Nieuw

Uitgelekte EU-documenten tonen aan dat het controversiële migratiepact van de VN bindend is

Fotocollage Fenixx

Uit de uitgelekte documenten van de Europese Commissie blijkt dat het omstreden VN-migratiepact Global Compact bindend is voor de landen die het hebben ondertekend, in tegenstelling tot wat veel politici hebben geprobeerd de mensen te doen geloven.

De Deense krant Berlingske Tidende heeft een uitgelekt document onthuld, geschreven door advocaten van de Europese Commissie, dat niet bedoeld was voor het publiek, maar alleen voor intern gebruik.

Het document maakt duidelijk dat het pact van Marrakech, ook wel het VN Global Compact genoemd, juridisch bindend is voor de EU-landen, waaronder Nederland dat het in december 2018 heeft ondertekend.

In Denemarken heeft dit nu tot een debat geleid, omdat de toenmalige regering onder leiding van de politicus Lars Lars Løkke Rasmussen de kiezers verzekerde dat het verdrag niet bindend was.

In het 10-bladzijden tellende document staat zwart op wit dat “de ondertekening van het GCM (migratiepact) juridische gevolgen heeft voor het ontwikkelingsbeleid van de EU”, wat de juridische taal is voor dat de ondertekening van het verdrag bindende vereisten inhoudt.

Toen alternatieve media in Nederland, waaronder Fenixx, debatteerden over het migratiepact en wat het zou inhouden, raakten de mainstream media en politieke partijen in beroering en beweerden dat de kritiek een opzettelijke desinformatiecampagne was.

In Denemarken wordt Lars Løkke Rasmussen er nu van beschuldigd dat hij heeft verzwegen wat het Global Compact werkelijk betekent, waardoor het debat weer is opgelaaid. In Nederland daarentegen zwijgen de politici en de mainstream media over de kwestie.

Volgens de prognoses zullen er de komende jaren naar verwachting honderdduizenden nieuwe MENA-landers naar de EU komen, een cijfer dat nog drastischer zal toenemen sinds de genereuze migratieregels van het VN-migratiepact – dat Nederland heeft ondertekend.

Bron:
Lækket EU-notat åbner ny debat om omstridt FN-migrantpagt

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8636 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

18 Comments on Uitgelekte EU-documenten tonen aan dat het controversiële migratiepact van de VN bindend is

 1. vonpuffelen // augustus 17, 2019 om 00:14 //

  Bindend totdat je de VN eruit knikkert maar daarvoor moet je je “eigen regering” al hebben afgezet.

  Liked by 2 people

 2. Antiislam // augustus 17, 2019 om 08:38 //

  Volksverlakkerij leugen op leugen en nog is het volk niet wakker Nederland wordt steeds dommer.

  Liked by 1 persoon

 3. Het wordt je gewoon de strot ingeduwd dat vluchtelingengedoe(lees goudzoekers)

  Liked by 1 persoon

 4. Gewoon uit de EU stappen waardoor het contract vervalt. Win-win.

  Like

 5. Dagroosje // augustus 17, 2019 om 09:47 //

  Hongarije was het eerste land dat zich terugtrok van deze migratiepacht. Minister Szijjártó was tot op het laatste moment op de vergaderingen om de samenstelling van dit rapport proberen te beinvloeden, maar het was tot dovemansoren gericht. Orban heeft al toen die tijd de regeringsleiders gewaaarschuwd, dat in het verdrag in 80 verschillende plaatsen het woord “bindend” voorkomt. Uiteindelijk waren er 11 landen geloof ik die het verdrag niet hebben ondertekend.

  Ik denk ook,dat de overige regeringsleiders hun inwoners al de zoveelste keer een oor hebben aangenaaid, want zij wisten dondersgoed waar het om ging, want als zo’n verdrag niet bindend zou zijn, waar moest je eigenlijk je handtekening voor zetten.

