Nieuw

Euromunt met adelaar en hakenkruis duikt op in Asten: ‘Een akelig iets’

euro met hakenkruis via whatsapp

Een vrouw uit Asten merkte dinsdag een wel erg opmerkelijke munt op tussen haar geld. De munt van 2 euro, met de afbeelding van Beatrix erop, heeft een extra beeltenis. Een tweede afbeelding van een adelaar met daaronder een hakenkruis zat in de munt geslagen.

Bij de Koninklijke Nederlandse Munt is er nog niets bekend. ,,Uiteraard slaan wij deze munt niet. Er zijn bepaalde machines waar mensen zelf munten mee kunnen slaan, maar bij ons zijn eerdere gevallen van zulke zelf geslagen munten eigenlijk niet bekend”

ED >>

Over Beatrix gesproken …

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1357 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

3 Comments on Euromunt met adelaar en hakenkruis duikt op in Asten: ‘Een akelig iets’

 1. Zou op iedere euro mogen, in kleur met blindestip…..en in hoeverre ben je geestelijk stabiel als je je paard Volkert noemt, mijn hond luistert als ik Adolf roep…..

  ….zonder humor, zwart of wit, is alles kleurloos….(Duchesne)

  Like

 2. Een aantal jaar geleden was de jeugd nog een stuk helderder dan nu:

  Like

 3. 2019-04-13; Yad Vashem verwierp het Holocaust commentaar van Bolsonaro.
  ‘Kort na zijn bezoek zei de rechtse president “er is geen twijfel mogelijk” dat het nazisme een linkse beweging was. Bolsonaro’s opmerkingen waren in tegenspraak met informatie op de website van het museum, dat de Duitse nazi-beweging ontstond uit rechts radicale groeperingen, die reageerden op de opkomst van het communisme.’
  https://israelcnn.com/news/holocaust/2019-04-13-1830

  Akeligheden? Bij deze:

  https://sceptr.net/2019/01/arts-verkracht-kleindochter-baby/

  https://sceptr.net/2019/08/child-focus-teleurgesteld-na-lakse-straf-voor-pedo-acteur-guy-van-sande/

  https://sceptr.net/2018/12/portret-van-is-vrouw-en-haar-zoon-strijder-die-belgie-moet-terughalen/

  https://sceptr.net/2019/08/allochtonen-mishandelen-zwangere-vrouw-bij-festival/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s