Nieuw

Opnieuw machete-aanval – dader schreeuwt “Allahu akbar” en vermoordt vrouw, verscheidene mensen verwond

© Ayusha77/Twitter

Een moslim heeft verschillende mensen in Sydney, Australië, neergestoken. De man moet minstens een vrouw gedood hebben, volgens verscheidene media.

Het was om 14:00 uur lokale tijd dat een moslim verschillende mensen in het centrum van Sydney, Australië, met een machete aanviel.

Verscheidene mensen moeten zijn getroffen door de machete-aanval, waarvan een vrouw is overleden.

Tot slot zouden andere mannen uit het publiek erin geslaagd moeten zijn de dader te overmeesteren.

De gebeurtenis werd vastgelegd op verschillende films en laat onder andere zien hoe de bloedige machete-moslim op een auto springt en “Allahu akbar” schreeuwt.

De arrestatie zelf is ook zichtbaar. Dan hebben mensen een stoel en een rugleuning over het hoofd van de man gelegd als hij op de grond ligt.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8447 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Opnieuw machete-aanval – dader schreeuwt “Allahu akbar” en vermoordt vrouw, verscheidene mensen verwond

 1. noch god noch gebod // augustus 13, 2019 om 13:36 //

  Ach wat ! Die arme man had een tijdelijke storing in zijn hersens, onder invloed van medicatie.
  Een of andere mensenrechtenorganisatie kan klacht indienen tegen het overmatig geweld dat men tegen dit arm maatschappijslachtoffer heeft aangewend. Menig doegoedershart is gebroken bij het aanschouwen van de doodsangst in die arme man zijn ogen. Gelukkig kan hij in therapie op kosten van de belastingsbetaler. Binnen een paar dagen is hij in vrijheid, op parool.
  Zo’n man verdient een tweede kans en zijn woord is toch wat waard, niet ?

  Even ook een terechtwijzing aan de redactie : het betreft een slagersmes en geen machette, bovendien is de vrouw nog in leven en dus niet vermoord. Wat voorzichtigere verslaggeving is geboden in deze bijzondere eindtijden.

  Like

 2. Hoe komt het dat die auto waar die dashcam in zit stil blijft staan….die zat eerste rij om de mafklapper te stoppen….liever blooi Jan dan dooi Jan he !

  P.s. de uitroep “Hallah Hakbar” gecombineerd met een mes of ander wapen en zwaaiend figuur hoort volgens nieuw Nederlands militare traditie te worden beantwoord met : PANG PANG…!

  Of het helpt…

  Like

 3. Geen paniek, gewoon doorlopen, niet omkijken: slechts psychiatrische problemen.

  Like

 4. Die dqdr heeft veel geluk , Vele mensen zijn betrekkelijk kalm gebleven bij de overmeestering, In vele gevallen zouden ze hemuit woede de stoel op zijn hoofd geslagen hebben. Bwgint de bevolking nu reeds als een
  minder abnormaal fenomeenin het dagdagelijkse leven te beschouwen?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s