Nieuw

Paus Franciscus: “Laat allen komen”

Paus kust zwart-Afrika de voeten

Bepaalde oude heren in Rome hebben het talent om zich wereldvreemd uit te drukken, vooral als het gaat om onderwerpen waar ze geen flauw benul van hebben. Wat bedoeld wordt zijn de pausen in het Vaticaan die de wereld, en vooral de katholieke gelovigen, willen vertellen wat goed en wat slecht is. En dan is men in kerkelijke kringen verbaasd dat de schapen met hun voeten stemmen en de kerk de rug toekeren.

Paus Franciscus heeft ook nu weer een goed voorbeeld gegeven van zijn wereldvreemde denken. In een uitgebreid interview met de “La Stampa” eiste hij zelfs “open deuren voor alle migranten”. Volgens hem is dit een christelijke plicht. Vier principes moeten in acht worden genomen: 1. De aanvaarding dat dit een christelijke, evangelische plicht is. “De deuren moeten open zijn, niet gesloten”, zei de kerkman. Waarschijnlijk verborg de paus daarin zijn kritiek op de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini, die de deur van de havens voor de smokkelschepen in de vorm van “zeenoodredders” heeft gesloten.

Ten tweede moesten de mensen “geëscorteerd” worden en ten derde moesten ze “gepromoot” worden. Als vierde punt verlangde hij natuurlijk de integratie. Elk land moet zich echt afvragen wat het werkelijk voor migranten kan doen.

Op de vraag wat er moet gebeuren als het aantal indringers groter is dan het vermogen van een land om ze op te nemen, raadde Franciscus de dialoog en creativiteit aan.

Naar zijn mening zou dit erop moeten lijken dat sommige landen arbeidskrachten nodig hebben voor bijvoorbeeld de landbouw. En de Paus verstaat onder creativiteit dat steden met een krimpende bevolking kunnen worden gevuld met buitenlanders, tot volledig veranderde steden. Dan zou de kerkprins misschien aan Oost-Duitsland kunnen denken, die hordes vreemden kunnen opnemen.

Het feit dat het Vaticaan grote aantallen vluchtelingen heeft opgenomen, heeft men tot nu nog niet gehoord.

Bron:
Papst Franziskus: „Alle sollen kommen“

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8636 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

16 Comments on Paus Franciscus: “Laat allen komen”

 1. Deze man per direct afzetten is prioriteit!

  Liked by 1 persoon

 2. het Vaticaan komen ze niet in hoor, ja misschien heeft hij er een paar nodig om zijn toilet schoon te maken, walgelijk mannetje
  dat gezeik over geloven, dit gaat al duizenden jaren zo

  Liked by 1 persoon

 3. vonpuffelen // augustus 17, 2019 om 13:04 //

  Hat Vaticaan is iets meer dan een paar demente sodomieten en satansworshippers.
  Hebben ze slim gedaan om Israel te stichten via hun bankiers in London.

  ““I know first hand that the Vatican controls and monitors everything in Israel with the intention of destroying the Jews,” said Bishop Bouffard, adding the true purpose of the Jesuit Order is to orchestrate and control all leaders of the world in order to bring about a major worldwide conflict which will eventually destroy America, the Middle East and Israel.”

  Europa is dan al geslacht.

  newspunch.com/vatican-jesuits-new-world-order/

  Liked by 4 people

 4. STEL, stel dat er nooit religies op aarde waren geweest. Hoeveel minder oorlogen zouden er dan hebben plaatsgevonden? Hoe verder zou de wetenschap geweest zijn omdat er geen gifbekers gedronken moesten worden? Hoe meer welvaart zou er onder de bevolking zijn zonder al dat geïnde en geëiste kerkgeld? Hoe meer echte naastenliefde door geen geloofs(menings)verschillen? Hoeveel minder schuldgevoel door alle aangeprate en verzonnen zondes? Hoeveel minder seksuele misdrijven tegen kinderen zouden er zijn geweest? En waarschijnlijk kunt u er nog veel meer opnoemen.

  ALLE GELOVEN DE WERELD UIT TE BEGINNEN BIJ NEDERLAND

  Liked by 1 persoon

 5. vangie1206j // augustus 17, 2019 om 13:29 //

  Ik heb voor de Paus 1 principe
  Neem plaats op zo een dobber neger sloep met dobber negers vanuit Libië en zien of hij levend aankomt in Italië zonder overboord gekieperd te zijn als christen zwijn.

