Nieuw

De angst van de “redders” voor de “geredden” – Video toont agressieve migranten op “Open Arms”

Dat verklaart waarom Open Arms niet vijf dagen naar Algeciras wil varen, de haven die Spanje aangeboden heeft. Tegen de tijd dat ze daar aankomen ligt het personeel waarschijnlijk zelf in zee als haaienvoer.

PolitikStube:

Zaterdag heeft de Spaanse televisiezender RTVE beelden getoond van boze migranten die land zien maar er niet in mogen? “Waarom? Waarom,” schreeuwt één man steeds.

De foto’s tonen goed gevoede, agressieve en sinister uitziende mannen die ongeduldig wachten om op Lampedusa te landen, en als deze klanten niet snel hun zin krijgen, kunnen de beelden lelijk worden.

Dit roept de legitieme vraag op: als een dergelijk ongeduld al heerst tijdens het reizen naar Europa, hoe zal het verblijf hier dan verlopen als alle wensen niet onmiddellijk worden vervuld of zelfs worden afgewezen? Welk land – behalve Duitsland – zou dergelijke mensen willen accepteren, zonder papieren en onderzoek naar hun achtergronden?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1697 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

21 Comments on De angst van de “redders” voor de “geredden” – Video toont agressieve migranten op “Open Arms”

 1. Antiislam // augustus 18, 2019 om 21:22 //

  En een zo’n mongool loopt doodleuk met een huggo boss tshirt rond en wie niet ziet dat dit geen vluchtelingen zijn is knetergek

  Like

 2. noch god noch gebod // augustus 18, 2019 om 21:33 //

  Rustig laten verder dobberen, die zooi lost zich dan vanzelf op.
  De doegoeders hebben nog steeds hun lesje niet geleerd.

  Like

 3. Hopelijk moorden ze elkaar en het personeel uit.

  Like

 4. trebor2110 // augustus 18, 2019 om 23:36 //

  En een zo’n mongool loopt doodleuk met een huggo boss tshirt rond

  De merkkleding die ze dragen die komt van ons met de zak van Max .

  Like

 5. noch god noch gebod // augustus 18, 2019 om 23:43 //

  Trebor, neen, met de zak van Sinterklaas want die is vast groter van inhoud dan die van Max.
  En die jongen met het shirt is Zwarte Piet. Bovendien heeft hij die vod eerlijk gekocht met zijn zuurverdiende spaarcentjes. Hoe zou het überhaupt anders kunnen ?

  Like

 6. trebor2110 // augustus 18, 2019 om 23:44 //

  Maar ik vraag me af waarom ze ruzie kregen aan boord , zijn de zwarte het zat om als vee door de blanke heen en weer worden gesleurd en zeiden ze breng ons alstublieft terug naar Afrika we zijn het zat , nee zeggen de blanke dat zal nu niet meer gaan dat leiden we gezichts verlies je was een arme zwarte vluchteling en je zal een zwarte vluchteling blijven . Nee nee nee meneer ik ben een economische uitbuiter ik ben geen vluchteling , NEE NEE NEE je bent een zielige zwarte vluchteling en wij hebben jou nodig om geld te verdienen jij bent nu van ons .

  Like

 7. noch god noch gebod // augustus 19, 2019 om 00:00 //

  Trebor, beide partijen verdienen geld aan die overtocht.
  Die zwarte jongens (lees : huurlingen) kennen maar één ding : “instant gratification”. Die willen op hun wenken meteen worden bediend. Bovendien hebben ze geen enkel respect of een greintje erkentelijkheid voor de blanke mietjes die zich o zo graag opofferen voor andermans welzijn.
  Die zwarte jongens kennen enkel de wet van de sterkste die sinds mensenheugnis overal in Afrika heerst.
  Het risico is groot dat ze hun weldoeners overboord kieperen. Volgens mij doen de goeddoeners ondertussen echt wel in hun broek. Bovendien zal het er ondertussen een ware beestenboel zijn.
  Dit alles weet ik beter dan wie ook, aangezien ik sinds meer dan 11 jaar recht van spreken heb door dagelijks tussen dat soort jongens te leven.
  Eén wijze raad aan iedereen : onderschat die jongens niet. Ze zijn ongelooflijk taai, hebben de sluwheid van geboren jagers en hebben absoluut geen last van 2000 jaar schuldgevoelige hersenspoeling. En ze zijn bereid om hun leven op ’t spel te zetten voor Hugo Boss !

  Amen

  Liked by 3 people

 8. Banbuster // augustus 19, 2019 om 06:24 //

  Te gevaarlijk om 5 agen te varen, maar WEL AAN LAND LATEN???? Jawel, maar dan Libie.

