Nieuw

Waarom is de waarheid voor velen zo moeilijk onder ogen te zien

De clementie die politici, hun media en de politie tegenover niet-Europeanen aan de dag leggen, staat in schril contrast met de strenge straffen die autochtone burgers worden opgelegd voor de kleinste politiek incorrecte schendingen. De conclusie is dat het systeem opzettelijk is gemanipuleerd om de status van etnische Europeanen terug te brengen tot die van kaffers in de Zuid-Afrikaanse apartheid.

Met een chirurgisch masker op als vermomming viel een 23-jarige man in de Zweedse stad Uppsala bijna een dozijn vrouwen aan. Veel van de slachtoffers, die allemaal blank zijn, meldden dat de aanvallen hen kwetsbaar heeft doen voelen en bang om alleen op straat te lopen.

Said Rendi, een Iraanse migrant die profiteert van de grootmoedigheid van het Zweedse regime, heeft 11 vrouwen in een reeks aanvallen seksueel misbruikt. Nog steeds vrij, krijgt hij slechts een voorwaardelijke straf. De gewelddadige seksuele plunderaar kreeg 60 uur werkstraf een handdruk van de rechtbank, die het verzoek van de aanklager om hem te deporteren afwees.

Rendi voerde de aanvallen uit tussen 28 januari en 11 februari. De aanvallen varieerden van het grijpen van vrouwen bij hun billen of genitaliën tot twee incidenten die als poging tot verkrachting hadden moeten worden aangemerkt.

Ongelooflijk genoeg heeft de crimineel de misdaden begaan terwijl hij een door de regering ter beschikking gestelde auto gebruikte om voor zijn autistische zoon te zorgen. De auto werd uitgerust met een GPS-tracker, die de politie kon gebruiken om Rendi te koppelen aan alle 11 aanvallen.

Rendi liet naar verluidt een keer DNA achter op een van de jassen van zijn slachtoffer. Met adembenemende chutzpah beweerde zijn door de belastingbetaler gefinancierd juridisch team dat het slachtoffer op een parkbank had gezeten waarop de man had gespuugd.

Veel van de slachtoffers van de barbaar getuigden dat de aanvallen hen ertoe hadden aangezet hun gedrag te veranderen, over hun schouders te kijken of te vermijden dat ze naar muziek luisterden als ze alleen waren, en zich nerveus voelden als iemand naar hen keek.

Zweden heeft meer dan 200.000 migranten aangemoedigd om naar Zweden te komen. Ambassades in het buitenland, gesteund door overheidsmiddelen, moedigen migranten uit islamitische landen aan om naar Zweden te verhuizen.

Volgens een rapport uit 2018 waren migranten, die ongeveer een kwart van de bevolking van het land uitmaken, verantwoordelijk voor 80 procent van de ernstige seksuele misdrijven, waaronder verkrachtingen en groepsverkrachtingen. Volgens cijfers van de Raad voor Criminaliteitspreventie werd in 2018 een recordaantal van 7.840 verkrachtingen gemeld.

Niemand is zo blind als degenen die het niet willen zien, de onverdraaglijke waarheid is dat blanken die zich er niet toe kunnen brengen om te accepteren dat ze verraden zijn door de politieke elite, de media en de politie, in ontkenning zijn. Noch het nageslacht, noch de kinderen van hun kinderen zullen ooit het verraad van Europese mannen vergeven.

Bron:
WHY IS TRUTH SO DIFFICULT FOR MANY TO FACE UP TO
This is Europa

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8447 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Waarom is de waarheid voor velen zo moeilijk onder ogen te zien

 1. Antiislam // augustus 14, 2019 om 10:25 //

  Krankzinnig dat Zweden en in en in triest voor de echte Zweed die daadwerkelijk van zijn land houd echt medelijden hoe deze mensen verraden zijn .