  M.i. heeft Rutte het verdrag ondertekend om zijn “veilige” plekje bij Merkel en in Brussel verder te kunnen handhaven en hij heeft het Nederlandse volk al de zoveelste keren uitverkocht. Gedurende twee jaar daarvoor was hij nauw betrokken bij de vorming van dit verdrag, terwijl het volk alleen maar op het allerlaatste moment het te horen kreeg en dan ook nog via een artikel in een krant die zijn twijfels over het aankomende verdrag had. De “paniek”vergaderingen van de politici waren dan ook niet meer dan een toneelstuk.

  Na het Oekraine referendum, door de zogenaamde “niet bindend” inlegvel heeft Rutte het volk toen in slaap gesust, maar dat na de uiteindelijke ervaring van deze referendum de beroemde inlegvel opnieuw met gemak door de strotten van de mensen kon worden geduwd, spreek over het Nederlandse volk ook boekdelen.

  Like

 6. koddebeier // augustus 17, 2019 om 10:39 //

  Nederland uit het fascistische EU clubje !! NU !!

  Liked by 1 persoon

 7. Omdat er tegen ons gelogen is is het verdrag niet rechtsgeldig en kan worden opgezegd.
  Als we dit hadden geweten was het verdrag er niet door gekomen.
  Rutte is een rat die ons telkens weer belazerd.

  Like

 8. vangie1206j // augustus 17, 2019 om 11:46 //

  Ik lees een inlegvel met niet bindend dat kan er toch later weer uithalen of zie ik dat verkeerd.

  Like

 9. 02/08/2019

  RCD DESTROYS AOC: No one comes here to find socialism, they come here to escape it

  Liked by 1 persoon

 10. Dennis Prager and Google VP Testify Before the U.S. Senate on Tech Censorship – 18/07/2019

  ‘Dennis Prager and Google’s VP testify before the Senate Judiciary’s Subcommittee on the Constitution, chaired by Sen. Ted Cruz, regarding Big Tech censorship. Watch the full hearing.’

  Like

 11. H. Schwarz // augustus 17, 2019 om 19:32 //

  Ach en de naïeve goedgelovige Nederlanders pikken toch gewoon alles, van deze elitaire leugenaars uit dit ondemocratische cordon sanitaire kabinet, welke snel het referendum hebben afgeschaft. Dit om dit soort om-volkings praktijken en achterbakse stiekeme Marrakesh praktijken erdoorheen te jassen. Vroeger tijd heb ik gelezen, werden dit soort zichzelf volksvertegenwoordigers noemende nietsnutten gelyncht.

  Like

 12. noch god noch gebod // augustus 17, 2019 om 19:51 //

  Veehandel in Marrakech alwaar de schaapjes (lees : sheeple) langs achter wordt gepakt door door de wol geverfde lui die hun schaapjes op het droge hebben.
  .

  Like

 13. noch god noch gebod // augustus 17, 2019 om 19:59 //

  Het verdrag van Marrakech : politiek correcte koehandel, alwaar door de wol geverfde farizeeërs de schaapjes (lees : de sheeple) naar de NWO-offerbank leiden, terwijl ze aldus hun eigen schaapjes op het droge stallen.

  Like

 14. Er is ook goed nieuws van de EU ; https://www.telegraaf.nl/nieuws/14531826/juncker-vervroegd-terug-van-vakantie-voor-spoedoperatie

  of was de fles leeg…? alsie solidair is met zijn protegees en geen racist vraagtie om een negerbloed infuus…waar wedden we om?