  Like

 9. vangie1206j // augustus 19, 2019 om 06:41 //

  Deze ondankbare honden gewoon van die schuit afschieten.
  Niemand zal er rauwig om zijn want ze zijn tot voorbij het bot verrot.
  Beter Verzuipen in de middellandse zee dan dat ze in Europa voor veel meer ellende zorgen dat verdomde gajes.

  Like

 10. “Tegen de tijd dat ze daar aankomen ligt het personeel waarschijnlijk zelf in zee als haaienvoer”

  Ik zou niet meer bijkomen …

  Like

 11. Vander Sypt Luc // augustus 19, 2019 om 09:08 //

  smerig tuig, waar de doorsnee Europeaan niet tegenop kan.

  Liked by 1 persoon

 12. Wat zijn hun plannen eigenlijk in Europa?
  Wat is hun opleiding, wat voor een beroep gaan ze uitoefenen om hun levensonderhoud te voorzien?
  Waarom horen we daar niks over?

  Like

 13. Zit net, uit verveling de serie walking dead te kijken. Geen donder aan maar bijzonder om te zien hoe snel je je eigen volk niet meer kan vertrouwen bij een invasie/apocalyps. Maar er zijn er altijd die nog wel nuchter verstand hebben en terug kunnen vechten. Maar dat zijn er niet veel meer.

  Like

 14. blackpeat // augustus 19, 2019 om 12:04 //

  Lucky // augustus 19, 2019 om 09:33 //
  Wat zijn hun plannen eigenlijk in Europa?
  Wat is hun opleiding, wat voor een beroep gaan ze uitoefenen om hun levensonderhoud te voorzien?
  Waarom horen we daar niks over?

  Dat weten we inmiddels toch? Ze zijn allemaal hoogopgeleid en een verrijking voor onze cultuur.

  Teun, dat is nu precies wat The Walking Dead wel interessant maakt. Die zombies staan voor de meerderheid van de bevolking, “the sheeple” nergens benul van of interesse in, slechts een onvoorstelbare drang om hun totaal zinloze bestaan maar voort te laten duren. De enkeling slaat nog geen deuk in een pakje boter, als ze massaal optrekken zijn ze echter levensgevaarlijk en alles vernietigend. Dat gegeven is de rode draad van het apocalyptische verhaal. De levenden zijn de “wakkeren”, zij die beseffen wat er om hen heen gebeurd, er alles aan gelegen is om te overleven en te proberen een zinvol leven op te bouwen. Net als in het echte leven krijg je dan verschillende groeperingen en individuen die daar allemaal geheel eigen ideeën over hebben, die vaak lijnrecht tegenover elkaar staan. Zolang er mensen bestaan zullen er rotte appels tussen zitten die anderen uit willen buiten om er zelf beter van te worden, en dus macht en rijkdom proberen te vergaren. En inderdaad kan dat in een wereld zoals in die serie geschetst, niet onterecht extreem wantrouwen en paranoia opwekken. Overigens bestaat er een heel goede speelfilm over die onderwerpen. “The Road” van John Hillcoat, Je moet er wel tegen kunnen, heb zelden zo’n deprimerende kijk op de mensheid in een film voorbij zien komen.
  En in tegenstelling tot voornoemde serie, behoorlijk realistisch.

  Like

 15. WAAROM? Vraagt de wel doorvoede vluchtparasiet: omdat jullie, én het ‘goedmensen’ – personeel, NIET welkom is, SUKKEL!!

  Like

 16. Blackpeat, staat die film ook op Netflix?

  Ben nu in seizoen 4 (begin, de derde aflevering van de 16 ) en geloof daarna nog 4 series. Nogmaals geen donder aan maar als je het gelul eruit kan distilleren dan is het een scherpe boodschap en wellicht zelfs een waarschuwing.

  Like

 17. Ja film staat er ook op. Ga ik zeker kijken. Werk me nou nog effe door die serie heen al spoel ik wel veel door.

  Like

 18. Wanneer dit al agressie genoemd wordt …… then you all have seen NOTHING yet.

  Liked by 1 persoon

 19. @Lucky // augustus 19, 2019 om 09:33 //

  Ze gaan aan het uitkeringsinfuus dat jij en ik financieren.

  Like

 20. En ze jatten je fiets; je hond en je wijf. Verder allemaal (aardige) mensen, want .. ‘mensen’.

  Like

 21. Zou het misschien mogelijk zijn dat die NGO’s er zelfs voor betalen en er zorg voor dragen dat die “vluchtelingen” op die gammele bootjes in Libië stappen en dús gered moeten worden. Dit alleen al om Europa te dwingen afrikanen binnen te laten? Misschien een rare gedachte!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s