Nieuw

Duitse cartoonist ‘hangt’ Salvini op – ‘Bungeejumpen op zijn Italiaans’

Sympathiek dat deze cartoonist van veel Duitse kranten me ondersteboven zet…. Wat jammer.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1357 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

4 Comments on Duitse cartoonist ‘hangt’ Salvini op – ‘Bungeejumpen op zijn Italiaans’

 1. Alphons Mantel // augustus 14, 2019 om 18:10 //

  is die cartoonist familie van Merkel?

  Like

 2. Verkeerde text. Moet zijn bungee jumpen op z’n Duits. Bij gebrek namelijk aan de fantastische Italiaanse bergen en ravijnen, gebruiken de Duitsers de lantaarnpalen. Best wel dom. De vergelijking tussen de splinter en de balk gaat hier wel heel goed op. Een cartoonist die vrijwel alle Duitse kranten haalt? Tja, ook dat zegt voldoende.

  Like

 3. Harry Dreesen // augustus 15, 2019 om 08:28 //

  achterlijk ventje 100% salvini

  Like

 4. Banbuster // augustus 15, 2019 om 08:29 //

  Tja, zal wel in opdracht van merkeltje massaal zijn geplaatst.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s