Nieuw

Duitsland: Politie trekt zich terug voor agressieve Arabieren

De onbezonnen politici kunnen kletsen wat ze willen, de Arabische clans domineren het publieke domein. Ingrijpen zou nu toch al veel te laat zijn. Deze criminele clanmentaliteit werd al te lang getolereerd. Het kwaad is al geschied, de politie is al op de terugtocht. Deze video werd op Twitter gepost:

Bron:
NRW: Polizei auf dem Rückzug vor aggressiven Arabern
Jouwatch

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8447 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Duitsland: Politie trekt zich terug voor agressieve Arabieren

 1. Al een paar keer gezien, live….op mijn netvlies de twee politzei agenten in een combi, drie hakbar baard apen en een ouder Duits echtpaar. Gaan de drie voor de oudjes staan en maken keel-doorsnij bewegingen, de polutie (geen schrijffout) kijkt toe en besluit weg te rijden….ik zou me een beetje verraden voelen denk ik. ( Kaldenkirchen, vorig jaar ergens.)

  Na het zien van dit filmpje weet ik dat ergens een autochtoon voor een futiel iets door een agent gaat worden verrot gescholden. Ik heb ervaring met vrouwen, nu exen om precies te zijn.
  Die gaan tekeer om niks dat het geen naam mag hebben, eigen frustratie die bovenkomt. Het schijnt dat ze dat durven als ze zich veilig voelen, net als kinderen dat doen. Je kan er dus vanuit gaan dat een agent die onredelijk tekeer gaat tegen je zichzelf bij jou wel veilig voelt. Lief he !
  …en die bon die ze dan uitschrijven, zie het als een liefdesverklaring: jij bent voor mij veilig, dus jij mag betalen. Net een ex.

  De echte terreur vind op straat plaats, dagelijks en overal. Ik wacht nog even op het bericht dat agentes massaal ontslag nemen omdat een Hakkebar groep die een paar agentes had verkracht is vrijgesproken of een lullige werkstraf heeft gekregen…ik wacht nog even op het filmpje waarbij een agent aan puin word getrapt door HaKKIES en de “collega’s” er in speervlucht vandoor gaan….oeps, stond hier al een paar maanden geleden….Almere…?

  Als het zo is dat politie dit soort zaken in stilte egaliseert c.q. rechtzet dan is hun PR afdeling en hun hele presentatie naar de burgers toe dikke shit, want wij als burger zien steeds meer de achterzijde van het uniform. Dat schaad ons veiligheids-gevoel in grote mate en destabiliseert de samenleving. Het niet open zijn en delen van problemen omdat de politiek verzaakt c.q. verraad pleegt tegen het eigen volk is geen reden er blind in te volgen. Ook niet met een uniform aan en een maandelijkse toelage, die trouwens eerst door dreiging van geweld in alle vormen uit de zak van de burger is gekomen…..iets om eens over na te denken.

  Zou iemand vrijwillig belasting betalen om dit soort tuig binnen te halen? Enkel hen die via de inkomsten aangifte alles weer terug sluizen naar eigen huis en tuin of niks betalen antwoorden hierop ja, en een verdwaalde idioot die $ 3,50 op de aanslag heeft gekregen en links stemt. (geen euro teken op mijn klavier)

  Macht is de ruimte die je een ander geeft. Macht is meer geweld kunnen neerleggen dan de andere partij.
  Veiligheid is genoeg geweld op tafel kunnen leggen zodat men jou deur voorbij gaat.

  Hypocriet is vluchten voor de een en vervolgens iemand anders voor jou frustratie van onvermogen laten opdraaien.
  Hypocriet is je eigen burgers oproepen om alle wapens in te leveren en ondertussen Moskeeën vol wachtend en reeds ingezegend metaal met een boog te vermijden.

  Dit soort geweld tegen politie word door de politiek gebruikt om meer en meer wetten te maken die macht en recht van burger verplaatsen naar papier en willekeur.

  Vrijheid houd slechts stand als de partij die deze wil ontnemen dit niet permanent ongeschonden kan proberen. Is die drempel weg dan is vrijheid weg.

  U kunt in plaats van TV kijken vanavond ook patrouille lopen in uw leef omgeving, misschien met anderen die het iets uitmaakt hoe leven en vrijheid er in de toekomst uitziet. Het is maar een idee…

  Liked by 2 people

 2. Als Krots zijn achterlicht van zijn auto weer eens kapot is gegaan (tijdens het rijden) en 5 kilometer te hard heeft gereden, dan krijg ik 2 AVB’s om mee naar huis te nemen en nog een prettige dag, middag of avond toegewenst.

  @Duchesne, de wijk waarin ik woon is het patrouille lopen allang niet meer waard. Er is heel veel verandert in de bijna 15 jaar dat wij hier nu wonen. Sávonds jezelf opsluiten in je eigen huis en blij zijn dat iedereen weer heel is thuisgekomen is meer van toepassing. (geen mogelijkheid meer om ooit weg te komen)
  Sport, ontspanning en vertier zoeken we dan ook meestal ver weg van waar we wonen of ’s ochtends vroeg, begin middag wanneer die kakkerlakken nog niet wakker zijn.

