Nieuw

Zweden vestigt een record – in het aantal kinderen dat wordt beroofd

Zweedse politie © Fria Tider

Er is een zeer sterke toename van roofoverval op kinderen in Zweden. Dit vermelden de cijfers van de Raad voor Criminaliteitspreventie, BRÅ, schrijft het Zweedse staatskanaal SVT.

Het aantal overvallen op kinderen in het tweede kwartaal van dit jaar heeft een nieuwe “record” bereikt, zoals SVT het noemt.

Er zijn 637 overvallen op jongeren onder de 18 jaar gemeld – meer dan ooit. In dezelfde periode 2017 waren dat er 358. In 2018 was het 505.

Als men teruggaat naar 2015, dan is het aantal aanmeldingen gedurende het hele jaar 1.084. Vorig jaar was het cijfer 1.896, een stijging van ongeveer 75 procent.

Maar alleen al tijdens de eerste zes maanden van dit jaar werden er 1.277 aangiftes ingediend, meer dan het hele jaar 2015. Rekening houdend met de trend, eindigt het cijfer voor dit jaar op ongeveer 2500 roofovervallen op kinderen.

In juni zei de politie in Växjö dat de daders “tweede generatie immigranten” zijn. Ook tijdens de roofovervallen in Nacka identificeerde de politie de overvallers als immigranten. Uiteraard vermeldt SVT dit echter niet.

– Het kan een kwestie zijn van een overgang van het overvallen van ouderen en winkels waar vroeger geld beschikbaar was. Het is moeilijker geworden en dan sla je op een groep toe die zichzelf niet goed kan beschermen. Ze hebben ook wat andere jongeren willen, zoals bromfietsen, telefoons en juwelen, zegt Sven Granath, een criminoloog bij de politie, tegen SVT.

Bron:
Sverige slår rekord – i antal barn som rånas

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8636 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Zweden vestigt een record – in het aantal kinderen dat wordt beroofd

 1. ….tussen misdaad en aangifte ligt nog een grote leegte, je kan het cijfer uit officieele bronnen dus gerust verveelvoudigen om in de buurt vannde ware omvang van het probleem te komen.

  Misdaad cijfers komen voort uit officieele BEHANDELDE aangiften, dus niet uit meldingen of aangiften die in het ronde archief verdwijnen voor de inkt droog is…je kunt dus eigenlijk enkel de ondergrens aangeven met officieele misdaad cijfers, wat voor de politiek dan de absolute waarheid is maar feitelijk is het een officieele onderkenning, een vorm van verzwijgen, bagateliseren….

  Gebeurd in Nederland ook, dus neem gerust een X4, een X10 factor om de omvang enigzins te begrijpen….

  …en dan nog, tussen aangifte en rechtbank valt veel af, en tussen aangifte en veroordeling zit ook nog een ravijn aan seponeringen en gebrek aan bewijs zaken. Als van iedere 10 zaken er een straf vonnis volgt in 4 zaken zal het veel zijn. Een goed voorbeeld zijn de scooter moordenaars uit Arnhem, waarbij beide opzittende achterop zaten en niemand iemand dood reed…..geen bekentenis maakt vervolging heel lastig, zeker als tolken advies geven aan daders en zaken anders vertalen….en dan nog, na veroordeling staan velen direct weer buiten, bijvoorbeeld omdat een vriendin in verwachting is, en zijn foetsie, om na verjaring of het opnieuw laten voorkomen van de zaak minus getuigen weer terug te komen…..schadevergoeding claimend….

  Datkinderen doelwit zijn is logisch, dure mobieltjes, veel hebben geld en ze zijn eenvoudig te inti ideren. Om die reden hebben legers dienstplicht voor jongkies, word vooral onder jongeren geselecteerd voor overheids functies en stokzwaai werk.
  In Nederland is beroving en afpersing van jongeren zeker zohoog als in Zweden, maar het aangifte systeem, de drempels, de totale desinteresse, het onbegrip cq onvermogen daartoe en de mogelijkheid om verzekering te laten opdraaien voor verlies maken onze misdaaad statistieken schraal……een reden voor de politiek om te stellen dat het goed gaat onder hun regime.

  Mijn IQ voelt zich gekrenkt tot in de histamine sporen….

  Like

 2. God-allah-machtig… Wie had dat verwacht van die liefdevol opgevangen “vluchtelingen”?

  Like

 3. Laf hoor, van deze barbaren, om kinderen te beroven:weerloze prooien..

  Like

 4. Dit gedrag als ‘laf’ te bestempelen, is gekoppeld aan subjectieve en/of culturele normen, waarden & referentiekaders.

  Op dit moment worden onze westerse culturen en samenlevingen geconfronteerd met niet-westerse individuen en groeperingen, afkomstig van andere continenten; culturen; godsdiensten en gebruiken, welke haaks staan op onze culturele en maatschappelijke waarden en omgangsvormen. Dit alles georchestreerd volgens een uitgeschreven concept welke – alweer op basis van consensus – ter verantwoording komt van onze overheden; respectievelijke koningshuizen; de Europese Unie, inclusief Groot Brittannië/Londen; de Verenigde Naties; de Bilderberg Groep; het Militair Industrieel Complex en waar Israël tot in de haarvaten vertegenwoordigd is; wellicht als katalysator.

