Nieuw

Halsema laaiend over bekend worden van de criminele activiteiten van haar zoon – geeft opdracht politielek te vinden en kalt te stellen

Foto: Femke Halsema bij een lezing eind 2016. Bron: Raad Openbaar Bestuur. Screenshot YouTube.

De getergde burgemeester geeft uitleg, kopt de NOS.

“Er is sprake van een privékwestie, van een jongen van vijftien jaar wiens gegevens in vergelijkbare zaken nooit openbaar zouden zijn gemaakt. Waarbij de politie ambtsgeheim heeft en journalisten er bij andere, minderjarige Amsterdamse jongens zonder strafblad niet over zouden piekeren om hun gegevens zo op straat te gooien.”, schrijft La Halsema.

De Telegraaf meldt ook dat bij politiemensen en het Openbaar Ministerie “groot ongenoegen” is over het wekenlang ‘onder de pet’ houden van de arrestatie.

Halsema en de politie zelf ontkennen dat er iets onder de pet wordt gehouden.

Volgens Halsema was het nepwapen, alarmpistool in andere artikelen, bedoeld om selfies mee te maken, schrijft ze in haar brief (hele brief hier). Wij hebben nog nooit gehoord van een selfiepistool.

Halsema zegt dat haar zoon al genoeg gestraft is omdat ze thuis met hem gepraat heeft onder het genot van koekjes en thee. En nu zal er volop ingezet worden om de politie-agent die de zaak naar de Telegraaf gelekt heeft kalt te stellen, meldt het Parool:

Het is niet de eerste keer dat Amsterdamse burgemeesters in de problemen komen na een lek uit de politie. In juni van 2017 had wijlen Van der Laan veel te stellen met geruchten over terrorisme, nadat een man acht mensen had aangereden op het stationsplein. Een politiemedewerker lekte de naam en Marokkaanse identiteit van de man, waardoor de suggestie werd gewekt dat het het geen ongeluk maar een aanslag betrof. Deze politiemedewerkers is uiteindelijk gepakt, ontslagen en veroordeeld voor het lek. Ook nu is de politie intern een onderzoek gestart naar de herkomst van het lek.

Criminele zoon burgemeester pleegt gewapende inbraak, politie-agent krijgt zo meteen straf. Welkom in de rechtsstaat Nederland.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1357 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

17 Comments on Halsema laaiend over bekend worden van de criminele activiteiten van haar zoon – geeft opdracht politielek te vinden en kalt te stellen

 1. koddebeier // augustus 14, 2019 om 17:07 //

  Een ziek clubje daar dat linkse politiebolwerk !

  Liked by 1 persoon

 2. Onze Groen Links trol. En die Zweeds trol geeft haar nog gelijk ook. Samen op een vlot zetten en richting de oceaan sturen. Is nog een arrogant kutwijf ook om zo met de ambtsketen buiten het stadhuis te pronken. Als een andere tiener met een nepwapen zwaait wordt dat gewoon in het nieuws gebracht. In tegenstelling wat ze zegt. En als politica heb je een voorbeeld functie en zorg je er voor dat je kind geen nepwapen in bezit heeft. Is ook verboden bij wet.

  Liked by 1 persoon

 3. Je zou maar met aanhangers van die Groen Links partij moeten samenwerken.
  Ik ben er mee gestopt.

  Liked by 1 persoon

 4. noch god noch gebod // augustus 14, 2019 om 17:26 //

  Een selfiepistool is een pistool dat men tegen zijn slaap houdt. Na het overhalen van de trekker dient men wel de ruimte schoon te maken. Maar daartoe bestaan bevoegde diensten.

  Liked by 2 people

 5. Volgens mij is een alarmpistool helemaal geen nepwapen, maar gewoon een verboden wapen, waar je mensen mee kunt bedreigen en de doodsstuipen op het lijf kunt jagen, wat ook precies de reden is dat je het niet mag hebben, laat staan gebruiken.

  Het lijkt mij dat zoon Halsema geluk heeft dat ie pas 15 is (en nu al crimineel gedrag vertoont), want als hij dit doet als hij 18 is, krijgt hij een strafblad. Tenzij zijn moeder natuurlijk alle dienders zo bang maakt, dat hij er dan wel mee weg komt. Wat een schaamteloos takkewijf is dit toch.

  Liked by 1 persoon

 6. ‘In Nederland is de minimale leeftijd om een alarmpistool in bezit te hebben echter wel 18 jaar. Personen onder de 18 jaar mogen dus géén alarmpistool hebben.’

  Dus ik wel, maar dat ventje niet. Heb er wel aan gedacht om zo’n ding op de kop te tikken. Juist om een eventuele tegenstander de stuipen mee op het lijf te jagen of ‘m een klap mee voor z’n muil te geven. Er is wel meer te koop wat niet zo tof is, maar daarover houd ik beter m’n snuiter.

