Nieuw

Kijk: Moslim clans op de vuist – ongeveer 30 islamieten vegen de straat met elkaar aan

Gisteren waren twee moslim-clans, ongeveer 30 islamieten, op open straat in Birmingham, Verenigd Koninkrijk, met elkaar op de vuist. De dramatische confrontatie verspreidde zich over straat en verhinderde al het verkeer.

In een video van de Daily Mail ziet men twee moslimmannen verwikkeld in wat het best kan worden omschreven als een gewelddadige touwtrekwedstrijd, terwijl de rest van het gajes zonder aanzien des persoon klappen uitdeelt. Een grote witte moslimbaard ziet men een moslimkleinebaard in een soort woestijnjudo om zijn nek grijpen terwijl krijsende moslima’s komen aanstormen om het geschil te beslechten.

Daarna wordt de chaos pas echt compleet wanneer er verschillende individuele gevechten uitbreken en de bidmatjes lukraak om zich heen gaan slaan en schoppen, schijnbaar zonder onderscheid, tegen iedereen die binnen handbereik is. Verschillende deelnemers zijn gewapend met verlengstukken. Er is onder andere een zwarte hoodie te zien, gewapend met wat op een honkbalknuppel lijkt, een ander heeft een lange, smalle ijzeren pijp in de hand en een derde heeft zich met een hamer uitgerust, een witte pyjama dartelt als een kip zonder kop er tussendoor.

Tegen het einde van de video zijn er op de achtergrond sirenes te horen en een vrouwelijke politieagente probeert de twee groepen wanhopig te scheiden. Kort daarna komen er nog twee politieagenten en een arts aan.

– Gisteren ontving de politie meldingen van openbare gewelddadigheden op de  Prestbury Road in Aston. Een man had een gat in zijn hoofd van wat wordt aangenomen een slag van een honkbalknuppel te zijn, terwijl twee anderen lichte gezichtsverwondingen hebben opgelopen, verklaart een politiewoordvoerder van West Midlands.

Later op de avond werd de politie weer ter plaatse geroepen toen iemand melding deed van een messteekslachtoffer. Toen de politie arriveerde, werd echter noch het slachtoffer, noch de dader gevonden.

De oorzaak van vechtpartij zou naar verluidt een geschil tussen twee moslima’s zijn dat tijdens een bruiloft verleden week ontstond, een conflict dat in de sociale media doorging en uiteindelijk uitmondde in geweld.

Bron:
‘Barbaric’ street brawl in Birmingham came after a week of bad blood between neighbouring families following ‘wedding bust-up’…as new footage shows thugs wielded hammers and metal poles

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8636 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Kijk: Moslim clans op de vuist – ongeveer 30 islamieten vegen de straat met elkaar aan

 1. gemiste kans

  Liked by 1 persoon

 2. Ja hoor weer het bewijs dat ze zo vriendelijk zijn,maak elkaar maar af ipv ons van trappen te gooien en voor treinen te duwen botvier jullie frustraties maar op je eigen zooitje af
  Waar hebben Europeanen dit shit volk aan verdiend ik wil verdulleme het Europa van de jaren 70 en 80 terug

  Like

 3. Ik zie ook hindoes.

  Like

 4. Arjan Mulders // augustus 17, 2019 om 21:22 //

  Ik zou ze het lekker uit laten zoeken. Groot hek er om heen en klaar.

  Like

 5. Antiislam // augustus 17, 2019 om 22:39 //

  En dan die domme agenten er tussen door lijkt nergens op de gêne die weglopen zullen wel iets op hun kerfstok hebben of illegaal zijn .

  Like

 6. Banbuster // augustus 18, 2019 om 07:57 //

  Mooi toch? geef ze allemaal een AK47 met plenty ammo……

  Like

 7. Tja, in het Midden Oosten vechten ze elkaar al sinds mensenheugenis de tent uit. En dat krijg je als je die ellende van daar naar hier verplaatst.

  In andere woorden: je kunt een moslim wel uit de JIHAAT halen maar hoe haal je de JIHAAT uit een moslim?

  Like

 8. Sla elkaars hersens maar in,oh nee onmogelijk..

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s