Nieuw

Zoon van Femke Halsema (15) gearresteerd voor gewapende inbraak

Zo jong nog, en nu al verpest door zijn communistische moeder.

Halsema is verantwoordelijk voor de veiligheid in de Republiek Amsterdam en haar aanpak leidt in eigen huis tot vuurwapengevaarlijke zware criminelen, we willen er niet aan denken wat dat voor de rest van de stad betekent.

In 2010 haalde Halsema het nieuws doordat ze haar criminele zoon van een islamitische school haalde, en nu blijkt dus dat dat te laat was.

Ze kan er wel pissig over zijn dat het naar buiten gekomen is, maar haar zoon werd gearresteerd na betrapt te zijn bij een inbraak op een woonboot en een achtervolging.

Volgens Halsema is het een privé-kwestie, en ze ontkent dat de zaak wekenlang onder de pet werd gehouden, en gaat over tot de orde van de dag.

Halsema gaf al eerder toe dat ze geen idee heeft van wat er in de stad speelt, en nu kan ze die lieve arme stad ook nog niet beschermen tegen haar eigen roofzoon.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1697 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

23 Comments on Zoon van Femke Halsema (15) gearresteerd voor gewapende inbraak

 1. Kennelijk is binnen de familie Halsema besloten om eigenhandig de misdaadstatistieken ten gunste van de politieke ideologie te beinvloeden.

  Like

 2. Halsema praat of het normaal is dat jongens van 15 jaar met nepwapens en messen rondlopen en inbreken. Sinds wanneer is criminaliteit een privé kwestei

  Liked by 1 persoon

 3. Onze milieu koningin heeft in elk geval geen last van vliegschaamte.
  Met haar marxistische reet is ze op safari in Afrika.
  Hypocrieter en gevaarlijker dan GL kan je ze niet krijgen in Nederland.
  Ma steelt de staatsruif leeg, zoonlief de argeloze burgers.
  Het zijn net communisten.

  Liked by 2 people

 4. Dagroosje // augustus 14, 2019 om 10:05 //

  Dat zij als burgemeester van Amsterdam is gekozen zegt al alles over de Nederlandse “elite”
  Zij zijn het land toch al met 4 handen aan het afbreken, met de benoeminng van haar hebben ze nog twee extra handen toegevoegd. De afbrokkeling kan niet snel genoeg gaan.
  Overigens, afgezien van haar politieke voorkeur, ik betwijfel dat zij uberhoubt het geestelijke en fysieke vermogen bezit om een stad als Amsterdam te leiden.

  Like

 5. IEDEREEEN GELIJK VOOR DE WET ZOON VAN OF NIET STRAFMAAT VOOR GEWAPENDE INBRAAK MOEST ZELFS VERHOOGD WORDEN VOOR EHET ZOONTJE VAN IEMAND MET EN VOORBEELDFUNCTIE ONAFGEZIEN VAN DE REDENEN RANG OF AFKOMST

  Liked by 1 persoon

 6. Wanneer ‘zelfs het zoontje van de burgemeester’ blijkt te zijn besmet met het ‘criminaliteitsvirus’ welke rondgaat in het Amsterdamned dan zou je … zou je denken … Maar neen, horen, zien & zwijgen is het motto. Onvoorwaardelijke liefde. Whahahahahahahahahaha

  Like

 7. Opvoeden kan ze ook al niet.
  Amsterdam verandert ze in een shithole.
  Wat kan ze eigenlijk wel?

  Liked by 1 persoon

 8. Groen links is met geweld de politieke ingekomen en tot macht opgeklommen, en dan is de wereld verbaasd als de uitgebroede zaadcellen ook met geweld hun zakjes proberen te vullen…?

  Liked by 1 persoon

 9. Zelfs kinderen van politici zijn nu verward…..

  Liked by 1 persoon

 10. Laten we wel wezen was dit een zoon geweest van een PVV OF FVD politicus die rond liep met messen en nepwapens dan was zijn optreden bestempeld als extreem rechts.

  Liked by 1 persoon

 11. Dagroosje, na het tekenen van de oil for migration pact. (Verdrag van Strassburg) deed de politiek (van agt) nog een extra duit in het zakje door Juliana uit te laten spreken dat Nederland te vol was.

  Dit werd uiterraard gedaan om Autochtone Nederlanders te laten vertrekken. (Hoeveel autochtone Nederlanders hebben aan die oproep gehoor gegeven)
  En plaats en ruimte te maken voor de moslimse GASTarbeiders, waarvan ze al wistten dat die nooit meer weg zouden gaan.

  Liked by 1 persoon

 12. Dagroosje // augustus 14, 2019 om 15:47 //

  @Krots

  Precies. De vervanging van de Hollanders begon toen al en dan nog met “moeder” Juliana. Wat dat betreft “muti” Merkel doet er niets onder, die stuurt haar inwoners weliswaar niet zo openlijk het land uit, zij laat ze in eigen land het loodtje leggen. Het is hoe dan ook opgeruimd en “staat netjes”

  Like

 13. Dagroosje // augustus 14, 2019 om 15:50 //

  Leve de Konig en de Koniging……..moet je dat volk zien te klappen in het filpje. Wie is hier nu echt achterlijk?

  Like

 14. @Dagroosje, Inderdaad wat een klapvee. En tussen neus en lippen door was Bernhard een van de initiatief nemers van de Bilderberg groep, fietste de Lockhead affaire tussendoor, neukte hij zich een slag in de rondte en had zijn eigen WereldNatuurFonds leger. En het brave en gehoorzame Nederlandse volk maar dom doorklappen.

  Like

 15. @krots. I know, my parents left, I unknowingly lost my dutch citizenship, paid a lot to get it back.Thousands of dutch lost their nationality because they were nationalised,some willing others didn’t even know.The new immigrants that replaced them are allowed double citizenship

  Liked by 1 persoon

 16. Liked by 1 persoon

 17. Liked by 1 persoon

 18. Like

 19. @jennefer, I’m sorry to hear that and i hope that everything will be fine in your future life. Yes, I know about dual nationalities, but I cannot judge it.
  Both of my children also have a passport from another country. (And i am glad they do)

  Like

 20. Banbuster // augustus 15, 2019 om 08:38 //

  Verotte boom levert verotte appels.Vervolg: zie geschiedenis, aanslag op Janmaat

  Liked by 1 persoon

 21. Dagroosje // augustus 15, 2019 om 11:49 //

  @Banbuster
  Dit noem ik nou een uitspraak dat helemaal waar is. “Verrotte boom levert verrotte appels”. Soms leveren goede bomen ook verrotte appels, maar een verrote boom kan geen goede appels leveren. En het woord “verrot” is hier helemaal op zijn plaats.

  Like

 22. Oh oh, als het de zoon, overgrootvader, buurtbewoner, vroegere leraar op de lagere school van meneer Wilders/Baudet was geweest…………. Direct na de aanhouding al grote koppen in de kranten en geen advocaat, die de zaak bagatelliseert, helemaal alleen, dus zonder enige tegenspraak, aan de tafel bij de superlinksche mevrouw Jinek……….

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s