  Like

 2. Waarom is de waarheid voor velen zo moeilijk onder ogen te zien?

  Vanwege ‘de ver van mijn bed show’?
  Vanwege de stelling ‘eerst zien dan pas geloven?’
  Vanwege de ‘zap maar door’ mentaliteit?
  Vanwege de ‘melting pot indoctrinatie’ op scholen; op werkvloeren en in de media?
  Vanwege het vermeende exotische van ‘andere culturen’ en de wens ‘een wereldburger’ te zijn?
  Vanwege de overtuiging ‘open minded’ te zijn?
  Vanwege de confirmatie ‘onvoorwaardelijke liefde’?
  Vanwege de idee dat ‘alles maakbaar is’?
  Vanwege doctrines vanuit de kerkelijke instituten?
  Vanwege trainingen als ‘Mindfulnes’?
  Vanwege ‘slaap vooral rustig door’ meditatie?
  Vanwege ……

  Graag wil ik al dezen wijzen op onderstaande video en dan vooral het fragment vanaf minuut 49 (aardig om mee te starten). (Slechts) een paar opmerkingen over Maharishi, wellicht een aantal van ons bekend. Zelf heb ik in mijn jongere jaren een inherente meditatiecursus gevolgd waar een iedere geïnitieerde een ‘persoonlijke’ klank kreeg om op te mediteren. Ik kwam in mijn privédomein twee mensen tegen welke eenzelfde cursus hadden gedaan. Alhoewel het ons verboden was om onze ‘persoonlijke klank’ met anderen te delen, deelden wij – nuchtere Nederlanders – deze toch met elkaar en wat bleek? Een ieder van ons had dezelfde ‘persoonlijke’ klank toebedeeld gekregen. Toeval ??!

  Hoe grappig toen ik jaren en jaren daarna in The Books of Enoch het volgende te lezen kreeg:

  2 Chronicles 11:15 states, “And he appointed his own priests for the high places, and for the hairy goat demons (se’irim), and for the calf idols which he had made.”

  The Septuagint (ancient Greek translation of the Hebrew scriptures ), translates se’irim by an ancient Greek word meaning “profane” or “useless”.

  Aardig om te weten dat we alle drie de ‘persoonlijke’ klank ‘shirim’ toegewezen hadden gekregen. Of het iets met elkaar van doen heeft, weet ik niet (zeker). In elk geval is het voor wat betreft het mediteren nooit van ‘hoppen’ gekomen …

  Hetgeen Yuri Bezmenov vertelt over ‘meditatie’ sluit ondertussen al enige tijd naadloos aan bij mijn bevindingen; de mensen observerend die hiermee bezig zijn. Uiteraard zullen er
  uitzonderingen zijn, maar dan is daar de spreekwoordelijke gezegde: ‘De uitzondering bevestigt de regel’.

  Yuri Bezmenov: Deception Was My Job (Complete)

  Liked by 2 people

 3. @greengo
  Vanwege….
  Het feit dat de realiteit stress oplevert en men dan serieus moet gaan nadenken over…

  Like

 4. @Greengo, ik heb die Rus al een tijdje geleden gezien. Toen die uitlegde dat de ommekeer minimaal 20 jaar duurt en dan moeten ook nog eens alle neuzen dezelfde kant opstaan. (politiek, onderwijs, media, etc) denk ik dat Nederland niet meer te redden valt. In dit nog steeds zeer politiek correct landje zie ik de ommekeer niet meer komen.

  Ik zie dat je je ook hebt verdiept in de oude geschriften. Ik heb een vraag voor je.
  Wat vind je nou echt van de Lucifer doctrine videos die je onlangs had geplaatst en weet je waar het concept van deze doctrine (creator) gods) in de bijbel terug te vinden is?

  Like

 5. Banbuster // augustus 15, 2019 om 08:45 //

  Zweden is afgeschreven. Blanke zweden zullen uitgemoord worden.daarna hebben de daders 9moslims, afrikanen) geen middelen van bestaan meer, en gaan naar andere landen.

  Gaan ze naar rusland worden ze bij grens afgeschoten.

  Enige joker in het spel: de mogelijkheid van militaire coup.
  Na machtsovername massieve razzia’s, arrestaties an massa deportaties.

  Dan wonden likken, links eruit en opbouwen. Nooit meer moslims of afrikanen toelaten.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s