Nieuw

Jonge mannen in de EU wonen bij hun ouders thuis

De meeste mannen in de EU in de leeftijd van 20-29 jaar wonen thuis. Dit wijzen de statistieken van Eurostat uit.

In de EU woonde in 2017 62% van de jonge mannen en 49% van de jonge vrouwen bij een van hun ouders.

De verschillen tussen Noord- en Zuid-Europa zijn echter groot. In Nederland was dat 45 procent voor jonge mannen en respectievelijk 31 procent voor jonge vrouwen, tegenover 84 procent en 73 procent voor jonge mannen en vrouwen in Italië.

Bron:
Share of young people living with parents age 20 to 29
Eurostat

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8447 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Jonge mannen in de EU wonen bij hun ouders thuis

 1. Alphons Mantel // augustus 14, 2019 om 18:00 //

  door immigratie is er woningschaarste

  Like

 2. blackpeat // augustus 14, 2019 om 23:46 //

  Woningschaarste mede omdat import hier voorgetrokken wordt is een feit. Dat in landen rond de middellandse zee zowel de familie banden veel hechter zijn als mede het gebrek aan geld ook. In Italië snabbelt zowat iedereen via de maffia een centje bij, dat is meteen ook de reden dat dit fenomeen, net als de corruptie daar niet uit te roeien is. Daar gaan onze belasting en pensioen miljarden heen om de pleuriszooi overeind te houden. Had nooit in de EU, nog aan de euro gemogen. Even los van het feit dat die EU(SSR) helemaal nooit gemogen had.

  Like

 3. Tja geen woningen en een jeugdloon of uitzendbureau (vaste baan is schaars)is geen basis voor een flatje van 600 euro in de maand.

  Like

 4. Trouwens in de grote steden staan onze kinderen qua prioriteit onderaan de lijst.
  De voorrang gaat naar anderen…eigenlijk naar iedereen(nieuwkomers/vluchteling/gekkies/gezinshereniging) behalve onze kinderen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s