  Ander dingetje wat die gastjes mee hadden waren twee messen en ook daar zitten wat voorwaarden aan verbonden. Zonder alarmpistool of messen hebben ze daar wel even leuk staan te doen door de brandblussers leeg te spuiten.

  Gewoon thrill seekertjes; stoere knaapjes, maar wel ‘op het verkeerde pad’. Mevrouw Halsema is verontwaardigd dat dit naar buiten is gekomen en wil nu dat het ‘lek’ boven tafel komt en waarschijnlijk ‘gesanctioneerd’ met ontslag of zo. Deze wereldvreemde omhoog gevallen kut moest eens weten dat er gezinnen worden geconfronteerd met een (mogelijke) uithuisplaatsing van hun puber of adolescent wegens vermeende ontoereikendheid in de opvoeding.

  http://alarmpistoolkopen.nl/wetgeving-alarmpistolen/

  Liked by 3 people

 7. Kortom: inbraak; vernieling en verboden wapenbezit. Ik vermoed een taakstrafje ergens in een Heemtuin. Beetje met kruiwagens rondrijden, niet te moeilijk en vooral niet openbaar.

  Liked by 1 persoon

 8. Als het met zijn Mocro-vriendjes was krijgt hij waarschijnlijk helemaal geen straf ..

  Liked by 2 people

 9. Like

 10. Ha ha Halsema over de kook .
  Prachtig om te zien hoe de belerende trut van slag is.
  Doet me goed:)

  Liked by 2 people

 11. Heeft dat criminele jong geen vader dan?!

  Like

 12. Moet ze die jongen maar genoeg zakgeld geven. De gierige groene communist.

  Liked by 1 persoon

 13. Arnoldicus // augustus 15, 2019 om 11:16 //

  Een takken hoer uit Enschede die een wereldstad bestuurd, een dorp in Twente was beter geweest en gewoon een normale amsterdammer als stadsvader desnoods een tokkie, alles beter dan bovenstaande in de eerste regel

  Liked by 1 persoon

 14. Oh oh, als het de zoon, overgrootvader, buurtbewoner, vroegere leraar op de lagere school van meneer Wilders/Baudet was geweest…………. Direct na de aanhouding al grote koppen in de kranten en geen advocaat, die de zaak bagatelliseert, helemaal alleen, dus zonder enige tegenspraak, aan de tafel bij de superlinksche mevrouw Jinek……….

  Liked by 1 persoon

 15. Och gewoon een klein vraagje Hoe zit het feitelijk in Nederland met de Burgerljke Verantwoordelijkheid, Wie is er burgerlijk Verantwoordeljke voor dat apejong van 15 die dat crimineel gdoe deed, in Belgie zijn het de ouders ,of meerderjarige oder wiens hoede hj s geplaatst , MOXHT ZIJ HET ZIJN DAN ZOU IK TOCH NIET TE HOOG VAN MIJNEN TOREN BLAZEN EN EERDER ONTSLAG NEMEN WEGENS ONMACHTIG zijn over een minderjarige het rowzicht uit te oesenen en als zij dat over een niet kan dan zi ik haar dat zeker over een grootstad niet kunnen

  Liked by 1 persoon

 16. Dit zat er natuurlijk aan te komen en dan krijgt de politie de schuld over het lekken. Wordt je toch misselijk van die over het paard getilde snotaap die met een verboden wapen op zak loopt. Dan krijgen we van dat loeder van een moeder FARIDA HALALSEMA ook nog eens een riedel, dat ze het helemaal niet onder het tapijt wilde vegen, GELOOF ER NIKS VAN !! En trouwens wat doet dat joch alweer op straat ?? Als gewone burger had je gewoon een paar dagen vastgezeten. En de advokaat (ja een dure) Mr. Plasman die zegt dat het kattekwaad was. Ja AMMEHOELA. Gewoon als een elke andere misdadiger behadelen, want dit is gewoon een strafbar feit. En zoals Jaantje zegt heeft die belerende trut een paar uur gesproken onder genot, jawel van het jawel beroemde AMSTERDAMSE BAKJE THEE met een koekje. Moet toch niet gekker worden met dat stuk ellende van GROEN LINKS !! Verder is ze even in haar eentje de boel aan het veranderen in A`Dam. De geldophalers die hier binnenkomen krijgen voorrang op alles en heeft de mantelzorg en wmo gewoon afgeschaft, maar over haar zoon mogen we niets zeggen, het loeder. Nou laten we het blijven volgen en zien dat er wel DEGELIJK WITTEBORDEN KRIMINALITEIT bestaat, rechts of links om. GR.

  Like

 17. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s