  Note: Een onderzoeksrapport in de tachtiger jaren wees uit dat slechts 14% vrouwen wereldwijd het recht op ‘zelfbeschikking’ hadden. Maar liefst 86% vrouwen wereldwijd niet.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Open_Society_Foundations

  Hetgeen nu – naar aanleiding van het ‘open grenzen beleid’, ‘slechts’ geïnitieerd door Angela Merkel, voor een deel gefinancierd en gepusht door de ‘Open Society Foundations’ van George Soros, verzilverd door de ondertekening van het Marrakesh Pact; ondersteund door een extreem kapitaal daadkrachtige achterban met even zoveel aandelen in de wereldpolitiek als in diverse sektarische geestelijke stromingen – op ons; mensen; dieren en habitat wordt afgestuurd zijn precies die volkeren die geen enkele affiniteit hebben met onze culturen; gewoonten en gebruiken. Sterker nog: vanuit de religieuze invalshoek welke zij tot standaard hebben, is onze maatschappij waarin ‘een kiesstelsel’; ‘vrijheid van (afwijkende) meningsuiting’; gelijke rechten voor vrouwen; rechten voor kinderen; rechten voor ‘anderen’, eenvoudigweg onaanvaardbaar en dienen deze ‘excessen’ te worden uitgebannen / geëlimineerd. Is het niet vandaag, dan toch wel ergens in de toekomst (jihad).

  Met opvoeden / heropvoeden / conditionering kun je niet vroeg genoeg beginnen, is een invalshoek. Sommige (ook westerse) methodiek bestaat er uit om een persoon finaal af te breken om deze opnieuw en naar wens op te bouwen. Deze methodiek is in de jaren tachtig toegepast in de drugshulpverlening.

  Jihad & Submission
  In deze casus gaat het om berovingen door voornamelijk tweede generatie niet-westerse allochtonen en waar vooral kinderen tot slachtoffer worden gemaakt tevens gebrandmerkt. Deze attitude levert het een en ander aan gestolen materialen op, maar waar vooral niet aan voorbij mag worden gegaan, is de psychische- / emotionele impact die staat ingebrand bij een niet te verwaarlozen deel van de slachtoffers. Dan heb ik het niet over het verlies van materialen, maar de impact die gemaakt wordt door de veilige ruimte van een persoon, in dit geval een kind, aan te randen, waarmee de ‘vermeende – sociaal-maatschappelijke – veiligheid’ teniet wordt gedaan. Een slachtoffer leert dat het niet is gegarandeerd dat je veilig van A naar B kunt gaan en je beter altijd over je schouder kunt kijken; op je qui vive zijn. Erop; of eronder …

  86% Vrouwen wereldwijd is niet bij machte om een humanitaire gelijkschakeling met de mannelijke sekse te realiseren. Patriarchale en religieuze Indoctrinatie en doctrines; fysieke-, seksuele- en mentale mishandeling, niet ongewoon ten overstaan van publiek; eerwraak; afnemen van kinderen; opsluiting; verstoting; verbranding in keukentjes; et cetera. Waarbij niet vergeten mag worden dat het ook vrouwen zijn binnen deze clans die gemotiveerde betrokkenheid uitoefenen. Wie kun je nog vertrouwen in je misère? ‘Het leven is lijden’, is – meen ik – een stelling afkomstig uit het hindoeïsme.

  Waar de naïeve wereldverbeteraar nog dacht of denkt dat het mogelijk is om westerse liberale concepten te verspreiden over de wereld heeft zich daarop goed verkeken. De realiteit is dat de grootmachten zonder blikken of blozen het concept heeft omgedraaid en precies dat deel van de wereldbevolking heeft uitgenodigd om naar Europa (en de USA) te komen om met behulp van de chaos welke deze invasie van niet-westerlingen veroorzaakt en zal veroorzaken, alles wat voor ons westerlingen van waarde is en was te elimineren. Er zal niets overblijven dan een continent waar agressie; armoede; onderdrukking; uitbuiting: honger; dorst; dood en ziekten hoog tij zullen vieren.

  De westerse beschaving zal en moet kapot.
  De Verenigde Naties zal in de toekomst onder een andere naam en vanuit een aangepast concept verder gaan en van de – zogenaamd Internationale – Mensenrechten zoals wij die ‘kennen’, zal niets overblijven. Er bestaat een kans dat het Mensenrechtensysteem van Caïro ter overbrugging naar de Noahide Laws zal worden toegepast, maar al met al ziet het er allemaal verre van veelbelovend uit.

  Degenen die de ontwikkelingen ‘zien’, kunnen er over nadenken hoe zij de jongeren binnen de familie een zo groot mogelijke kans kunnen geven om een en ander te kunnen overleven. Voor wat betreft de kunst van het zelf verdedigen zijn er talloze arts en hetgeen bij iemand past, is afhankelijk van voorkeur en diens energie. Zo vroeg als mogelijk ermee starten, is aan te raden. Hetgeen ik voor me zie is privé dojo’s waar onze kinderen (en volwassenen) kunnen trainen, zonder gade geslagen te worden door ‘nieuwkomers’ van welke generatie dan ook. Overleven in een wereld waarin NIETS vanzelfsprekend zal zijn, vraagt meer dan de kunde zichzelf te kunnen verdedigen en geeft vandaag de dag stof tot nadenken.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s