Nieuw

Antibioticaresistente bacteriën uit het Midden-Oosten nemen toe

Fotocollage Fenixx

Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie, de WHO, is een van de grootste bedreigingen voor de mensheid antibioticaresistente bacteriën. In het Midden-Oosten is overmatig gebruik en onjuist gebruik van antibiotica een groot probleem dat ervoor zorgt dat bacteriestammen zich aanpassen en resistent worden tegen antibioticum.

Onjuist gebruik of overmatig gebruik van antibiotica leidt ertoe dat bacteriestammen resistent worden tegen het antibioticum dat dan de infecties niet langer meer kan genezen. Dit is gebruikelijk in het Midden-Oosten, waar oorlogen en conflicten hebben geleid tot een toename van antibioticaresistente bacteriën.

De resistente bacteriën worden vervolgens verspreid tussen mensen. De arts Zakaria al-Bakri van Artsen zonder Grenzen zegt dat deze bacteriën nu overal aanwezig zijn en dat maar liefst 40 procent van alle patiënten in zijn kliniek de resistente bacteriën draagt.

– Dit soort bacteriën is overal te vinden. Op de huid, op de kleding, zegt al-Bakri.

De slechte infrastructuur, het gebrek aan gezondheidszorg en hygiëne, onwetendheid van artsen, kwakzalvers, en ook particulieren die op een willekeurige manier antibiotica voorschrijven en gebruiken, hebben geleid tot een toename van de resistente bacteriën in het Midden-Oosten.

Het feit dat veel mensen gewond raken door verwondingen in oorlogs- en conflictsituaties en dat de wonden vaak niet goed worden behandeld en schoon worden gehouden, heeft er toe geleid dat resistente bacteriën in de islamitische regio zijn ontstaan.

– Zolang de huid intact is, is er geen gevaar, maar als je een wond krijgt, kan dit tot vreselijke infecties leiden, zegt Al-Bakri.

De Wereldgezondheidsorganisatie, de WHO, wijst op antibiotica-resistente bacteriën als een van de grootste bedreigingen voor de mensheid. De moeilijke of totaal onbehandelbare resistente bacteriën verspreiden zich nu met de grote stromen migranten die van het Midden-Oosten naar het Westen komen, niet in het minst naar Nederland.

Verplichte gezondheidscontroles op migranten worden door het Nederlandse regiem als politiek incorrect beschouwd en worden niet obligaat uitgevoerd. Daarom weet niemand hoeveel mensen die het land binnenkomen gevaarlijke resistente bacteriën – of andere moeilijk te behandelen ziekten, zoals TBC, die weer op een breed front in een multiresistente en zeer moeilijk te behandelen vorm zijn – bij zich dragen.

Bron:
Antibiotikaresistenta bakterier från Mellanöstern hot mot mänskligheten
Antibiotikaresistenta bakterier ökar i Mellanöstern

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8636 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Antibioticaresistente bacteriën uit het Midden-Oosten nemen toe

 1. De genocide op 2/3 van de wereldbevolking hoeft dan ook geen enkel probleem op te leveren.
  Alles op schema. Carpe diem.

  Like

 2. Daywalker // augustus 17, 2019 om 00:12 //

  70% van ALLE antibiotica wordt gegeven aan de dieren in de bio industrie.
  Slechts 30% aan mensen.

  https://www.nhs.uk/news/medication/antibiotic-use-in-farm-animals-threatens-human-health/

  Antibiotica resistente bacteriën zijn een heel groot gevaar voor mensen en dieren.

  Like

 3. vangie1206j // augustus 17, 2019 om 01:23 //

  Hier dus het bewijs van dat politiek correcte gezwam dat de overheid niet alleen ons financieel plundered maar ook nog naar het leven staat.

  Like

 4. koddebeier // augustus 17, 2019 om 11:03 //

  Het politieke tuig speelt ook nog met onze gezondheid, door de ongecontroleerde import van al dat vreemde volk !!
  Straf ze af en stem anders, gebruik je hersens als je wilt overleven !!!

  Like

 5. Vangie, ook dat gedoe met donor registratie, vul je niet in dat je niet je organen wilt afstaan na je dood gaan ze je organen eruit halen, dus ze eigenen je lichaam toe als je dat vergeet
  was een man en die had toestemming gegeven dat zijn moeder voor de wetenschap gebruikt mocht worden, hebben ze de overleden vrouw op een stoel gezet met een explosief eronder, BOEM dag mam , hij had aangegeven dat ze haar niet voor testen met explosieven mochten gebruiken

  Like

 6. noch god noch gebod // augustus 17, 2019 om 20:05 //

  En wat met Afrika alwaar antibiotica als snoep worden verorberd, ter meerdere eer en glorie van de farmamaffia ?

  Like

 7. @Greengo: ”De genocide op 2/3 van de wereldbevolking hoeft dan ook geen enkel probleem op te leveren.
  Alles op schema. Carpe diem.”

  2/3 maar. Zo zo, jij bent optimistisch. Als je de Georgia Guistones (10 commandments) moet geloven is hun streefgetal, hou de mensheid onder de 500 miljoen.

  Wat ze mogelijk er ‘vergeten’ bij te zetten zijn is dat de overgrote meerderheid van die mensheid slaaf is en hoogstwaarschijnlijk transhumanistisch.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s