Nieuw

Islamistische machete-aanval in Londen – Politieagent ernstig gewond

Fotocollage Fenixx

Ze bestaan nog steeds, de echte superhelden: Toen de Londense politieagent Stuart Outten, 28, op de nacht van de Heilige Vrijdag in Leyton in noordoost-Londen, de donkerhuidige bestuurder van een verdachte witte bestelwagen kort voor middernacht na een korte achtervolging bij een routineverkeerscontrole in het noordoosten van Londen wilde controleren, voelde deze zich gediscrimineerd. De bestuurder, Mohammed Rodwan, 56, stapte uit het voertuig en hakte na een verbale confrontatie met zijn machete vier keer hardhandig op het hoofd en vervolgens verder in het lichaam van de verraste bobby.

Zwaar gewond kon de moedige agent Stuart Outten zijn 50.000-volt Taser tegen de islamitische, in Afrika geboren agressor, als laatste handeling met tegenwoordigheid van geest activeren voordat hij ernstig gewond in elkaar stortte. Scotland Yard sprak op donderdag van een “plotselinge en wrede aanval”. De toestand van de politieagent was “kritiek, maar stabiel”. Vreemd genoeg werd na de wrede machete-moordpoging door de 56-jarige Mohammed – een lid van “de religie van de vrede” – ook de fiancee van de politieagent naar de plaats van de misdaad geroepen. De 20-jarige politievrouw was geschokt toen ze ontdekte dat haar verloofde Stuart Outten het slachtoffer was van de “Machete-Maniak” (Engelse media).

Premier Boris Johnson betuigde zijn medeleven met de ernstig gewonde politieagent. “Dit laat me ook zien dat het van fundamenteel belang is om te investeren in de politie. Daarom zullen wij 20.000 extra ambtenaren inhuren en politieagenten de wettelijke middelen geven om mes-criminaliteit en andere gewelddaden aan te pakken”, zei Johnson in een interview met de BBC.

Duitse media: “Man” valt politieagenten aan – geen terreur

De “Focus” en ALLE andere Duitse linkse media vermelden – zoals gewoonlijk – niets over de afkomst van de dader, men wil de lezers uiteraard geen verdere opheldering geven voor de verrassende Britse terugtrekking uit de EU. Hier is het nieuws van “Focus” onder de rubriek Panorama:

“Man valt politieagenten aan bij verkeerscontrole

Een man in Londen heeft een politieman meerdere malen met een machete geslagen en hem ernstig verwond. Scotland Yard sprak donderdag over een “plotselinge en wrede aanval”. De toestand van de politieagent was “kritiek, maar stabiel”. Hij had onder andere hoofd- en handwonden opgelopen. Men gaat niet van een terroristische aanval uit, deelde Scotland Yard mee. Het slachtoffer en zijn collega hadden rond middernacht geprobeerd een busje te stoppen. De chauffeur reed eerst weg, maar werd gevolgd door de politieauto. Toen de man uit het busje stapte, sloeg hij met de machete toe. De gewonde politieagent kon zich verdedigen tot zijn collega de dader arresteerde. Deze zou tussen de 50 en 60 jaar oud zijn. De aanvallen met messen zijn in Groot-Brittannië sterk toegenomen”.

De meeste mainstream media zagen af van berichtgeving over de wrede machete-aanval in Londen.

Zijn moed leverde Stuart onmiddellijk de naam “The hardest bobby in Britain” op; toen een voorbijganger die hem te hulp schoot wees op het bloedbad en de afgehakte duim, antwoordde de agent: “Oh, yeah.”

Politie-held Stuart Outten (links), 28, overleefde de poging tot moord van de machete-maniak Muhammad Rowan (rechts). De Engelse media huldigen de Good Cop – de Duitse media en mainstream politici zouden het “politiegeweld” tegen vreedzame minderheden sterk veroordelen.

In Duitsland daarentegen zouden omvolking-zuchtige politici en media zich in eerste instantie ernstige zorgen maken over de 56 jaar oude machete-moslim.

Bron:
Muslimische Macheten-Attacke in London – Polizist schwer verletzt
PI-news

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8447 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Islamistische machete-aanval in Londen – Politieagent ernstig gewond

 1. Toe maar, 20 000 politiemensen erbij, we mogen aannemen dat daar geen bruintjes/zwartjes/getintjes en machete zwaaiers bij gaan zitten? En weer wordt “het probleem” NIET aangepakt, nog een paar jaar en het is echt te laat.

  Like

 2. Het opsporings-vermogen van de Engelse politie is in de afgelopen 10 jaar met bijna 80% wegbezuinigd….een deel ervan is verhuisd naar het leger (?) ….De bedoeling is dat in de toekomst misdrijven worden opgemerkt via camera’s en andere surveliance methoden en dan direct beboet worden, de dader komt feitelijk niet meer in contact met politie en rechtbank. Enkel bij zware misdaden word iemand opgehaald. Om dat niveau van controle te bereiken MOETEN alle burgers gechipt worden….

  Om te zorgen dat alle burgers een chip hebben zal de chip gekoppeld zijn aan toegang tot voedsel, behuizing, vervoer, medische hulp en feitelijk alles wat een mens nodig heeft. Wie niet gechipt is zal door andere apparatuur worden ontdekt en ingesloten, ook daar is al een scala aan mogelijkheden voor. Drone tagging (het door een drone laten markeren en volgen van de prooi) is er slechts een van….de techniek van totale controle is veel verder dan we beseffen…

  Het 20000 extra voetvolk groep is dus populisme en opportunisme, en wie de bedrijfs-cultuur bij de Engelse politie kent kan zich voorstellen dat er geen nieuwe agenten bijkomen maar er verder zal worden bezuinigd….

  (?) stel je maar heel grote vragen…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s