Nieuw

Zeiltocht activiste Greta Thunberg is helemaal niet klimaatneutraal: ‘Vliegen was beter geweest’

Fotocollage Fenixx

Ze zeilt van het Britse Plymouth naar New York. Een tocht van 2 weken. Het vliegtuig pakken wil de 16-jarige Zweedse klimaatactiviste Greta Thunberg niet, vanwege de CO2-uitstoot. Maar nu blijkt dat haar hele crew op de terugreis wél het vliegtuig pakt.

Op basis daarvan berekende de Duitse journalist Claus Hecking, werkzaam voor Der Spiegel, dat Thunberg beter in haar eentje een retourtje met het vliegtuig had kunnen boeken. Nu vliegen de schippers terug. Bovendien doen andere crewleden een retourtje Europa-Verenigde Staten met het vliegtuig om de boot op te halen.

EenVandaag >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1697 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

4 Comments on Zeiltocht activiste Greta Thunberg is helemaal niet klimaatneutraal: ‘Vliegen was beter geweest’

 1. Slechts een ‘kosten/baten-plaatje’; de kosten zullen ‘uiteindelijk’ niet opwegen tegen de baten van de publiciteit die Greta & Crew hebben weten te genereren. Vermoedelijk heeft het gezin dit allemaal vooraf bekonkeld in de knusse woonkamer. Die mensen zijn niet helemaal achterlijk. Sterker nog: ze kennen ‘het klappen van de zweep’ bij uitstek. ‘Wij’ alvast zijn benieuwd welke draai Greta hieraan zal gaan geven.

  Like

 2. koddebeier // augustus 17, 2019 om 10:38 //

  Nog maar hopen dat het kreng onderweg verzuipt.

  Like

 3. Door wie wordt dit meisje gebruikt, om de klimaat-religie, te promoten?!

  Like

 4. noch god noch gebod // augustus 17, 2019 om 20:37 //

  Ach Greengo, de mensen zijn wellicht niet zo achterlijk, maar helaas wel helemaal in de ban van brood en spelen en door de merdia voorgekauwde idolen; een uitvloeisel van 2000 jaar systematische volksverlakkerij (lees : hersenspoeling) door heerschappen in lange jurken.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s