Nieuw

Frankrijk: ‘Man’ rijdt rond met lijk van zijn vrouw in de kofferbak terwijl de kinderen op de achterbank slapen

Een man reed rond met het lichaam van zijn vrouw in de kofferbak van zijn auto toen hij zondag in Annecy (Haute-Savoie) werd gearresteerd. De kinderen sliepen op de achterbank.

Een man werd deze zondagochtend, rond 17.00 uur, gearresteerd door de politie in Doussard, nabij het meer van Annecy (Haute-Savoie). Het lichaam van zijn vrouw werd gevonden in een koffer, in de kofferbak van het voertuig. De kinderen van het echtpaar, 6 en 8 jaar oud, sliepen op de achterbank.

De familie keerde terug uit Italië en keerde terug naar Frankrijk waar ze woont. De politie, die informatie had over de verdachte, gaf een aanhoudingsbevel.

Het geval werd doorverwezen naar de officier van justitie en de bestuurder, die volgens een bron een bekende van de politie is, werd in hechtenis genomen. De kinderen werden opgevangen.

Bron:
Annecy : dans son coffre de voiture, le corps de son épouse enfermé dans une valise
Le Parisien

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1697 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

1 Comment on Frankrijk: ‘Man’ rijdt rond met lijk van zijn vrouw in de kofferbak terwijl de kinderen op de achterbank slapen

  1. Dit was dus weer een marokkaan of algerijn oid, iets Afrikaans. Want we weten absoluut zeker dat het in grote letters in de krant zou hebben gestaan en uitgekauwd in ieder nieuwsuur-leuterprogramma zou zijn als het een blanke was geweest. Grappig, toch, hoe de wal het schip keert. Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt haar wel.

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s