Nieuw

Video: Politie schiet op negers in Amsterdam Zuid-Oost

Dat had het criminele zoontje van Halsema dus ook kunnen overkomen, als je met pistolen speelt dan loop je de kans dat de politie op je schiet.

Boevennieuws:

In de Dickenslaan in Amsterdam Zuidoost zijn vanavond twee mannen opgepakt. De politie hield de twee aan naar aanleiding van een melding over een vuurwapen in een woning. In een video is te zien hoe een van de mannen tijdens zijn arrestatie het vuurwapen naar zijn medeverdachte gooit waarop de politie twee waarschuwingsschoten lost.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1697 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

8 Comments on Video: Politie schiet op negers in Amsterdam Zuid-Oost

 1. Peppie & Kokkie en terloops Eppo overgewicht….

  Liked by 1 persoon

 2. Waarom lopen er negers met pistolen rond?

  Liked by 1 persoon

 3. Amsterdam Oost!

  Like

 4. Amsterdam OOst!

  Like

 5. Amsterdam Zuid Oost. (Zuid Oost heeft uiteraard zijn eigen rap)

  Like

 6. Kurdi Kurd // augustus 17, 2019 om 12:02 //

  Adequaat gehandeld van de agent die als back-up zijn collega’s ondersteund..al direct duwde hij de andere verdachte weg van zijn collega’s die de andere verdachte probeerden in bedwang te houden.
  Alleen de 2 agenten die de gast met het pistool benaderden vond ik wel veel risico nemen want die gast had de hele tijd zijn rechterhand in zijn buikzak en het risico dat hij een wapen daar had en zou trekken is heel groot…al dan al goed teamwerk van de agenten door de overmacht te behouden …

  Like

 7. Ja, die gasten zijn vaak (vuur)wapendragend en dat weet de politie. Ene Mitch Henriquez zei dat hij een vuurwapen bij zich had. Dat had hij niet moeten doen. Gelukkig leven al die politiemensen nog.

  Like

 8. White live matters

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s