  Like

 3. Bij mij nu twee en half jaar ongeveer dat er een meerderheid Allachtonen is, die werd plots gedumpt in de wijk. Ik heb geen idee wat er zit, piraten uit Somalie, Isis lui uit Syrie, wie zal het zeggen. Ik zie in elk geval veel nachtelijke activiteit, ben al begroet met getrokken zwaarden en het is gewoon wachten op….tsja, wat, je weet gewoon niet meer wie er rondlopen, enkel dat e vijandig zijn in houding en uitstraling.In mijn optiek balanceert het hier op overname en afwachten tot ze met net wat meer zijn. Zo voelt het ook. Woongenot is nihil, veiligheidsgevoel is weg en kans op woningruil ook sinds twee jaar….althans met een blanke….

  Misschien is een uitbarsting wel gezonder dan een constante stress…laat ze maar beginnen.

  Like

 4. Wow Duchesne. Je moet het maar kunnen, jij kan het.

  Like

 5. Antiislam // augustus 14, 2019 om 00:25 //

  Als je je zo laat vernederen dan ben je geen knip,voor je neus waard.
  Ik zou het zelf lekker laten escaleren en als de situatie dan te bedreigend wordt dat ik me …

  Edit Fub: je weet dat we geen geweldsfantasieën toestaan in de comments, niet doen.

  Like

 6. Anti-islam,
  Dit filmpje zegt alles. We zien bijna live onze samenleving instorten.

  Like

 7. Dagroosje // augustus 14, 2019 om 09:43 //

  Vanmorgen heb ik in een buitenlands nieuws/praatprogramma beluisterd, waar over de tolerantiegraad t.o,v. de moslims in de diverse westerse landen onder de loep werd genomen, met name was hier het onderwerp het openlijk van geslachte dieren vanaf vrachtwagens in de straten. Met name was in Frankrijk vanwege deze wantoestand een ophef geweest.

  Deze arabi deskundige zei, dat in het westen is al een tientallen jaren durende groeiopbouw van van de islamgemeenschap en in al die jaren waren er nooit duidelijke regels geweest wat wel mocht of niet mocht. De invulling van hun dagelijkse hebben en houwen mochten ze zelf bepalen, waar de grenzen steeds werden verlegd, maar niemand remde ze af in hun bezigheden evenmin werden ze gestraft als ze iets deden wat niet meer met de normen en waarden van de oorspronkelijke inwoners overeenkwamen.

  Nu dat dit soort “verschijningen” ontstaan, geen enkele land zal dit van één op de andere dag ongedaan kunnen maken.

  Als ik terugdenk naar 20 of zelfs nog 10 jaar geleden, kan ik me niet herinneren dat dit soort taferelen en gewelduitbarstingen aanwezig waren. En inderdaad, de grenzen werden telkens stilletjes verlegd, ze speelden altijd de underdog en ze waren altijd zielig vanwege “discrimminatie” waarmee zij elke keer meer en meer terrein voor zich zelf hebben gewonnenen. Het begon klein. Eerst een appartement, dan de straat, later het wijk, dan de steden….. zoals het al in diverse landen het geval is. En als ze al zo ver zijn dan gaat het land eerder of later zelf ook het loodtje leggen.

  Als deze trend in zich voortzet, maar nu gaat het in een razendsnelle tempo, heb je niet veel verbeeldingsvermogen nodig om in te vullen wat ons in de nabije toekomst te wachten staat.
  Wij zitten nu al als lammetjes in ons huis om ons te verbergen en en stilletjes wachten tot de klok gaat slaan.

  Like

 8. 13/08/2019
  Op Lowlands gaat men ermee aan de slag…

  ‘Als muziekfestival kom je al een tijd niet meer weg met alleen bands inplannen. Vaak is er ook ruimte voor theater, film en … wetenschap. Lowlands biedt wetenschappers komend weekend de kans om 60 duizend bezoekers tot hun proefpersoon te maken.

  Maartje Visser heeft net haar bachelor psychologie afgerond en werkt nu voor haar stage mee aan een grootschalig project. Daarbinnen valt haar onderzoek “Meet a Stranger” op Lowlands. Visser onderzoekt interactie tussen mensen die elkaar nog niet kennen. NEMO Kennislink spreekt haar terwijl ze nog in Canada aan de andere helft van haar onderzoek werkt.

  Waar gaat je onderzoek over?
  “We kijken naar de eerste indrukken die mensen hebben als ze elkaar ontmoeten en wat voor verschillende persoonlijke eigenschappen daarbij een rol spelen.

  Ik werk in een team van vier wetenschappers, met twee hoogleraren uit Canada: John Lydon van McGill University en Mariko Visserman van University of Toronto en York University. En één Nederlandse hoogleraar, Johan Karremans van de Radboud Universiteit. Die laatste kwam met het idee, een collega van hem had al eerder onderzoek gedaan op Lowlands en had er goede ervaringen mee.’

  https://www.nemokennislink.nl/publicaties/een-vreemde-ontmoeten-en-levens-redden-op-lowlands/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s