  Liked by 1 persoon

 6. cassandrasez // augustus 17, 2019 om 13:51 //

  Hoeveel vluchtelingen neemt het Vatikaan op?

  Liked by 2 people

 7. Dagroosje // augustus 17, 2019 om 14:38 //

  Hij zou zich alleen maar bij schoenen kussen moeten houden. Daar is hij heel goed in. Het is toch gods geklaagd dat zo’n werelvreemde bejaarde de goedgelovige, naive mensen over de hele wereld blijft beinvloeden.

  Liked by 1 persoon

 8. Hij heeft er zin in; hij zit al met zijn reet omhoog… 😉

  Liked by 1 persoon

 9. Ja Franciscus en dan lekker allemaal naar VATICAANSTAD, want daar is veel te veel geld. Alles is bijna van GOUD daarbinnen. Dus omsmelten en gewoon nieuwe van hout neerzetten en er is daar plaats genoeg voor talloze vluchtelingen. Groeten

  Liked by 1 persoon

 10. Een beetje simpel, “alle geloven eruit” . Die paus staat niet voor alle christenen, alleen voor een bepaalde richting binnen katholieke kerk. Wat de meeste ellende bezorgt, zijn de moslims. Van christenen en hindoes hebben we geen last.

  Liked by 1 persoon

 11. noch god noch gebod // augustus 17, 2019 om 18:51 //

  @ vonpuffelen : the true purpose of the Jesuit Order is to orchestrate and control all leaders of the world in order to bring about a major worldwide conflict which will eventually destroy America, the Middle East and Israel …
  @ noch god, noch gebod : … in order to install a One World Religion, based on judeo-christian principles, managed by the good old Vatican (Jesuits).

  Like

 12. Asmeetsknops // augustus 17, 2019 om 19:20 //

  Wat een haatdragende berichten zo iets moesten jullie helemaal niet plaatsen afschuwelijk wat er gezegd wordt

  Like

 13. Ik heb een hekel aan mensen die zulke dingen promoten omdat die promotie altijd ten koste gaat van andere mensen maar zij doorgaans zelf buiten schot blijven.

  Like

 14. ronjaspers // augustus 18, 2019 om 19:40 //

  Het vaticaan heeft weinig of niets met het christendom te maken,er zitten vele homo,s en pedofielen en ze aanbidden het satanisme.Het vaticaan is sodom en gomorra.

  Liked by 1 persoon

 15. Asmeetknops en Fransdo. Vraagje zou het mogelijk zijn dat jullie een beetje uitgebreider laten zien wat en/of welke reacties jullie bedoelen, want wie of wat heeft wat verschrikkelijks fout geschreven. Sorry misschien ligt het aan mij, maar begrijp het niet helemaal. bedankt en de groeten.

  Like

 16. Ik bedoel dit: in dit artikel gaat het om het vaticaan maar hier in Nederland gaan sommige, veelal blonde, vrouwen op stations staan met spandoeken met daarop de tekst: ‘vluchtelingen welkom’.

  Door dit soort acties zadelen ze hun landgenoten en, in dit geval, hun geloofsgenoten, op met een berg ellende die zijn weerga niet kent. Direct omdat ik last van heb van de 7e eeuwse mentaliteit die ze meebrengen (of denk je dat ik het leuk vind om te lezen dat er weer een jongetje voor een trein is geduwd of Amerikanen zijn neergestoken of aanslagen zijn gepleegd) en indirect omdat ik voor allerlei zaken steeds meer belasting moet betalen omdat die onzin toch allemaal betaald moet worden uit gemeenschapsgeld. Dat bedoel ik als ik zeg dat dit soort promotie toch steeds weer ten kost gaat van andere mensen.

  In principe mag je van mij alles doen waar je zin in heb maar doe het dan zo dat je medemensen er geen last van hebben. In dit geval zadelen ze andere mensen op met hún politieke voorkeuren, met inmiddels achterhaalde smoezen (zoals vluchtelingen) waar de honden geen brood van lusten hetgeen ten koste gaat van het welzijn van mij en mijn landgenoten.

  Mijn vader en moeder en hun tijdgenoten hebben zich in hun tijd jaren lang de pleuris gewerkt om ons land welvarend te maken en dit soort randdebielen breken dat in een paar jaar tijd weer onder je enkels af.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s