Nieuw

Nederlandse vrouw (25) groepsverkracht door drie negers in Spanje

Een 25-jarige Nederlandse heeft bij de Spaanse politie aangifte gedaan tegen drie mannen wegens verkrachting in de badplaats Blanes aan de Costa Brava.

Volgens de krant zijn de verdachten drie Cubanen, twee van 19 jaar en een van 54 jaar oud. Het Spaanse staatsmedium RTVE gaat ervan uit dat de drie familie van elkaar zijn, maar de exacte relatie is niet bekend.

AD >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1357 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

3 Comments on Nederlandse vrouw (25) groepsverkracht door drie negers in Spanje

 1. Eigen volk eerst // augustus 14, 2019 om 17:52 //

  Goorlingen! Barbaren! Op de boot terug naar Cuba. Daar worden ze streng gestraft. Hier? Een tik op de hand. Bedankt EU voor het niet zorgen voor de veiligheid van vrouwen en kinderen.

  Like

 2. Antiislam // augustus 15, 2019 om 01:38 //

  Blanes een keer geweest nóóit meer vreemd dat daar Cubanen naar toe gaan dichterbij huis zijn mooiere en goedkopere vakantie’s te vinden klopt hier iets niet.

  Like

 3. Is eigenijk niet zo vreemd hoor, Ik woon in Torreviwja, wonen veel cubanen en brazilianen,als ze werken verdienen ze nog meer dan in hn thuisland waar ze opgejaagd worden.In Blanes zijn er om de haverklap verkrachtingen.Onder mekaar hebben ze een heel speciaal wereldj ewaar indingen onmogelijk is

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s