Nieuw

Westoever: Orthodoxe Jood aangeklaagd wegens seksueel misbruik van 45 minderjarige meisjes

willekeurige nederzetting op de Westoever

JERUSALEM (JTA) – Een man uit de Westelijke Jordaanoever werd gearresteerd en aangeklaagd wegens seksueel misbruik van 45 minderjarige meisjes.

Uriah Assis, 26, van de Haredi Orthodoxe Emmanuel nederzetting werd zondag in de rechtbank van het district Tel Aviv aangeklaagd. Hij gebruikte naar verluidt pseudoniemen – met inbegrip van een zwemcoach, een rijke zakenman en een vrouw – en nam contact op met de meisjes op Internet in de loop van de laatste vier jaar, berichtte de openbare omroep Kan.

De aanklachten tegen Assis omvatten verkrachting of sodomie van een minderjarige, onfatsoenlijke aanranding, seksuele intimidatie, bedreigingen, belemmering van de rechtsgang en het bezit en de productie van kinderpornografie.

Hij zou de meisjes gevraagd hebben om hem naakt- of halfnaaktfoto’s te sturen, die hij vervolgens dreigde online te plaatsen als ze naar de autoriteiten gingen. In sommige gevallen vroeg hij hen zichzelf te sodomiseren. Hij ontmoette ook een aantal van de meisjes in persoon en drong zich aan hen op, zo meldde Ynet.

De advocaat van Assis beweerde dat hij leed aan schizofrenie. De Times of Israel meldde dat uit een psychiatrisch onderzoek bleek dat hij de psychische aandoening voorwendde en geschikt was om terecht te staan.

Het openbaar ministerie vroeg Assis om in de gevangenis te blijven tot het proces.

Malka Leifer, die beschuldigd wordt van het molesteren van verschillende meisjes terwijl zij directeur van een haredi orthodoxe meisjesschool in Australië was, woonde een aantal jaren in Emmanuel, waarbij zij beweerde dat zij een geestelijke ziekte had om te voorkomen dat zij werd uitgeleverd aan Australië om berecht te worden. Ze zit al meer dan een jaar in de gevangenis, maar is nog steeds niet uitgeleverd.

Bron:
West Bank man indicted in sexual abuse of 45 underage girls
The Jewish Telegraph Agency

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1357 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

3 Comments on Westoever: Orthodoxe Jood aangeklaagd wegens seksueel misbruik van 45 minderjarige meisjes

 1. Heks Malka Leifer wordt de handen van de Rabbis-orde boven het hoofd gehouden.

  https://www.mensenhandelweb.nl/nieuws/dadermonitor-mensenhandel-2013-2017

  Liked by 1 persoon

 2. Joods of niet-Joods:iedere man die meisjes/vrouwen aanrandt/verkracht, behoort gestraft te worden! Niet met een ‘taakstraf’, maar in de cel plus een soort van ‘cursus’ : dat de vrouw Even-waardig is aan de man! Ook de Israëlische wetgeving behandelt vrouwen als even-waardig. Alleen in orthodoxe kringen klinkt jammer genoeg vaak een ander geluid! Niet altijd:ik ken ‘ultra’ – orthodoxe Joodse mensen, waar mannen hun vrouwen respecteren. Helaas zijn die in de minderheid.. Dat is wat’geloof/religie’ kan doen, als Thora /Bijbelteksten uit hun context worden gehaald!En dat zijn meestal mannen, die bepaalde teksten in hun ‘voordeel’ uitleggen, en deze als een doctrine worden uitgevoerd, met alle vrouw-onvriendelijke uitingen/gevolgen.. Dat geldt voor elke religie, is niet allee voorbehouden aan de Islam. Onze wetgeving bevatte vóór de strijd van vrouwen, om bv het kiesrecht/gelijke behandeling, ook, én in het openbare leven van alledag(privé!), bepaald geen vleiende bewoordingen voor vrouwen, in het algemeen!! Ikzelf heb het ‘voorrecht’ in een familie te zijn opgevoed, waar vrouwen NIET weggezet werden als ‘2de-rangs’ . En daar ben ik uiterst dankbaar voor! Het heeft mij geleerd, waarschijnlijk een ‘natuurlijk’ gevolg van, om ELK mens te respecteren, ongeacht huidskleur/achtergrond. Tegelijkertijd om niet naïef te zijn, en met een ‘gezonde’ portie ‘argwaan’ de ander tegemoet te treden, zeker als het een eerste keer is. Gevolg: ik ervaar respect van de meeste moslim-mannen, die ik ken/mij kennen! Ik maak er geen geheim van dat ik belijdend Christen ben, ik weet waar de Islam voor staat: de veelal analfabeten onder de moslims, zijn misleid door hun imams, die de Koran intrepreteren, wat zij vinden, zonder tegenspraak, de soera’s dienen te worden uitgelegd/nageleefd! Gebeurt ook in sommige stromingen in de Christelijke wereld! De SCHEPPER van hemel en aarde, krijgt de schuld van de ‘buitenwacht’/niet/andersgelovigen, terwijl men niet de moeite wil nemen, ZELF onderzoek te doen/studie van te maken! Dan wordt er ‘geroeptoeterd’, onredelijk ge(ver-) oordeeld. Verbeter de wereld, en begin bij jezelf, is een aardig, o zo waar gezegde!

  Like

 3. Deze Joods man, die verdacht wordt van 45 meisjes, sexueel te hebben misbruikt, behoort een degelijke psychiatrische behandeling te krijgen. Op zo’n jonge leeftijd, van de dader, zoveel meisjes te hebben belaagd, denk ik ook aan castratie… Ik heb een man gekend, die ooit vrijwillige castratie heeft ondergaan. Dat vervulde mij met gedachten/gevoelens van ongeloof/verbazing/weerstand, en als laatste van bewondering en respect. Deze man worstelde met zijn hormonen, en besloot, om verdere problemen te voorkomen, tot deze drastische beslissing.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s