Nieuw

“Ocean Viking”: Nog eens 105 migranten (alleen mannen) opgepikt in de Middellandse Zee – nu 356 passagiers aan boord.

Redding met onzekere uitkomst: "Ocean Viking" heeft meer dan 350 migranten aan boord

Het mensensmokkelschip “Ocean Viking” heeft nog meer asielzoekers in de Middellandse Zee opgepikt, 105 mannen werden uit een rubberboot opgepikt en aan boord genomen. De geluksvogels komen voornamelijk uit Soedan, waaronder 29 minderjarigen – vermoedelijk 17-jarigen. Nu zijn er in totaal 356 illegale immigranten op de watertaxi, die gelukzalig zijn met hun droombestemming Europa in het vooruitzicht te hebben, terwijl de “Ocean Viking”-bemanning nu ijverig bezig is met hartverwarmende verhalen te verkondigen om de druk op de EU-landen te verhogen en toelating eisen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8447 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on “Ocean Viking”: Nog eens 105 migranten (alleen mannen) opgepikt in de Middellandse Zee – nu 356 passagiers aan boord.

 1. ★ Inbreng Geert Wilders: ”Kinderpardon is een feest voor illegalen.” ★ 30-01-2019 HD

  Like

 2. Symbols Explained (Part 3): Pentagram & Star of David – 01/08/2018

  Like

 3. Als die te vol raakt zinkt het schip vanzelf. Zijn we daar ook weer van af.

  Like

 4. vangie1206j // augustus 14, 2019 om 10:47 //

  Terug slepen naar Soedan en de boot onklaar maken.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s