Nieuw

EenVandaag: Het is tijd voor een vrouwelijke Marokkaanse minister-president

Van de huidige actieve vrouwelijke politici hebben Khadija Arib en Kajsa Ollongren het meeste draagvlak om de eerste vrouwelijke premier te worden. Dat blijkt uit onderzoek van EenVandaag onder 20.000 leden van het Opiniepanel.

Vrouwelijke Kamerleden, vrouwelijke ministers en zelfs vrouwen op de lijst van de SGP: we kijken er inmiddels niet meer van op. Maar een vrouwelijke premier heeft Nederland nog nooit gehad. En daarvoor wordt het, 100 jaar na de invoering van het vrouwenkiesrecht, wel tijd, vinden de meeste vrouwen (54 procent). Ook een derde van de mannelijke deelnemers (35 procent) denkt dat het goed zou zijn als Nederland een vrouwelijke minister-president krijgt.

EenVandaag >>

Beiden hebben een dubbele nationaliteit, de eerste is ook nog eens adviseur van de Marokkaanse koning en Ollongren is met niets anders bezig dan onze soevereine democratie de nek om te draaien. Arib kán trouwens wel van haar Marokkaanse nationaliteit af, maar wil niet.

Er komen nog veel zwartere dagen aan:

Een Marokkaan of een Zweedse Luizenmoeder:

Echt ? Echt !

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1697 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

10 Comments on EenVandaag: Het is tijd voor een vrouwelijke Marokkaanse minister-president

 1. hoeveel nepnieuws komt er van deze minister?

  Like

 2. Maar dan wel in Marokko!

  Like

 3. Je moet er niet aan denken.

  Like

 4. Ha ha ha de website is speciaal ontwikkeld voor kinderen en ouderen die wegwijs moeten gemaakt worden op internet….heeft zeker nog nooit die kinderen bezig gezien op internet en hun mobieltje/laptop enz.

  Like

 5. Ik vind mevrouw Arib een sympathieke vrouw maar als de Koran haar handleiding is kan ze geen premier van Nederland worden.

  Like

 6. vonpuffelen // augustus 17, 2019 om 13:16 //

  Het is tijd voor zelfregering zonder minister-presdident.

  Liked by 1 persoon

 7. Nog enige jaren en ik vertrek definitief. Dat staat vast of de vrouw nu mee wil of niet.

  Like

 8. mensen met dubbel paspoort horen NIET in het kabinet of eerste/tweede (slaap)kamer

  Like

 9. EenVandaag ; schuinsmarcheerders & pooiers.

  Like

 10. heegermeer // september 17, 2019 om 10:12 //

  Een Marokkaanse moslima, hoe aardig en beslist waardig, behoort NIET een, regeringsfunctie, als minister, en zeker niet als minster-president te krijgen/vervullen!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s