Nieuw

Dat ons land ten onder gaat en volstroomt met verkrachtnegers is de schuld van … vrouwen

foto ter illustratie, niet de negers in kwestie

Vrouwen stemmen vaker GroenLinks, D66 en PvdD

Onder vrouwen hebben GroenLinks, D66 en de Partij voor de Dieren juist een steviger basis. De partij van Jesse Klaver zou, als het aan vrouwen ligt, 19 zetels halen. Onder mannen blijft de partij steken op 13. D66 scoort onder vrouwen 15 en onder mannen 11 zetels. En ook bij de PvdD zien we een groot sekseverschil: op die partij stemmen twee keer zoveel vrouwen (8 zetels) als mannen (4 zetels).

zetels mannen en vrouwen

Bron: EenVandaag

Vrouwen …

Volgens de ‘Marie-Claire’

Hoera, sexfantasieën zijn okay! Maar geldt dat ook voor iets heftigs als verkrachtingsfantasieën? Ze komen vaak voor, gelukkig vaker dan verkrachtingen zelf: 40 procent van de vrouwen fantaseert erover terwijl ieder van ons wel iemand kent die sexueel misbruikt is.

Volgens ‘Gezond Totaal’

Hebben je fantasieën weleens iets weg van een verkrachting? Wees dan gerust, dat is normaal, het is zelfs de meeste populaire fantasie onder vrouwen. Maar liefs 60% van de vrouwen fantaseert hier wel eens over. Wat overigens niet wilt zeggen dat vrouwen willen dat deze fantasieën vervult worden!

Het wordt niet vermeld of de fantasieën omvolkingsnegers betreffen …

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1697 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

10 Comments on Dat ons land ten onder gaat en volstroomt met verkrachtnegers is de schuld van … vrouwen

 1. vonpuffelen // augustus 16, 2019 om 19:30 //

  Dat was een slimme zet van de elites een eeuw of wat geleden om de dames stemrecht te geven nadat ze het feminisme hadden gelanceerd.
  Het heeft de komst van de een wereld regering met eeuwen versneld.

  “While trying to recruit Russo for the CFR, Nicholas Rockefeller told him that his family foundation created women’s liberation using mass media control as part of a long-term plan to enslave humanity.”

  https://www.savethemales.ca/001904.html

  Like

 2. An old Irish legend about an ancient Egyptian princess – ROBERT SEPEHR – 16/08/2019

  ‘Ireland’s long history is riddled with folklore, ancient mythology, and ancient societies, such as the Druids. Scota, in Irish legend, is the name given to the daughter of an Egyptian Pharaoh.’

  Like

 3. Foutje. Gepubliceerd in 2016

  Like

 4. Banbuster // augustus 16, 2019 om 21:32 //

  maar nog steeds relevant. Er schijnt in het grijze verleden een handelsconnectie geweest te zijn tussen england en egypte. Note: de druids waren geen lieverdjes….

  Like

 5. Daaruit blijkt wederom dat vrouwen dommer zijn dan mannen. Het wordt tijd dat het kiesrecht voor vrouwen weer teniet wordt gedaan.

  Like

 6. Daywalker // augustus 17, 2019 om 00:37 //

  Met zulke vrouwen heb ik behalve de buitenkant niets gemeen.
  NUL niks nakkes nada

  Zulke vrouwen kan ik niet uitstaan En zij mij niet.

  Like

 7. Als ik alle artikelen hier serieus neem
  dan bestaan mannen en vrouwen toch niet meer?
  Zelfs niet op borden van WC s , of als reizigers bij NS
  Dames en heren, voorgoed door de plee gespoeld, dus dit artikel kan de prullenbak in
  Groetjes en houdoe

  Liked by 1 persoon

 8. Dagroosje // augustus 17, 2019 om 10:13 //

  @Stef
  De opmerking dat de vrouwen dommer zijn dan mannen is erg kort door de bocht. Rationeel gezien ben ik daar helemaal niet mee eens. Het punt is hier dat de vrouwen van nature met andere soort emoties zijn voorzien. Als zij jong zijn, hun beslissingen worden door de hormonen gedicteerd. Wat de stemrecht betreft, ik zou alleen de leeftijsgrens verhogen, b.v. naar boven de 35-40. Maar het is zo wie zo al te laat. De wereld is toch al naar de kl…e

  Like

 9. Bepaalde vrouwen dan hé, die zich beschikbaar stellen.. Ikzelf voel mij in het geheel niet aa gesproken. Dom geredeneerd van, jawel, mannen… Niet mee geëmancipeerd! Gelukkig had ik een vader, én grootvaders, die niet zo bekrompen dachten!

  Like

 10. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s