  Like

 15. @The Balkans Chronicles

  Dank voor uw artikel. Vandaag de dag voor mijzelf gans herkenbaar en/of plaatsbaar.
  Het probleem welke ik zie voor wat betreft ‘christelijke waarden’ is dat vooral hen die in de steden wonen deze niet goed (meer) kunnen plaatsen of thuisbrengen. Christelijke waarden worden, vooral door stedelingen, geassocieerd met het christendom en/of kerkelijke instituten waar men zich, gedurende enkele generaties, juist van heeft ‘vrijgemaakt’. Zoals het blind wegwerpen van ‘zwerf’vuil meer stoer is dan deze in een vuilnisbak te deponeren, is het ook meer stoer om ‘los te zijn’ van ‘geloofsdoctrines’. De verhalen van ouders die gillend zijn weggelopen van vooral de katholieke kerken vanwege de indoctrinatie en/of vanwege seksueel misbruik vanuit de kerken, hebben er waarschijnlijk aan bijgedragen om vooral in de steden generaties op te kweken die niets meer hebben met geloofssystemen en inherente ‘waarden’.

  Dit is zeer anders op het ‘platteland’ en in de Nederlandse dorpen. Daar is men nog overwegend ‘in de Heer’ en gelden over het algemeen andere gedragscodes dan in de steden. Vele stedelingen hebben hiervan geen enkel benul en nemen gemakshalve aan dat héél Nederland er ‘stadse gewoonten’ op nahoudt en naar dezelfde televisieprogramma’s kijkt.

  In de stedelijke regio kom ik mensen tegen die me vertellen dat ze katholiek of baptist zijn. Wanneer ik doorvraag blijkt dat deze mensen zich zo noemen, maar verder geen idee hebben van het geloof wat ze dan zouden aanhangen. Men is gedoopt en daarom … That’s it. Hoe dit is op het ‘platteland’ en/of in kleinere gemeenschappen weet ik niet.

  Degenen die zich met enig kritische houding verdiepen in het christendom komen te weten dat de bijbel is ‘gecorrumpeerd’ voor wat betreft enkele vertalingen vanuit het Hebreeuws naar het Grieks naar het Engels. Mensen kunnen hierop afknappen, in plaats van de dingen verder te onderzoeken. Voor mensen die niet zijn grootgebracht met het gedachtegoed van de bijbel is deze te gaan bestuderen mogelijkerwijs een opgave. Ik kan alle begrip opbrengen voor weerstand. Daarbij zijn er verschillen in de verschillende bijbels en welke geeft de beste vertaling? En wat betekenen al die verzen en verhalen? Dat allemaal is te onderzoeken weliswaar, maar vraagt vrij veel tijd en aandacht. Ja, men kan zich ‘bij een kerk aansluiten’ of er gaan zitten om te luisteren, dat is een keuze – niet de mijne – of het autonoom aanpakken indien er voldoende interesse of nieuwsgierigheid is. Het is niet ongewoon dat mensen, ‘vrijgemaakte stedelingen’ je aankijken of je bent gek geworden wanneer je vertelt dat je ook maar eens een bijbel hebt aangeschaft om je te verdiepen in het christelijke geloof.

  De komst van de New Age beweging, welke zo ik heb begrepen ook Adolf Hitler zijn interesse had, heeft de niche opgevuld ten tijde dat de kerken – mijn inziens door de manier van het verkondigen van het woord van God en de Gospel van Jezus – leegliepen. De New Age beweging met een scala aan exotische spiritualiteit biedt velen een grote ontdekkingsreis uiteindelijk op zoek naar zichzelf en zoals je schrijft ‘het goddelijke in zichzelf’. Dit alles overgoten met ‘onvoorwaardelijke liefde’ en ‘wederzijds respect’ en het gaan in de diepere lagen met behulp van kaarsen; wierook; verhalen; muziek; uittredingen geïnspireerd op uitheemse ‘exotische’ culturen.

  Ik ben er geweest, heb er redelijk wat van kunnen zien en ervaren. Het was het uiteindelijk niet voor mij. Mijn woede en behoefte aan gerechtigheid was groter dan mijn vermogen om onvoorwaardelijk lief te hebben en de ogen te sluiten.

  Het was de ongelooflijke tekortkoming van degenen die bij machte zijn en het nalaten om van deze wereld een betere wereld te maken en het lijden zoveel als mogelijk op te heffen, dat ik op onderzoek uitging naar de bron van het kwaad. Welk kwaad ik ook nam als startpunt van mijn onderzoek, iedere keer weer kwam ik uit bij dezelfde bronnen.

