Nieuw

Na boerkademo snapt politie het ook niet meer: ‘Aanhouding van man met bivakmuts was onterecht’

De Haagse politie weet zich geen raad met het boerkaverbod.

Dat blijkt uit de vele tegenstrijdige berichten over de arrestatie van een tegenbetoger bij het boerkaprotest afgelopen vrijdag.

AD >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1357 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

6 Comments on Na boerkademo snapt politie het ook niet meer: ‘Aanhouding van man met bivakmuts was onterecht’

 1. Zo moeilijk is het toch niet? Gezichtsbedekkende kleding is verboden in in het openbaar vervoer, het onderwijs, de zorg en in overheidsgebouwen. Welk gedeelte hiervan snapt de politie niet?

  Liked by 1 persoon

 2. Eigen volk eerst // augustus 15, 2019 om 07:31 //

  Ik ben islammoe. Ben doodziek van dat geouwehoer over het mogen dragen van boerka’s en niqabs. LAAT die vrouwen zich laten onderdrukken. Ze willen niet anders. Maar doe dat dan aub in een moslimland en val ons er niet mee lastig! Dit zijn ónze normen en waarden. Heb je daar geen respect voor? Gá dan aub!

  Like

 3. @Eigen volk eerst. Er is denk ik niemand hier die het met je oneens is. Het is natuurlijk ook symboolpolitiek. En toch vind ik het een belangrijk signaal, vooral tegen de neerlandofobe politiek van de Linkse kliek in ons land. Het bewijst tevens hoe erg de politiek achter loopt bij moderne hervormers als Geert Wilders die 10 jaar geleden al met het idee kwam van de kopvoddentax. En zo kan ik nog wel 20 onderwerpen opnoemen waar Geert Wilders voor het eerst met een idee kwam hetgeen pas jaren later door de andere politici in al dan niet gewijzigde vorm schoorvoetend werd over genomen.

  Like

 4. Nederland moet het boerkaverbod handhaven, en verder uitbreiden. Want het blijft hier niet bij als we weer toegeven.
  Mijn kleindochter moet ook “vrij” kunnen opgroeien.
  Want ik zie de islambui al hangen..

  Like

 5. @Jouke. Dat je kleindochter hier vrij zal kunnen opgroeien kun je vergeten dan wel op je buik schrijven. Daarvoor ettert dit gezwel al veel te lang. We worden omgevolkt. De enige vrijheid die jouw dochter straks nog heeft is de keus tussen een boerka of een hoofddoek met dank aan de huidige falende politiek.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s