Nieuw

Moslim “vluchtelingen” gooien christenen overboord – 12 doden

Korte metten maakten de moslims met hun christelijke passagiers op de Middellandse Zee. 12 “ongelovigen” werden door hen in de straat van Sicilië van de “vluchtelingenboot” overboord gegooid en verdronken. In Palermo werden de 15 daders gearresteerd.

Ooggetuigen hadden zich tijdens de landing tot de politie gewend, die de 15 verdachte moslims arresteerde. Zij worden beschuldigd van “meervoudige doodslag gemotiveerd door religieuze haat”, kondigde de Italiaanse prefectuur aan, rapporteert de Tagesspiegel, voor wie dit een “tot nu toe ongekende overmaat aan geweld” is.

Op dinsdag zou de rubberen boot bemand zijn geweest met ongeveer 100 illegale immigranten uit Ivoorkust, Mali en Senegal, en vanuit Libië richting Italië vertrokken zijn. Volgens tientallen ooggetuigenverslagen dreigden de ongeveer 15 moslims “uit woede over hun geloof” de christenen uit Nigeria en Ghana overboord te gooien en maakten hun aankondiging onmiddellijk waar. De twaalf Nigerianen en Ghanezen zouden verdronken zijn.

Deze nieuwe “ongekende overmaat aan geweld” is geen op zichzelf staand geval, zoals de Tagesspiegel met zijn formulering suggereert: April 2015: “Twaalf christelijke pasagiers zouden van een vluchtelingenboot zouden door moslims overboord zijn gegooid. De mannen zijn gearresteerd” – n-tv. In februari 2017 werden zes moslims door een rechtbank in Palermo veroordeeld tot 18 jaar gevangenisstraf. Religieuze haat werd door de rechters beschouwd als een verzwarende omstandigheid, volgens de  Standard.

September 2016: “Moslim-kapitein gooide zes christenen overboord – ze verdronken” – Focus.

Bron:
Muslimische „Flüchtlinge“ schmeißen Christen über Bord – 12 Tote

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8636 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

11 Comments on Moslim “vluchtelingen” gooien christenen overboord – 12 doden

 1. Hoeveel zijn er al niet vermoord op die wijze…..en dan komen de daders schijnheilig bij de Paus om hun voeten te laten likken. Asiel is een gunst, geen recht en zeker geen handelswaar om goedkope loon onderkruipers te kweken. Want dat het de uiteindelijke resultaat, meer “werkvolk” in theorie, en dus lagere lonen. Meer opvreters dus hogere lasten. Men noemt dat verarming….

  Like

 2. Het begint al op zee, overboord met de niet mislims, eenmaal aangeland in de westerse wereld zullen wij allemaal “overboord” gaan als de tijd rijp is….
  De enige (en er is geen andere oplossing) trap de gore moslims het continent af, en verzuip wat hierheen probeert te komen. Dit kan straffeloos gezegd en gedaan worden, want kijk naar het voorbeeld……….

  Like

 3. ze staan elkaar onderling al naar het leven, kan je nagaan hoe ze ons tot op het bod haten en dat komt allemaal naar Europa, niet omdat ze ons zo aardig vinden ALLES voor gratis geld dat er regelatig Europeanen vermoord worden ach dat maakt onze regerings leiders geen barst uit

  Like

 4. vonpuffelen // augustus 17, 2019 om 12:48 //

  Dat maakt ze wel wat uit, hoe meer doden hoe beter, agenda 2030 en zo.

  Like

 5. Waarom staat dit niet op teletekst? Dit is toch nieuws van de bovenste plank zou men zeggen.

  Like

 6. En dan dit gajes Europa binnenlaten? Dacht van niet!

  Like

 7. Die 12 waren de enige échte vluchtelingen aan boord?

  Like

 8. trebor2110 // augustus 17, 2019 om 14:56 //

  Like

 9. ronjaspers // augustus 17, 2019 om 16:00 //

  Die moslims binnenhalen is kwade opzet,ze worden binnengehaald om de oorspronkelijke europeese bevolking te terroriseren en af te slachten.De satanische globalistische elite willen een N.W.O. De pleuris gaat echt uitbreken tussen 2021 en 2030 depopulatieagenda 21 en 2030.

  Like

 10. En dat wil Merkel allemaal binnenhalen…..

  ________________________________

  Like

 11. Wie is de baas van de EU?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s