Nieuw

Pukkelpop verwijdert Vlaamse vlaggen nadat Anuna De Wever werd belaagd

De Wever zou lastiggevallen zijn geweest door jongens met Vlaamse vlaggen.

De organisatie van Pukkelpop heeft vrijdag dan ook ingegrepen door alle Vlaamse strijdvlaggen te verwijderen. ‘Omdat Anuna De Wever werd uitgejouwd, haalt Pukkelpop van SP.A’er Chokri Mahassine alle Vlaamse leeuwenvlaggen weg. Wat een zwaktebod. Linkse traantjes op Pukkelpop’, schreef Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken op Twitter.

Anuna De Wever dook donderdagavond plots op in de Boiler Room. Ze wilde daar het publiek laten meedoen aan ‘Clap for Climate’, een actie om meer aandacht voor het klimaat te vragen. Die boodschap – in plaats van de gewoonlijke stevige beats – bleek echter niet naar de zin van een aantal festivalgangers.

Knack >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1697 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

1 Comment on Pukkelpop verwijdert Vlaamse vlaggen nadat Anuna De Wever werd belaagd

  1. noch god noch gebod // augustus 17, 2019 om 19:17 //

    Pukkelpop : brood en spelen voor de te slachten lammetjes, eens ze “volwassen” sheeple zijn.
    Terwijl die politiek correcte Chokri er financieel beter om beter van wordt.
    Laten waaien, die ganse handel, onder globalistisch vaandel.

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s