Nieuw

Klimaatactiviste Greta Thunberg vindt ontmoeting met Trump “tijdverspilling”

Fotocollage Fenixx

‘Klimaatmeisje’ Greta Thunberg zal vandaag met de zeilboot afreizen naar New York om een klimaatbijeenkomst van de Verenigde Naties bij te wonen.

Hoewel ze daar met enkele wereldleiders hoopt te kunnen spreken, wil ze een ontmoeting met Trump liever vermijden. “Dat zou tijdverspilling zijn”, gaf ze toe in een interview met de Amerikaanse mediabedrijf CBS.

HLN >>

Trump heeft nog niet op dit voor hem zeer teleurstellende nieuws gereageerd voor zover bekend.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1357 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

10 Comments on Klimaatactiviste Greta Thunberg vindt ontmoeting met Trump “tijdverspilling”

 1. Ja, wat zou de President van de U.S.A. ertoe doen, die nota bene afzag van het Parijse Klimaat Akkoord en wanneer je half Hollyweird achter je hebt staan én de zegen van de Paus al hebt verkregen? Zo’n confrontatie is inderdaad ‘tijdverspilling’ en komt niet ten goede aan ‘Greta’s’ Klimaat Propaganda.

  Liked by 1 persoon

 2. Walther Woortman // augustus 14, 2019 om 22:35 //

  Tijdverspilling, ja vooral voor Trump.

  Like

 3. Klopt, Trump zal er net zo over denken en geen zin hebben een Zweedse trol te ontmoeten.

  Like

 4. Antiislam // augustus 15, 2019 om 01:21 //

  Zal wel lachen zijn als ze over een paar weken verkracht zou worden door zo’n Zweedse neger

  Like

 5. Tja ze kijkt wel uit, Trump blaft 1 keer terug en ze houdt er zelfmoord neigingen op na.

  Like

 6. Harry Dreesen // augustus 15, 2019 om 08:31 //

  hoogmoeds waan zin vzn pigmee greta

  Like

 7. Dagroosje // augustus 15, 2019 om 11:32 //

  Als zij zich dit soort uitspraken kan permitteren zonder enige consequenties, stel je voor hoe zij zich zal gedragen over een paar jaar, uiteraard met behulp van de weinig intelligente massa mensen om haar heen

  Like

 8. trebor2110 // augustus 15, 2019 om 14:48 //

  Duitse wetenschappers hebben berekend dat indien wereldwijd alle door fossiele energie opgewekte elektriciteit door windmolens zou worden opgewekt er op een globaal niveau absolute veranderingen worden geregistreerd die even ingrijpend zijn als bij een verdubbeling van de hoeveelheid CO2 in de atmosfeer (800 ppm).

  https://groene-rekenkamer.nl/2518/de-invloed-van-windmolens-op-ons-klimaat/

  Like

 9. Clown College? The Swedish Social Democratic Party Youth League.

  ‘Ideological leftists in the Swedish Social Democratic Party are already on a collision course with the party’s new Muslim voters. We can see it emerging in the youth league.’

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s