Nieuw

Zweedse socialistische premier Löfven geeft rijke Zweden de schuld van bendecriminaliteit

Foto: Zweedse premier Stefan Löfven.

Het zijn de rijke drugsgebruikende Zweden die “een deel van de schuld” dragen voor de bendecriminaliteit in Zweden. Dit volgens premier Stefan Löfven (Sociaal Democraten) in een interview in het dagblad Dagens Nyheter.

Dacht u dat het regeringsbeleid, de ongereguleerde immigratie en het multiculturalisme de bendecriminaliteit en de chaos in Zweden veroorzaken? Welnu, dan moet u nog eens goed nadenken. Tenminste, als u in Stefan Löfven gelooft.

Volgens DN legt hij “een deel van de schuld voor bendecriminaliteit” bij de drugsgebruikende Zweden in rijke stadsgebieden.

– Djursholm, Danderyd – daar heb je de grootste consumptie, zegt Stefan Löfven in het dagblad.

De regeringschef beweert aanzienlijk meer te zullen investeren in het terugdringen van het drugsgebruik in het land, en in het interview met DN bluft Löfven vooral met slogans, zoals onder andere dat hij de criminele bendes gaat “breken”. En er zal geen legalisatie van cannabis in Zweden komen, verzekert hij. Het is geen “natuurlijk” deel van de Zweedse samenleving, zegt Löfven.

Bron:
Löfven skyller gängkriminaliteten på rika svenskar
Fria Tider

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8447 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Zweedse socialistische premier Löfven geeft rijke Zweden de schuld van bendecriminaliteit

 1. door immigratie raak je aan de drugs

  Like

 2. Volgens mij gebruikt deze man zelf drugs. Mafkees!

  Like

 3. Geen natuurlijk deel van de Zweedse samenleving??? Je maakt mij niet wijs dat de oude sjamanen van de Vikingen een deel van hun wijsheid niet haalden uit het consumeren van bepaalde paddenstoelen, kruiden etc. M.a.w. drugs zijn altijd onderdeel van een maatschappij geweest o.a. ook voor genezing. Wat echt geen natuurlijk onderdeel van onze westerse beschaving is, is de islam, meneer de Zweedse premier!!!

  Like

 4. https://www.vice.com/nl/article/ppj7pm/hoe-drugs-in-bijna-elke-oorlog-worden-gebruikt-om-van-soldaten-moordmachines-te-maken-293

  Moederkoren, de zwarte korrels, de natuurlijke LSD was geliefd bij de Vikingen trouwens…

  https://en.m.wikipedia.org/wiki/Scho-Ka-Kola

  Hoe amfetamine werd verkocht, een verhaal over een duikbootcrew die elkaar aan vielen door overmatig gebruik van Scho KaKola staat me nog bij, leuke leerstof….Ook hartproblemen en sterfte door dit spul was schering en inslag, lees je niet in de geschiedenis boeken…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s