  Het is vanwege mijn, zich immer ontwikkelende, referentiekader dat ik bepaalde wereldse en Bijbelse concepten kan linken en wat ervoor heeft gezorgd dat ik met hernieuwde ogen naar het christendom kijk, waar Christus een hoofdrol heeft en niet met het badwater waarin het hele christendom wordt weggespoeld, zoals een aantal dominante religieuze/geestelijke stromingen dit wel doen en met alle wereldse gevolgen, inclusief genociden op volkeren.

  Christelijke waarden / de TIEN geboden: deze liggen ten grondslag aan ons wetboek.
  Verketterd door mohammedaanse islamieten én joden als zijnde leugens en afgoderij.
  Verketterd door ‘de religieus vrij gemaakten’, vanuit ‘links’; vanuit ‘rechts’ en vanuit ‘het midden’.

  Like

 16. joepiedepoepie // augustus 18, 2019 om 10:50 //

  @greengo.

  vanaf onze ‘gouden eeuw’ zijn vanuit Portugal geïmmigreerde marrano’s bezig Nederlandse steden te ontdoen van de Christenen. ZIJ zijn het die de slavenhandel naar de nieuwe wereld hebben opgezet. Hun geloofsgenoten hebben het financiële systeem, de politiek, de media en het educatieve systeem de afgelopen 350 jaar dusdanig geïnfiltreerd dat zij inmiddels ALLESBEPALEND zijn.

  Ook is de katholieke kerk de afgelopen 100 jaar geïnfiltreerd. De laatste ECHTE paus was Pius XII, die in 1958 werd vergiftigd. Vanaf 1962 is ELKE PAUS EEN VRIJMETSELELAAR!
  Daarom hoor je juist alléén zaken mbt de katholieke kerk en nooit iets van andere geloven. Joden, ofwel Fariseeërs haten Christenen tot op het bot (lees de talmoed zou ik zeggen) en wanneer ze de kans krijgen moorden ze er zoveel mogelijk uit op manieren die wij ons niet eens voor kunnen stellen!

  ALLES wat tegenwoordig gebeurd valt in de lijn van de Protocollen van de wijzen van Zion. Lees deze en ZIE hoe de wereld in elkaar steekt. We zijn in de eindfase belandt. Het komende decennium is het er op, of er onder!

  Like

 17. joepiedepoepie // augustus 18, 2019 om 10:50 //

  @greengo.

  vanaf onze ‘gouden eeuw’ zijn vanuit Portugal geïmmigreerde marrano’s bezig Nederlandse steden te ontdoen van de Christenen. ZIJ zijn het die de slavenhandel naar de nieuwe wereld hebben opgezet. Hun geloofsgenoten hebben het financiële systeem, de politiek, de media en het educatieve systeem de afgelopen 350 jaar dusdanig geïnfiltreerd dat zij inmiddels ALLESBEPALEND zijn.

  Ook is de katholieke kerk de afgelopen 100 jaar geïnfiltreerd. De laatste ECHTE paus was Pius XII, die in 1958 werd vergiftigd. Vanaf 1962 is ELKE PAUS EEN VRIJMETSELELAAR!
  Daarom hoor je juist alléén zaken mbt de katholieke kerk en nooit iets van andere geloven. Joden, ofwel Fariseeërs haten Christenen tot op het bot (lees de talmoed zou ik zeggen) en wanneer ze de kans krijgen moorden ze er zoveel mogelijk uit op manieren die wij ons niet eens voor kunnen stellen!

  ALLES wat tegenwoordig gebeurd valt in de lijn van de Protocollen van de wijzen van Zion. Lees deze en ZIE hoe de wereld in elkaar steekt. We zijn in de eindfase belandt. Het komende decennium is het er op, of er onder!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s