Nieuw

Gevonden op een woonboot …

via

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1357 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

2 Comments on Gevonden op een woonboot …

 1. Harry Dreesen // augustus 15, 2019 om 08:35 //

  voila typisch groen links geen haar beter dan groen en ecolo in belgie

  Like

 2. Je wilt alles, je wilt moeder zijn, een gezin hebben, en ook een politieke loopbaan.
  Je trouwt een man die nooit thuis is want Robert Oey is film/documentaire maker.
  Natuurlijk gaat dat fout!
  Als vader van zijn kinderen heeft hij kennelijk ook geen tijd om maar de geringste opvoeding te geven aan zijn kinderen Bruno en Suzy beide 15 jaar oud die in de vervelende puberale leeftijd verkeren.
  Geen woord van deze kwal om zijn kind en vrouw te beschermen.
  Het is allemaal ikke ikke ikke en de rest kan de tyfus krijgen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s