedegradeerde sfeer in de buurt, met “alcoholische en gedrogeerde mensen die steeds meer rondhangen”.

Bron:
Seine-Saint-Denis : un serveur abattu, le tireur recherché
Le Parisien

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1697 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

4 Comments on ‘Man’ schiet ober dood omdat zijn broodje niet snel genoeg kwam in het moslimghetto van Parijs

 1. Alleen als hij een broodje warm vlees had besteld en een koud broodje vlees opgediend kreeg, had ik dit zinloze geweld nog kunnen relativeren

  Like

 2. Republikein // augustus 18, 2019 om 02:52 //

  Vieze handen?

  Like

 3. Is het in de horeca werken nog leuk, als er om een sikkepit al wordt geschoten?

  Like

 4. Het is en blijft dom-volk!
  Las het op twitter, kritiek op M Faber van de PVV.
  Zo’n link(s) figuur, doet alles voor andere volkeren.
  Had hij bij links-volk zijn broodje besteld, dan was hij op zijn wenken bediend!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s