Nieuw

Duitsland zal meer betalingen gaan doen aan de overlevenden van de Holocaust. Dat heeft de Israëlische premier Benjamin Netanyahu donderdag aangekondigd.

“We zijn in gesprek met de Duitse regering om meer betalingen te doen aan de overlevenden van de Holocaust,” zei premier Benjamin Netanyahu donderdag volgens de Jerusalem Post.

Hij zei dat de betalingen een aanvulling zullen zijn op wat hen al gegeven is: “De Duitse regering heeft zojuist aangekondigd dat ze betalingen zullen doen aan duizenden overlevenden van de holocaust ter waarde van honderden euro’s per maand”, aldus de minister-president. “Dit is belangrijk, deze mensen verdienen het, en ik bedank de Duitse regering.

LEES OOK:

Israëlisch onderzoek – Holocaust-overlevers leven langer

Dat is volgens de premier een aanvulling op de steun van de Israëlische regering.

Volgens het Israëlische ministerie van Financiën wonen er in Israël ongeveer 220.000 overlevenden van de holocaust, het Nationaal Bureau voor de Statistiek schat dat eind 2017 212.300 mensen in het land woonden dat de holocaust overleefd heeft.

Geen excuses voor de Holodomor, geen schuldbekentenis, geen musea wereldwijd, helemaal niks.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1697 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

5 Comments on Duitsland zal meer betalingen gaan doen aan de overlevenden van de Holocaust. Dat heeft de Israëlische premier Benjamin Netanyahu donderdag aangekondigd.

 1. De Hollycaust is goeie business. En volstrekt schaamteloos.
  Ik heb me er ook altijd over verbaasd, dat een vader het dagboek van zijn dochter durft te schenden, zoals de vader van Anne Frank even schaamteloos heeft gedaan, gewoon, om er geld uit te slaan, want goeie business. Schending 1 is dat hij het dagboek überhaupt heeft gelezen en schending 1 tot de miljoenste macht is dat hij die schending vervolgens oneindig vergroot door het ook nog eens voor zijn eigen gewin, als een pooier, aan de ogen van iedereen die zich er als een voyeur aan wil vergapen, bloot te stellen. Het zal je maar gebeuren, dat je postuum misbruikt en verkocht wordt, door je eigen vader. Arme Anne. Dat dagboek had liefdevol en respectvol, ongelezen, in nagedachtenis aan Anne, ter aarde moeten worden besteld, of gecremeerd. Dat behoren ouders die het dagboek vinden van een dood dochtertje te doen. Daar had Anne op moeten kunnen vertrouwen. Maar haar immorele,geldbeluste vader Otto Frank, heeft haar gewoon onder de bus gegooid, opnieuw. De zak. Ik heb dat dagboek nooit willen lezen en ik ben nooit naar die kermis-attractie, Het Anne Frank-huis, geweest, omdat het hele spektakel berust op het misbruik van Anne Frank, wiens privacy door haar vader te grabbel is gegooid en wiens lot door hem is misbruikt om zelf rijk mee te worden.

  Liked by 2 people

 2. Tja voor de oorlog huisjes melkers en nu melken ze de holocaust uit…

  Liked by 1 persoon

 3. Anne Frank Hoax: Finally, an Admission
  Rosemary W. Pennington ROSEMARY W. PENNINGTON · 28 FEBRUARY, 2016
  14
  otto_frank2by David Sims

  THE COPYRIGHT to the book The Diary of Anne Frank is owned by the Anne Frank Fund of Basel, Switzerland. Because Anne Frank died of typhus in 1945, any book written by her would have entered the public domain in 2015. To prevent that (so they can keep profiting from sales), the Fund has admitted that much of the text was interpolated after the end of World War 2 by Otto Frank, who was Anne Frank’s father. (ILLUSTRATION: Otto Frank, collage artist and salesman extraordinaire.)

  Of course, this has been known in certain circles for quite some time. Parts of the text, although attributed to Anne Frank, show a distinctly different handwriting. Also, parts of the text were originally written with ink from a ballpoint pen, and those first came into popular use in 1951. There has long been a number of tell-tale clues that The Diary of Anne Frank isn’t what it purports to be, but rather is largely fictional and written by someone other than Anne Frank.

  https://nationalvanguard.org/2016/02/anne-frank-hoax-finally-an-admission/

  Like

 4. Antoinette : Ken de geschiedenis! Palestina, met een eigen grondwet, regering, geldstelsel, geeft NOOIT bestaan, én zal er NOOIT komen, wen er maar aan! ISRAEL=ISRAEL!!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s