Nieuw

De dader van de mesaanval op het station van Iserlohn waarbij twee doden vielen is een Kosovaar

Fotocollage Fenixx

De politie heeft nu nieuwe gegevens gepubliceerd over de sensationele bloedcriminaliteit op het treinstation in Iserlohn:

De Kosovaarse verdachte werd vandaag op verzoek van het Openbaar Ministerie in Hagen voor de rechter gebracht bij de plaatselijke rechtbank van Iserlohn. De rechter vaardigde een vooronderzoek bevel uit voor twee aanklachten van doodslag. De motieven van de 43-jarige blijven onduidelijk. Er zijn geen aanwijzingen dat hij ten tijde van het misdrijf onder invloed van alcohol of drugs was.

De verdachte is de echtgenoot van het 32-jarige Kosovaarse slachtoffer. De echtgenoten leefden gescheiden. Het 23-jarige slachtoffer van Afghaanse afkomst zou de nieuwe metgezel van de dode zijn. De overledene woonde in Iserlohn ten tijde van de misdaad. Waarom het tot een samentreffen op het station kwam is het onderwerp van het onderzoek.

Beide slachtoffers waren vandaag onderwerp van autopsie-onderzoek in Dortmund. In beide gevallen was de doodsoorzaak tal van verwondingen door scherp geweld. Het moordwapen werd in beslag genomen op de plaats van het misdrijf. Dit is een standaard keukenmes met een lemmetlengte van 12 cm.

Een meisje van twee maanden was in het voertuig van het vrouwelijke slachtoffer op het moment van het misdrijf. Dit is de dochter van de doden. Getuigen namen het kind mee en brachten het in veiligheid. De baby is ongedeerd naar het ziekenhuis gebracht en is nu onder de hoede van het Youth Welfare Office. Volgens de huidige stand van het onderzoek is het 23-jarige slachtoffer zeer waarschijnlijk de vader van het kind.

Het onderzoek van de moordcommissie en het Openbaar Ministerie in Hagen wordt voortgezet.

Bron:
Bluttat in #Iserlohn: Tatverdächtiger stammt aus dem Kosovo
Opposition 24

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1697 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

4 Comments on De dader van de mesaanval op het station van Iserlohn waarbij twee doden vielen is een Kosovaar

 1. trebor2110 // augustus 18, 2019 om 23:49 //

  Erewraak ??

  Like

 2. trebor2110 // augustus 18, 2019 om 23:54 //

  Religie islam 95,6 %
  katholiek 2,2 %
  orthodox 1,4 %[1]

  Godsdienst
  In Kosovo zijn drie religies dominant; de islam, de rooms-katholieke kerk, en de Servisch-orthodoxe kerk. De verhoudingen tussen moslims en katholieken in Kosovo gelden als goed, maar beide groepen hebben weinig tot geen contacten met de Servisch-orthodoxe kerk.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Kosovo#Demografie

  Lijkt volgens de cijfers dat er maar 1 religie dominant is .

  Like

 3. trebor2110 // augustus 18, 2019 om 23:55 //

  Like

 4. Ook een Mohammed – ‘volger!’ Islamiet = moordenaar..

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s